Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Jo. No, to není moc elegantní řešení. Ještě mě napadlo jít na to "od konce", tj. čas zatažení a odpočítat si minuty do dané zastávky. Ale pořád je to plus minus několik minut a hlavně to není user friendly, vlastně to není vůbec user.
Takže IDOS nic, dpp.cz nic, ropid jakbysmet... To je trochu škoda.
Takže IDOS nic, dpp.cz nic, ropid jakbysmet... To je trochu škoda.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Odvodit ze zastávkových na Podolské vodárněElWapp píše:Mám jako cestující nějakou možnost, jak se dostat k jízdním řádům zatahujících spojů? Např. linky 3, 17, 21 v úseku NBS > Pankrác?
Mám jako cestující nějakou možnost, jak se dostat k jízdním řádům zatahujících spojů? Např. linky 3, 17, 21 v úseku NBS > Pankrác?
To nemusíš koukat na nástěnky OO, u nás to visí na nástěnce informacích z podniku. Schválilo to představenstvo 31.10. a byl k 1.11. jmenován.MM-Mikulovsky píše:Dnes jsem jezdil šejdra za MO a všiml jsem si tam zajímavé informace uvedené jednou OO - DP má nového technického ředitele, jímž byl jmenován (snad od 1.11.) Ing. Šurovský.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem jezdil šejdra za MO a všiml jsem si tam zajímavé informace uvedené jednou OO - DP má nového technického ředitele, jímž byl jmenován (snad od 1.11.) Ing. Šurovský.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ted nevím jestli to není náhodou ta s těma vyhybkovýma návěstidlama ale ten kopec ti nezavidímJabberwocky píše:Pepo, díky! Dnes, i s trochou štěstí, vůz snadno a rychle „uloven“. Teď ještě dojít si pro finálku a budu mít svou první pětihvězdičkovou cache
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Pepo, díky! Dnes, i s trochou štěstí, vůz snadno a rychle „uloven“. Teď ještě dojít si pro finálku a budu mít svou první pětihvězdičkovou cache 
kruťák: Díky, tohle znám, ale nevadí
Ještě nějaká další znáte někdo? 
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jenom aby to uklízeči nevyhodnotili jako "corps étranger"Jabberwocky píše:souvisí to s geocachingem
Zítra linka 22, pořadí 25Jabberwocky píše:Milí Strašničtí, potřeboval bych vědět, na které lince (a nejlíp i kdyse bude v příštích dnech pohybovat vůz 7071. Ano, souvisí to s geocachingem a modří už jistě vědí
Odpovězte klidně prostřednictvím sz. Díky!
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Předpokládám, že http://www.bahninfo-forum.de už znáš, je to o všech Bahnech, tedy i o Straßenbahnech 
Měl by někdo tip na nějaká německá fóra o MHD, která čtete a jsou tam zajímavé informace. Od provozu až po anoncovaní různých DOD apod. Ono stíhat všechny oficiální stránky DP je náročné, až v praxi nemožné. Díky
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Milí Strašničtí, potřeboval bych vědět, na které lince (a nejlíp i kdy :-) se bude v příštích dnech pohybovat vůz 7071. Ano, souvisí to s geocachingem a modří už jistě vědí :-) Odpovězte klidně prostřednictvím sz. Díky!
Budeš se možná divit, ale ČD nejsou moje už skoro 10let co jsem PID.MM-Mikulovsky píše:Jako, čím jsem zaslepen? Co pak já tady na TF (i osobně jinde) nikdy nekritizoval špatný stav věcí v "mém chlebodárci" DPP? Určitě se tu najde nespočet takové mé kritiky DPP či nápadů jak dělat něco lépe než dosud, ale ty prostě slepě bojuješ za "své" ČD i v jejich naprostých nešvarech:cwapa píše:MMM-přesně jak píše 9001 zažaluj je a budeš mít pokoj. Jo jinak je pravda, že jsem na dráze dělal a to 35let, ale nejsem tak zaslepený jako ty, který u DP dělá zlomek toho co já na dráze.
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Milane, prosím, buď tak laskav a přestaň se rejpat v ho*nech - pro nás, čtenáře prostřednictvím mobilních zařízení je problém rozlišit důležité informace a tvůj SPAM...