"Plodné" debaty
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
No, technicky to anděl pořád je... http://web.bvu.edu/students/spootyl/ima ... lipped.jpg
OT
Co já??? Snad Oscar, ne? Rozlišujte prosímKáem píše:Oskar 2007 za servilitu. A to je půlka května

Nebo lépe používete termín Academy Award

- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ty to nechápeš v 7:00 ráno, já to zas nepochopim v 03:00 v noci !!!Absolut píše:Opravdu nechápu, jaký má smysl dávat pokuty za parkování v klidných uličkách v 07:00 ráno...

Už se mi stalo, že sem dostal lísteček za stěrač na vykradený auto (na lístku uvedeno "nezajištěné vozidlo" a "nesprávné parkování v protisměru" - podotýkám, že to bylo ve slepé ulici) a když sem ráno zavolal policajty, tak ještě svoje kolegy hájili a chtěli zaplatit na místě...

- Káem
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ale přátelé.... Absolut má i hotel!!! A už víme, odkud je fotka: (A víme z který knajpy šel Demon: Že si tam chodíš sedat na autobusový sedadla, ty šotouši, co?)
Hotel Absolut je umístěn ve starší části Prahy 7 - Holešovicích, jen pár metrů od stanice metra Holešovice, ještě blíže je zastávka tramvají č. 5, 12, 14 a 15, které Vás odvezou během několika málo minut do centra. Asi 5 minut chůze je to k vlakovému nádraží Holešovice. Lokalita má dobré napojení na výpadovku na Teplice a Děčín a na městský okruh, v opačném směru po severojižní magistrále do centra Prahy i na dálnici D1 ve směru na Brno.
A POZOR, TOHLE SE NA WEBU HOTELU PÍŠE FAKT TAKY!!!:
Z letiště Praha-Ruzyně se dostanete pohodlně přímo k hotelu Absolut veřejnou autobusovou linkou AE ( Airport Express ) za méně než 2 EURO. Nízkopodlažní autobusy jezdí oběma směry pravidelně každých 30 minut a zastavují přímo před hotelem v zastávce Holešovice.

Hotel Absolut je umístěn ve starší části Prahy 7 - Holešovicích, jen pár metrů od stanice metra Holešovice, ještě blíže je zastávka tramvají č. 5, 12, 14 a 15, které Vás odvezou během několika málo minut do centra. Asi 5 minut chůze je to k vlakovému nádraží Holešovice. Lokalita má dobré napojení na výpadovku na Teplice a Děčín a na městský okruh, v opačném směru po severojižní magistrále do centra Prahy i na dálnici D1 ve směru na Brno.
A POZOR, TOHLE SE NA WEBU HOTELU PÍŠE FAKT TAKY!!!:

- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Samá voda !!!pan Vedoucí píše:To by byla zajímavá soutěžní otázka. Odhadoval jsem to na Otakarova x Zámecká, ale to se mi nějak neshoduje, tudíž nevím.
A můžu zodpovědně prohlásit, že objem té vody se limitně blíží středně velkému moři...

Je to naprosto mimo můj revír, ale i to se mi občas stává !!!
- pan Vedoucí
- Uživatel