Moderátor: TRAM-FÓRUM
Není lom jako lom. Já myslel, že chceš hovořit o lomu na Dvorcích (tedy kamenolomu). Dodnes někteří starší pracovníci říkají smyčce Dvorce Lomy.chemik87 píše:Na PRTkách jsem narazil v sekci na znamení článeček o lomu u Podolského plavečáku. Doplnil bych článeček o toto video:
http://www.youtube.com/watch?v=ZHFGG4CkN04
Přesně tak. Když si představím IPP v odpolední špičce Anděl na Plzenské.OMH píše:Na Národní třídě taky nemáme x nástupišť a jde to. Je to jen zvyk.
Proč by tam mělo být přecpané nástupiště? S trochou nadsázky - teď tam přece taky není přecpané nástupiště. Provoz bude podle mě omezen oproti původnímu stavu už od jeho obnovení (což je možná ještě horší zprávaDavidD píše:takže se tam 4 roky budu mačkat na přecpaném nástupišti
No, ale metro nestojí, tak že se tam 4 roky budu mačkat na přecpaném nástupišti..hmm super zpráva..Damir Holas píše:Já nevím, že se tady vždycky jednou za čas strhne nostalgie po "tramvajovém nádraží" Hradčanská. O chalupoidě si můžeme myslet, co chceme (taky z ní nejsem nadšen), ale pravdou je, že se pomalu stává realitou a po svém dokončení prostě a jednoduše způsobí omezení provozu tramvají na některých úsecích v Praze 6, což se jistojistě dotkne i Hradčanské. Takže fakt nevím, co je tak k nepochopení na tom, že tam budou dvě koleje místo čtyř, holt to asi odpovídá budoucí intenzitě provozu tramvají. Nebo by se "nádraží" mělo obnovovat jen proto, že tam bylo?! Trošku chabý důvod, ne?