Na Znamení, SJ, FJ a další odezvy na páteřní stránky
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Na znamení (podněty, názory, reakce)
ad a. kopecký: výborně, to bych moh podepsat (teda až na ty shody přísudku s podmětem:)). aspoň že je P6 v těchto ohledech rozumná a požaduje stromy, méně pruhů pro IAD apod.
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
MOp v rubrice Na znamení píše:Jen obtížně se zatím zvyká na novou geometrii tratě na notně rozšířené tříde Milady Horákové a ještě hůře se bude zvykat na absenci tramvajového nádraží.
Viz. http://www.praha6.cz/otazky/list.php?ID=16 - dopis od Alfonse Kopeckého, evidentně čtenáře PrTIng. J.Trnková píše:"Tramvajové nádraží" nemá v tomto místě opodstatnění. Cílem prodloužení metra A je i "vytlačení" autobusů do terminálů mimo střed města.

opocenskylukas píše:Vzhledem k tomu že nevím do jaké kategorie tento příspěvek napsat ale jako nejreálnější se mně zdá tato:
od 1.7.2010 se přejmenovává zastávka U SVOBODÁRNY na nový název DIVADLO GONG.
takže se vracíme trochu zpět k podobnému bývalému názvu U gongu...
-
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu že nevím do jaké kategorie tento příspěvek napsat ale jako nejreálnější se mně zdá tato:
MOp> Jo jasně, tak to pak jo. Nevěděl jsem, jak vypadá backend.
A ještě jedno rýpnutí: (Nemyslím to samozřejmě nijak zle, jen navrhuju zlepšení)
Bylo by fajn, kdyby příspěvky měly na titulku kotvy (<a name="abc">), aby se dalo odkazovat na konkrétní příspěvek pomocí #abc v URL. Pokud nejsou příspěvky číslovány, dá se použít klidně celý titulek, moderní prohlížeče nemají problémy ani s diakritikou, ani s mezerami. A nebo třeba následující PHP snippet pro získání ořezaného jména:
EDIT: Beru zpět, titulek se nedá použít jako kotva – není dostatečně unikátní.
A ještě jedno rýpnutí: (Nemyslím to samozřejmě nijak zle, jen navrhuju zlepšení)
Bylo by fajn, kdyby příspěvky měly na titulku kotvy (<a name="abc">), aby se dalo odkazovat na konkrétní příspěvek pomocí #abc v URL. Pokud nejsou příspěvky číslovány, dá se použít klidně celý titulek, moderní prohlížeče nemají problémy ani s diakritikou, ani s mezerami. A nebo třeba následující PHP snippet pro získání ořezaného jména:
Kód: Vybrat vše
$text = "Šíleně žluťoučký kůň úpěl ďábelské ódy.";
$kotva = strtr(iconv("windows-1250","ascii//translit",$text)," ","_");
echo $kotva; // vrátí "Silene_zlutoucky_kun_upel_dabelske_ody."
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Oskar> Prispevky cislovany nejsou a manualni odpocitavani neni zrovna v kodu pro amatery jako jsme my idealni. Navic stejne nerozlisis, ktery prispevek ma kolik fotek [paklize samozrejme nejake mit bude], a tak se ti muze stat, ze budes mit galerii dejme tomu se 100 prispevky, ve ktere bude 50 nebo 300 fotek.
Proste si nevyberes a nikdy se nezavdecis.. Pro nas nejjednodussi a nejprijatelnejsi reseni je si rict urciteho dne stop a prispevky dat do historie. Tri mesice se mi v tomto ohledu zdaji velmi prihodne.
Proste si nevyberes a nikdy se nezavdecis.. Pro nas nejjednodussi a nejprijatelnejsi reseni je si rict urciteho dne stop a prispevky dat do historie. Tri mesice se mi v tomto ohledu zdaji velmi prihodne.
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Takže jinak, bude jednou za tři měsíce podle počtu příspěvků. Pod tři měsíce se mi stránkovat nechce...Oskar píše:Právě proto bych nedělal stránkování podle času, ale podle počtu příspěvků. Třeba horních deset nebo patnáct by imho stačilo, víc si toho náhodný čtenář stejně nepřečte a akorát je stránka zbytečně dlouhá.
Právě proto bych nedělal stránkování podle času, ale podle počtu příspěvků. Třeba horních deset nebo patnáct by imho stačilo, víc si toho náhodný čtenář stejně nepřečte a akorát je stránka zbytečně dlouhá.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tři měsíce zní rozumně.
oskar: Ono je nutné si uvědomit, že tím, jak je rubrika nová a kolik se děje letos v létě rekonstrukcí (já takové šílenství pamatuji jen při výstavbě metra), je možné si témata vybírat a je o čem psát. Časem bude témat daleko méně a v zimních měsících se obávám nevyjde skoro nic..
oskar: Ono je nutné si uvědomit, že tím, jak je rubrika nová a kolik se děje letos v létě rekonstrukcí (já takové šílenství pamatuji jen při výstavbě metra), je možné si témata vybírat a je o čem psát. Časem bude témat daleko méně a v zimních měsících se obávám nevyjde skoro nic..
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Bude jednou za tři měsíceOskar píše:Ještě mě napadá, jak se rubrika rozrůstá, že by nebylo od věci přidat tam stránkování, tak po deseti příspěvcích.
Ještě mě napadá, jak se rubrika rozrůstá, že by nebylo od věci přidat tam stránkování, tak po deseti příspěvcích.
Možná by se hodilo napsat, která smyčka. Pokud to teda nemá být hádanka[color=#006600]OMH[/color] na znamení píše:Tramvajová smyčka je opět v plném režimu, nikoliv jen se sólem na lince 25. Nyní zde končí linky 25 a 26 v soupravách a linka 15 v sólech.

Omyl, správně má být „mylně“.[color=#AA0000]MOp[/color] na znamení v Pondělí 24. května 2010, 23:18 píše:V minulém příspěvku jsme vás milně informovali…
Wany garantují víkendy na 19, pokud si dobře pamatuji.krtinek píše:Doplňuju, že dnes nevšedně i na 19. A T6 na lince 15 se taky nevidí každý VŠEDNÍ den...MOp v rubrice Na znamení píše:Jelikož jsou vokovické wany nově vypravovány z Kobylis a Hloubětína, je možné je nyní spatřit na nevšedních linkách (3,10,12,24,...)
EDIT![]()
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
T6 se na lince 15 standardně vyskytují každý víkendkrtinek píše:Doplňuju, že dnes nevšedně i na 19. A T6 na lince 15 se taky nevidí každý den...MOp v rubrice Na znamení píše:Jelikož jsou vokovické wany nově vypravovány z Kobylis a Hloubětína, je možné je nyní spatřit na nevšedních linkách (3,10,12,24,...)

-
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
nejen dneska byla tam i v úterý.a dle fotky co dodal štěpán ze včerejšího vypravení tak tam byla i včerakrtinek píše:Doplňuju, že dnes nevšedně i na 19.MOp v rubrice Na znamení píše:Jelikož jsou vokovické wany nově vypravovány z Kobylis a Hloubětína, je možné je nyní spatřit na nevšedních linkách (3,10,12,24,...)