já věděl, že jsem chtěl něco okomentovat..Brejšín píše:Tak koukám že oddělení marketing zase šetří, takže vlaječky na státní svátky jsou už asi nadobro minulostí.

Moderátor: TRAM-FÓRUM
já věděl, že jsem chtěl něco okomentovat..Brejšín píše:Tak koukám že oddělení marketing zase šetří, takže vlaječky na státní svátky jsou už asi nadobro minulostí.
Co to je zase za výstřik ?mixik píše:...někteří řidiči si mohou za to sami....
jsou přece za to placeni!!
pokud se jim to nelíbí, ať jdou dělat něco jiného.
A obtěžoval ses zmáčknout modrého čudla, nebo ses spokojil s tím, že prostě někdo přijde? Na Hroudě jezdí 3 linky - když toho čudla nezmáčkneš, tak k tobě nepoletím, protože se jevíš jako čekatel na jinou linku.9001 píše:Mám osobní zkušenost, když jsem jel se svoji babičkou na vozíku ze zastávky Na Hroudě dc s poršákem (to tenkrát začinaly ve Strašnicich). Řidič se ani neobtěžoval zvednout zadek.
Povinností vozíčkáře je taky zmáčknout si žádost o plošinu, případně jiným způsobem signalizovat, že hodlá na(vy)stupovat. Nebudu se zvedat z kabiny, když je v určité stanici souběh více linek s nízkopodlažními vozidly a vybíhat ven, jestli náhodou se mnou dotyčný nepojede.9001 píše:Doufám, že názory typu lehký vozíčkář nepotřebuje plošinu je opravdu jenom špatný vtip.
Mám osobní zkušenost, když jsem jel se svoji babičkou na vozíku ze zastávky Na Hroudě dc s poršákem (to tenkrát začinaly ve Strašnicich). Řidič se ani neobtěžoval zvednout zadek. Vzhledem ke kvalitě ostrůvku to bylo docela těžké s vozíkem vyjet dovnitř. Zrovna u 14T je to oproti KT v pohodě dojít k plošině.
Když už ta plošina tam jednou je, tak by se měla používat a opravdu tvrdě trestat řidiče, kteří toto odmítnou. (Samozřejmě v případech kdy to jde) a je úplně jedno jestli je vozík elektrický nebo mechanický.
TVRDĚ BLOKOVAT DVEŘE dokud nevyleze ven.9001 píše:Doufám, že názory typu lehký vozíčkář nepotřebuje plošinu je opravdu jenom špatný vtip.
Mám osobní zkušenost, když jsem jel se svoji babičkou na vozíku ze zastávky Na Hroudě dc s poršákem (to tenkrát začinaly ve Strašnicich). Řidič se ani neobtěžoval zvednout zadek. Vzhledem ke kvalitě ostrůvku to bylo docela těžké s vozíkem vyjet dovnitř. Zrovna u 14T je to oproti KT v pohodě dojít k plošině.
Když už ta plošina tam jednou je, tak by se měla používat a opravdu tvrdě trestat řidiče, kteří toto odmítnou. (Samozřejmě v případech kdy to jde) a je úplně jedno jestli je vozík elektrický nebo mechanický.
Přesně tak to je! S malým (lehkým) vozíkem velmi často plošinu ani vyklopit nechtějí.7080 píše:Ale spousta vozíčkářů nepotřebuje nebo nechce vyklopit plošinu. Zvláště ti s doprovodem, případně ti s lehkým vozíčkem. Než se řidič vyhrabe s hákem z kabiny, tak je vozíčkář uvnitř, případně venku.
Ale spousta vozíčkářů nepotřebuje nebo nechce vyklopit plošinu. Zvláště ti s doprovodem, případně ti s lehkým vozíčkem. Než se řidič vyhrabe s hákem z kabiny, tak je vozíčkář uvnitř, případně venku.MOp píše:Já se s tím ale setkal, proto jsem to tak také napsal.