to samozřejmě, ale zde šlo o zbylý obsah, který je jaksi čorka zdejšího webu..Yvona píše:Jestli je to ten článek o 14T, tak nechápu toho autora článku,co to může být za člověka, zřejmě někdo, kdo nechodil na základní školu. Nebo na ni chodil, ale českému jazyku se silně vyhýbal.
Tolik gramatických chyb jsem neviděla ani nepamatuji. Nechť se všichni přesvědčí, to stojí opravdu za to.
Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Jestli je to ten článek o 14T, tak nechápu toho autora článku,co to může být za člověkaMOp píše:stary, znamy ..

Tolik gramatických chyb jsem neviděla ani nepamatuji. Nechť se všichni přesvědčí, to stojí opravdu za to.
stary, znamy ..Tonda Ježek píše:Tak se nám objevil na internetu další blog o tramvajích. Obrázek ať si každý udělá sám...
http://tramvajek.blog.cz
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak se nám objevil na internetu další blog o tramvajích. Obrázek ať si každý udělá sám...
Nojo, opravdu je to tak, § 47 vyhlášky. Díky. Pokud se ještě někdo chce nachomýtnout, tak 266/1994 - Zákon o drahách nebo v PDF, Vyhláška 173/95 - Dopravní řád drah.slimman píše:266/1994 - Zákon o drahách, Vyhláška 173/95 - Dopravní řád drah.
Zrovna jsem se k tomu náhodou nachomejt. :)
Re: Rychlosti na trati v Brně a v Praze
Jakým?slimman píše:Je to upraveno zákonem.
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Re: Rychlosti na trati v Brně a v Praze
Je to upraveno zákonem.itelv píše:Byl jsem teď v Brně a překvapilo mě, jakou rychlosti tam tramvaje jezdí proti hrotům (ruzuměj jako šílený). Je tohle upravení pro celou republiku centrálně drážním úřadem, nebo si to každy dopravce reguluje sám?![]()
A další dotaz, proč jim tam ty tramvaje tak hrkaj a cukaj?
Rychlosti na trati v Brně a v Praze
Byl jsem teď v Brně a překvapilo mě, jakou rychlosti tam tramvaje jezdí proti hrotům (ruzuměj jako šílený). Je tohle upravení pro celou republiku centrálně drážním úřadem, nebo si to každy dopravce reguluje sám?

-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ne pak zase střidá jiné pořadí. Většinou to je tak že má ten svačinář svoje noty. A podle nich jezdí. Tam má napsáno co bude střídat a v kolik apod. A pak střidá třeba 5/26 pak 13/26 a pak takhle dál. Většinou je to šejdrStanley píše:a co dela ten ridic, co zaskakoval za toho co mel prestavku, potom ? strida dalsiho? ja jen, ze jinak by to byla dost zvlastni kratka smena...
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
DEN PLNÝ ČERTOVIN 2004
Tak jsem se koukal do archivu témat a v tématu o Dni plném čertovin jsem zjistil,že tam jsem vyfocený.Jsem na té fotce,jak 9001 sedí v kabině 6102
.Sice tam nejsem moc vidět,ale jsem ta osoba v čepici,co stojí hned vedle něj
.Tak jsem na netu a ani o tom nevím
Teda teď už jo.Jestli si na mě 9001 vzpomene,byl bych velice potěšen.