Tak jsem špatně odhadl situaci a omlouvám se.kocour píše:To jako jak se ptal, jestli to bude vetovat? To si ještě pamatuju, a zas tak hrozné rejpnutí to nebylo. Odpověď je snadná: Vím, ale nepovím - taky mám své meze, co říct mohu a co ne.

Moderátor: TRAM-FÓRUM
Politickou diskusi jsem zarazil v začátku hned proto, protože výsledek by byl na 99% stejný jako v tématu "Chování zaměstnanců DP". Skončilo by to nadávkami a napadáním. Já se nebráním diskusi o něčem jiném, ale politická debata už to jednou byla a dopadla, tak jak popisuji výše. Přiznám se, že ta větička o tramvajové diskusi byl takový můj alibismus. Ale ta moje reakce byla opravdu jenom na příspěvek Pawla. Nikoliv na vás dva s kocourem, tam ty příspěvky byly smazány, protože už postrádaly smysl a návaznost, když proxi své odstranil.KM píše:Typický příklad dětinského užívání cenzury - dospělý člověk požádá: Pánové, prosím ukončete diskusi, není k tématu. (jakkoliv téma se jmenuje "ostatní" a jakkoliv diskuse není jen o plechovělaminátových strojích ale i o lidech kolem nich, a navíc tato nebyla nijak pohoršující). Neprotestuji, (neb na to nemám právo), uvádím to jen jako příklad. I uzamknout diskusi by šlo.
Je jedno takové přísloví: Nejvíce zla vznikne, když se někdo rozhodne konat dobro. Myslím že tady na to to sedí 100%. Věřím že cenzorské zásahy a neustále oživované diskuse o provozu fóra jsou vedeny ušlechtilými snahami, leč evidentně a průkazně vedou místo uklidnění k rozdmýchávání vášní.
Znovu upozorňuji, že tento příspěvek není kritikou nebo protestem ale analýzou či rozborem.
Můj příspěvek byl smazán na moji vlastní žádost.Tonda Ježek píše:Příspěvek smazán. Toto není politická diskuse, ale diskuse o tramvajích!
No jo, ale ať počítám, jak počítám, tak dospělých lidí je tady tak 3 a půl kousku.KM píše:Typický příklad dětinského užívání cenzury - dospělý člověk požádá: Pánové, prosím ukončete diskusi, není k tématu. (jakkoliv téma se jmenuje "ostatní" a jakkoliv diskuse není jen o plechovělaminátových strojích ale i o lidech kolem nich, a navíc tato nebyla nijak pohoršující). Neprotestuji, (neb na to nemám právo), uvádím to jen jako příklad. I uzamknout diskusi by šlo.
Je jedno takové přísloví: Nejvíce zla vznikne, když se někdo rozhodne konat dobro. Myslím že tady na to to sedí 100%. Věřím že cenzorské zásahy a neustále oživované diskuse o provozu fóra jsou vedeny ušlechtilými snahami, leč evidentně a průkazně vedou místo uklidnění k rozdmýchávání vášní.
Znovu upozorňuji, že tento příspěvek není kritikou nebo protestem ale analýzou či rozborem.
Typický příklad dětinského užívání cenzury - dospělý člověk požádá: Pánové, prosím ukončete diskusi, není k tématu. (jakkoliv téma se jmenuje "ostatní" a jakkoliv diskuse není jen o plechovělaminátových strojích ale i o lidech kolem nich, a navíc tato nebyla nijak pohoršující). Neprotestuji, (neb na to nemám právo), uvádím to jen jako příklad. I uzamknout diskusi by šlo.Tonda Ježek píše:Příspěvek smazán. Toto není politická diskuse, ale diskuse o tramvajích!