Humor
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jj, chumáč má prvenství i u mě. Co jsem se z textu dál dočetl - nechtěl bych být pocínován.Jabberwocky píše:Jou, ať žijí automatické překladače Ale je to síla, leckdy vůbec nejsem s to rekonstruovat původní anglický text. A chumáč ruleß
Ale pozor, daný ovladač může i protiútočit:
Kapitola "Dát - autobus do Automobil Hledat"
(5) Vidět jestli člen určitý aparát protiútočit či ne, druhdy člen určitý aparát protiútočit, být naléhavý jakýkoliv identifikovat až k zastavit člen určitý hledat. 6. Být vyzkoušen, jestli využitkovat klˇže práce blaho či ne, jestli nejčtenější klˇže práce ne blaho dostatečný, být příjemný nacvičovat kráčet 45~.
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
jojo, oni už maj na přepravní kontrole plakát -MOp píše:a neni to spise tim, ze to mas v genech a je to z tebe poznat na sto honu?
"Toto je Fořt, z klanu tramvajáků, nekontrolovat!!!"
Jinak veselá historka z natáčení - jednou mi povídal kamarád, že takhle jeli vlakem, parta asi čtyř řidičů, v uniformách hned po práci, a když šel průvodčí, otevřel kupé, zamumlal "Ahoj klucí!" a šel dál...
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já mam pouze modrou budnu bez odznaku a stejně mi většina revizorů řiká ahoj. Když nad tim tak přemýšlím, v bundě mě ještě nikdy o jízdenku nežádal.tramvajak píše:asi patřím mezi těch posledních pár čestných hlupáků... Ale něco na tom triku skutečně je, revizor si tě opravdu většinou nevšímá, ale než jsem viděl to video, opravdu mě to nenapadlo.
asi patřím mezi těch posledních pár čestných hlupáků... Ale něco na tom triku skutečně je, revizor si tě opravdu většinou nevšímá, ale než jsem viděl to video, opravdu mě to nenapadlo.Tonda Ježek píše:Tenhle trik už je hodně starej a že bunda je nejlepší síťovka se ví už taky dlouho. Někteří řidiči si tím i trochu přividělávali.
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já to ani nemyslel jako nějaký zaručený návod proti revizorům... Taky mám dost zkušeností s přepravní kontrolou, i přes stejnokroj. Mě především zaujal ten nápad (ruku na srdce - koho by to napadlo? Mě ne) a jak to měli docela dobře připravený (vytknul bych snad jen toho revizora). Mimochodem, občas jsem ten pořad v televizi viděl a zaujalo mě, že docela často spolupracují s DP. Mívají objednaný Citibus, jednou tam byl spot z divadla - představení Revizor (N.V.Gogol) a chodil tam někdo z nich, už si nepamatuju přesně který, s revizorským odznakem - připadal mi naprosto totožný s originálem, klidně bych se i hádal. A jednou zase točili nějakou upoutávku ve vozovně Žižkov na film Pepa z depa (Pepa Carda vycházející z první lodě...).Tonda Ježek píše:No nevim...tuhle jsem šel z noční a revizor mě kontroloval (a to jsem byl komplet v DP oblečení)...takže to už asi nebude taky 100%
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No nevim...tuhle jsem šel z noční a revizor mě kontroloval (a to jsem byl komplet v DP oblečení)...takže to už asi nebude taky 100%tramvajak píše:Ovšem toto je, pánové, bezkonkurenčně nejlepší...
http://www.nova.cz/tvarchiv/video/?video=36164
Ovšem toto je, pánové, bezkonkurenčně nejlepší...