Takhle na ně, na kašt-klienty. A vyndat okna už ve vozovně. Všechny.Pepa píše:Já se vtírnu s 8618
Koukám Silvestr sice šotoušův ráj ale řidičovo peklo. Zlatá záloha
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
Takhle na ně, na kašt-klienty. A vyndat okna už ve vozovně. Všechny.Pepa píše:Já se vtírnu s 8618
Nedostal Dušan náhradní tram, která mu byla dovezena z vozovny nebo bylo na záloze více souprav, protože záloha, která byla tvořena T6 i pořadovkou 331X jezdila na 51?Absolut píše: Josef: Ta záloha hradila Dušanovu 14T s rozbitým sklem.
V Praze smí řidiči chlastat ve službě? Začínám mít strach tam cestovat...Josef píše:a nakonce jsem si ťuknul na konečný s jedním řidičem
V dílnách ne, za Motol mluvit nemůžu, ale tipnu si, že taky ne.fricoolinek2 píše:Jsou díly tohoto typu - tedy skleněná výplň do dveří - k dispozici hned v ÚDDP nebo v Motole či se to spíš bude sáhodlouze objednávat z Plzně?
Jsou díly tohoto typu - tedy skleněná výplň do dveří - k dispozici hned v ÚDDP nebo v Motole či se to spíš bude sálodlouze objednávat z Plzně?MOp píše:Pan Dušan posílá fotografie poškozeného vozu:
Možná jo, nicméně jsem jel odjížděl DC z Chapliňáku asi 5 minut před devátou a to bylo v poho - žádnej dobytčák.Brejšín píše:Není problém NA ale Z při návozu do města, nejhorší to bylo 21:30 - 22:30.
Já vyjížděl na Barrandov okolo 23:35 a žádnej stupeň 5 tam rozhodně nebyl...Brejšín píše: Určitě musel být masakr 21:30-23:00 na Barrandovské trati jelikož 58+59 od Řep jezdily na st. 5. takže ono vůbec to chtělo asi vložené spoje na více tratích.
To je imho pěkná blbost.mixik píše:...zaměstnavatel by ti tu návštěvu POLICIE měl započítat do pracovní doby jako přesčas. zaplatí, ale až to dostanou z viníka, pokud je chycen. a ten se prohne. blbý je že nevíš kdy to bude.
mě se to stalo. a tohle mě řekl vedoucí.