Linkové vedení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Denní linkové vedení - připomínky a návrhy
lukas1: Když se podíváš na jízdní doba linek 3, 10, 17, 22 a 26 z jedné konečné na druhou, tak je cca +/- 10 minut stejná = i délku trasy mají obdobnou.
A odpověděl jsi, že linku 10 zrušit k vůli její délce = stejný důvod pro zrušení dalších čtyř uvedených linek. A tento názor tu krom mne vyjádřili další dva lidi!
A odpověděl jsi, že linku 10 zrušit k vůli její délce = stejný důvod pro zrušení dalších čtyř uvedených linek. A tento názor tu krom mne vyjádřili další dva lidi!
a to jako tu 17 pročHonza píše:S touhle argumentací navrhuji rovnou zrušit i linky 3 a 17 a pro jistotu i 26 a 22.lukas1 píše:protože je dlouhá
3 zkrátit na florenc a vložené spoje na lehovec
26 i 22 vadit nebudou čím bis pak jel na Hostivař z centra bez přestupu?
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ohradím se - první kdo asi nyní rozjel poslední vlnu v tomto vlákně (byť příspěvkem v jiném) jsem byl já a linku 10 jsem nerušil, ale nahradil 4, která by si proti současné podobě 10 měla jen prohodit s linkou 9 úsek mezi Lazarskou a NNŽ. Celej návrh LV jsem se totiž snažil postavil tak, aby jeho nová podoba co nejvíce vycházela ze současnosti (myšleno stavu do listopadu 2009 - kdy jsem na něm začal dělat.) a při úbytku linek byli zachované současné směry pokud možno max. s jedním přestupem.lukas1 píše:protože je dlouháJakub píše:Ač tady těm návrhům nevěnuji žádnou větší pozornost, zaujalo mě, že v poslední době mají všechny společného jmenovatele v podobě rušení linky 10. Proč ji všichni chcete zrušit?
Linku 10 ostatní návrhy ruší asi z tohoto důvodu:
PS: Souhlasím s Honza a potažmo OMH (páč reaguje jistě ironicky).uzivatel33 píše:... Linky 10 a 16 se myslím podle jejich změny budou metrolinkovat. Mě to celé připadá jako nesmysl,když z Řep v současné době jedou 4 linky (9 počítám 2x) na Žižkov a jiná spojení neexistují.
S touhle argumentací navrhuji rovnou zrušit i linky 3 a 17 a pro jistotu i 26 a 22.lukas1 píše:protože je dlouhá
Výborná myšlenkalukas1 píše:protože je dlouháJakub píše:Ač tady těm návrhům nevěnuji žádnou větší pozornost, zaujalo mě, že v poslední době mají všechny společného jmenovatele v podobě rušení linky 10. Proč ji všichni chcete zrušit?
protože je dlouháJakub píše:Ač tady těm návrhům nevěnuji žádnou větší pozornost, zaujalo mě, že v poslední době mají všechny společného jmenovatele v podobě rušení linky 10. Proč ji všichni chcete zrušit?
Kde bereš tu jistotu?lukas1 píše:...Praha 6 bude spokojená nadávaj že tam jede málo tram linek...
Vůbec nechápu tvé výstřely bez zdůvodnění.
- Jakub
- Uživatel
- Bydliště: Jedno z posledních nádraží, kde jsou komplet mechanická návěstidla.
Ač tady těm návrhům nevěnuji žádnou větší pozornost, zaujalo mě, že v poslední době mají všechny společného jmenovatele v podobě rušení linky 10. Proč ji všichni chcete zrušit?
22 bude mít standartní intervaly
Praha 6 bude spokojená nadávaj že tam jede málo tram linek
5 pojede do kobylis místo 24
26 jak je vložené spoje podbaba divoká šárka
10 bude zrusená
23 bude jezdit na vypich
24 do Ďáblic misto 10
25 na bílou horu místo 22
4,6,7,14,16 obnovit jako dříve
21 modřany-přes myslíkovu na zvonařku
Praha 6 bude spokojená nadávaj že tam jede málo tram linek
5 pojede do kobylis místo 24
26 jak je vložené spoje podbaba divoká šárka
10 bude zrusená
23 bude jezdit na vypich
24 do Ďáblic misto 10
25 na bílou horu místo 22
4,6,7,14,16 obnovit jako dříve
21 modřany-přes myslíkovu na zvonařku
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
lukas1 - proc zrovna takto? co nejaky komentar cemu to pomuze.
neboDavid Malatek píše:Mám zajímavý návrh linkového vedení k trvalému stavu.
4 Celotýdenní provoz,na Radlickou
7 do řep
9 Sídliště řepy-Vápenka (běžný provoz)
16 na smíchov,špičky barrandov
17 normální intervaly,celá trasa
21 Levského,nádraží braník,palackého náměstí,jiráskovo náměstí,myslíkova,lazarská(pob dnešní 9) na spojovací
22 a 23 obnovit jako dřív
19 a 24 obnovit jako dřív
27 nádraží braník-výstaviště(sólo vozy)
2 jak je
4 celotýdenní provoz na kotlářku
5 olšanské hřbitovy kobylisy
6 celotýdenní provoz na radlickou
10 zrusit popř v jiné trase
15 celotýdenní provoz na divokou šárku soupravy 14T
22 malovanka-nádraží hostivař
23 vypich kubáŇ
24 Nádraží Strašnice -sídliště Ďáblice
25 obnovit jako dříve
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Jo to by chtělopetr03 píše:Ono jak jsem si to ted procital, tak by to chtelo asi taky nekdy aktualizovat.(...)
-
uzivatel33
Ta 1 a 25 mají skoro celou trasu,myslím,že je to jen otázka času,než se z jedné nebo druhé stane metrolinka.¨
Linka 5 a 26 mám takové tušení,že změna linky 26 přes Náměstí republiky je součástí plánu na její metrolizaci.Doufám,že ne,nemyslím si,že by to nebyl dobrý nápad.
Linky 10 a 16 se myslím podle jejich změny budou metrolinkovat. Mě to celé připadá jako nesmysl,když z Řep v současné době jedou 4 linky (9 počítám 2x) na Žižkov a jiná spojení neexistují.
Linka 5 a 26 mám takové tušení,že změna linky 26 přes Náměstí republiky je součástí plánu na její metrolizaci.Doufám,že ne,nemyslím si,že by to nebyl dobrý nápad.
Linky 10 a 16 se myslím podle jejich změny budou metrolinkovat. Mě to celé připadá jako nesmysl,když z Řep v současné době jedou 4 linky (9 počítám 2x) na Žižkov a jiná spojení neexistují.
Nojo, ty souběhy jsou zlo, žejo.
Nesmíme taky zapomenout na 1/25 a 5/26.
Zrušit, nejlépe jednu z nich roztrhnout a otáčet na nejbližší křižovatce.
Co na tom, že v místě souběhu funguje tak trošku jako metrolinka a to povětšinou dobře.
Nesmíme taky zapomenout na 1/25 a 5/26.
Zrušit, nejlépe jednu z nich roztrhnout a otáčet na nejbližší křižovatce.
Co na tom, že v místě souběhu funguje tak trošku jako metrolinka a to povětšinou dobře.
Ono jak jsem si to ted procital, tak by to chtelo asi taky nekdy aktualizovat. A dost navrhu se tam opak7je. Za acko vidim jednoznacne nahradu 11, pak nejak nepobiram smysl ukonceni 4 a 6 ve vozovne strasn. Pro trasu b je hlavne nahrada 12, a pro c si urcite myslim, ze tramvaj neni zadna. Tam se dost osvedcili a pouzivaji busy po magistrale. Tam by to chtelo zainvestovat do inteligentniho znaceni ala prazsky okruh, a v pripade MU zprovoznit bus pruh. Vedlejsi produkt pro toto znaceni by bylo rizeni a usmerneni dopravy. Ale to je v Praglu sci-fi.