K nálepce na kabině. Vsad se, že 10 z 10 odborových organizací budou proti, protože to zhorší výhled
K té nálepce. Tady souhlas s TJ. Nálepek tam je požehnaně.
Moderátor: TRAM-FÓRUM
POZOR - toto by bylo jako v BUSU ne na vstupních dveřích do vozu, ale na dveřích kabiny a na těch není nic (sice u nich jsou samoleky "nemluvit s řidičem" či "zachovat výhled předními dveřmi")!trainzjohny píše:Ono je toho už takhle na těch dveří a okolí nalepeno málo samolepekMM-Mikulovsky píše:....ale také hlavně, že by byla vhodná jejich obdoba (a to včetně dvoujazyčnosti) pro tramvaje, kde by uváděli, že u řidiče TRAM se jízdenky neprodávají.
Páč se mne na to už někdo opakovaně ptal a BUSy (až na vyjímky) neznám, ale uvádím, že tento "polský" systém se mi jasně zdá výhodnější - vynechává "mezičlánek" mezi informací a cestujícím, jímž řidič v mém původním řešení byl.chemik píše:Milane, ty jsi se zbláznil, proč bych já měl mít v deskách přestupy a cíle? Já jsem placenej jako řidič, né jako informační služba...
Ono je toho už takhle na těch dveří a okolí nalepeno málo samolepekMM-Mikulovsky píše:....ale také hlavně, že by byla vhodná jejich obdoba (a to včetně dvoujazyčnosti) pro tramvaje, kde by uváděli, že u řidiče TRAM se jízdenky neprodávají.
Fořtík píše:Potvrzuji, v pátek jsem jezdil s negarantovaným 15T na 18 a dnes s negarantovanou Wanou na 1 a oba dny oba mastodonti na Hradčanské u mě ukazovali vozejček.