tos včera vstával levou nohou, či ti jakožto dobíhajícímu 300 metrů před nosem tramvaj zavřela dveře a drze odjela? Nebo proč se navážíš do tramvajáků? Dělá ti to dobře? Nechápu tvé myšlenkové pochody, nechápu, jak tramvaják ovlivní informace o výlukách na zastávkách. Nechápu a mrzí mě to...cwapa píše:9001 - nemá to cenu, pro "pány" tramvajáky jsou cestující jen obtížný hmyz. Jen bych chtěl vědět co by dělali kdyby je neměli. To by si pak mohli jít jedině.
Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Rekonstrukce TT
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No mezi 13. a 14. hodinou - co přes Dvorce projely dvě KT (druhé 9096 - viz. příloha), tak kam oko dohlédlo, bylo dělníků plno:Láďa píše:Stihne. Dnes už bylo snad vše hotovo a po trati se proháněly 2 nízké kachny. Jedna z nich byla 9088, 2. nevím.9001 píše:Spíš se zeptám co Modřany? Stihne se to? Z fotek to vypadalo na hezké staveniště.
1.) zalévali asfaltem škvýru podél obrubníků TT
2.) předlažďovali vjezd do obratiště
3.) mazali/zatírali žluté vodorovné značení a obnovovavli bílé
4.) několikerosloupů bylo TV (a zároveň VO) bylo v dolní části čerstve natřeno základní barvou
5.) několikero výložníků VO nebylo natřeno vůbec
6.) někdo se také hrabal v Mastodontech
A další dělali jiné práce - no prostě takovej mumraj jako (již) včera tu nebyl celý prázdniny!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
9001 - nemá to cenu, pro "pány" tramvajáky jsou cestující jen obtížný hmyz. Jen bych chtěl vědět co by dělali kdyby je neměli. To by si pak mohli jít jedině
.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Vim to jistě !9001 píše:No vidíš, ale nevíš to jistě.
Myslim, že mam dostatek zkušeností a sám píšu, že tam cedule být měla, přesto je jednoznačně chyba na straně cestujících a to z výše (níže) uvedených důvodů.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No vidíš, ale nevíš to jistě. Trochu se obávám, že se opět schyluje k nekonečné debatě stylu proč nepočká na NAD/jiný spoj.demon píše:Budu se opakovat, ale otevřu noviny a tam "otevřeno od 1.9.", spustim počítač a "otevřeno od 1.9.", vlezu do tramvaje nebo do metra a "otevřeno od 1.9.", nakonec i na tý zastávce je JŘ od 1.9., tak na čí straně je teda ta chyba ???
Jasně, určitě tam měla bejt cedule "Mimo provoz", ale jelikož cestující dokážou postávat i na zastávkách, kolem kterých panuje čilý stavební ruch a kam oko dohlédne nejsou koleje, nedělám si velké iluze, že by taková cedule něco vyřešila...
Dopravák odpoví: Přece to jezdí každých 5 minut
Cestující odpoví: V neděli večer, když je interval 20 minut a prší to dokáže ******.
Takže radši to nechme. Jsou tu prostě zastánci toho, že cestující je blb a jsou tu zastánci lepší informovanosti. Poslední z mé strany. Víme jak se DPP snažil a vyhlašoval jak zkrátil výluku o pár dní... To tomuhle taky moc nepomůže. Normální cestující potřebuje sterotyp. Pak je to ok.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Budu se opakovat, ale otevřu noviny a tam "otevřeno od 1.9.", spustim počítač a "otevřeno od 1.9.", vlezu do tramvaje nebo do metra a "otevřeno od 1.9.", nakonec i na tý zastávce je JŘ od 1.9., tak na čí straně je teda ta chyba ???
Jasně, určitě tam měla bejt cedule "Mimo provoz", ale jelikož cestující dokážou postávat i na zastávkách, kolem kterých panuje čilý stavební ruch a kam oko dohlédne nejsou koleje, nedělám si velké iluze, že by taková cedule něco vyřešila...
Staroměstská byla k pláči, dokonce mě to donutilo se tu registrovat.
1) Info na jedné ceduli přes silnici, fakt si někdo myslí, že si toho lidi všimnou?
2) JŘ platné od 1. 9. - ale takové dneska visí všude, ne? To dneska nejezdí MHD nikde?
Ale to nejlepší - mastodonti
Věčná škoda že jsem měl vybito.
Nejen že neukazovaly žádnou informaci o tom, že z dané zastávky nic nejede (naopak, ukazovaly hezky podsvícené nic, respektive čas a nějakou 53ku), ale ten ve směru k ND byl dokonce otočen vzhůru nohama
Ono je skoro zbytečné ty nedostatky vypisovat, že to bylo totálně zmatlaný bylo zřejmě při pohledu na ostrůvky plné lidí.
1) Info na jedné ceduli přes silnici, fakt si někdo myslí, že si toho lidi všimnou?
2) JŘ platné od 1. 9. - ale takové dneska visí všude, ne? To dneska nejezdí MHD nikde?
Ale to nejlepší - mastodonti
Nejen že neukazovaly žádnou informaci o tom, že z dané zastávky nic nejede (naopak, ukazovaly hezky podsvícené nic, respektive čas a nějakou 53ku), ale ten ve směru k ND byl dokonce otočen vzhůru nohama
Ono je skoro zbytečné ty nedostatky vypisovat, že to bylo totálně zmatlaný bylo zřejmě při pohledu na ostrůvky plné lidí.
- Karotka
- Uživatel
Na těch fotkách z Křižovnické a Smetanova n. mi něco nesedělo, teď mi došlo - místo asfaltu by tam určitě slušely mnohem víc kočičí hlavy. Sice pokrok oproti BKV a bude méně hluku z
, ale je to škoda.
Stihne. Dnes už bylo snad vše hotovo a po trati se proháněly 2 nízké kachny. Jedna z nich byla 9088, 2. nevím.9001 píše:Spíš se zeptám co Modřany? Stihne se to? Z fotek to vypadalo na hezké staveniště.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Poslední rýpnutí. Přece tam jezdí ML u které se na JŘ přece dívat nemusí
Tím bych ten offtopic ukončil.
Spíš se zeptám co Modřany? Stihne se to? Z fotek to vypadalo na hezké staveniště.
Tím bych ten offtopic ukončil.
Spíš se zeptám co Modřany? Stihne se to? Z fotek to vypadalo na hezké staveniště.
Fotku sloupku? myslíš jakože jízdní řády platné od 1. září???
Jo, byla fotka, někde tady na fóru.9001 píše:Spíš než k smíchu to je k pláči a to díky informovanosti...
Nevím jestli jsem to viděl nebo jestli byla i fotka, ale chlap čeká na Krejcárku. Nejsou tam koleje a o kousek dál bagr.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak co dát i fotku sloupku? Třeba by jsme se pak tolik nesmáli.chemik píše:čéče, já bych to spíš přičítal demenci, než neinformovanosti9001 píše:Spíš než k smíchu to je k pláči a to díky informovanosti...
čéče, já bych to spíš přičítal demenci, než neinformovanosti9001 píše:Spíš než k smíchu to je k pláči a to díky informovanosti...
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Spíš než k smíchu to je k pláči a to díky informovanosti...
Nevím jestli jsem to viděl nebo jestli byla i fotka, ale chlap čeká na Krejcárku. Nejsou tam koleje a o kousek dál bagr.