Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
P_V: podjízdná výška - pod oním nadjezdem je viditelně stejně cca o 1m menší než po výložníky SSZ
Navíc alespoň boční semafory by mohly být výraznější - použitím jejich větší velikosti - vždyť nyní, jak je vidět na první fotce, je výraznější zelená na přechodu vpravo než červená pro IAD od Řep!
Navíc alespoň boční semafory by mohly být výraznější - použitím jejich větší velikosti - vždyť nyní, jak je vidět na první fotce, je výraznější zelená na přechodu vpravo než červená pro IAD od Řep!
Jestli je na té Plzeňské problém, že semafor už níž být nemůže kvůli podjízdné výšce, mohl by se tam dát semafor horizontální. S červenou čočkou zvětšenou, aby si toho všimli i barvoslepí.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak jako ten "hlavák" - obé sme tu v nedávné minulosti minimálně trochu probírali a náprava není = chlapi viditelně na ní nestačí = je potřeba zvednout pomocí médií tlak na odpovědné!P_V píše:To je spíš na Grossáka nebo MŠ, než do novin.MM-Mikulovsky píše:PS: Metro hlídač navíc obdržel ještě jeden příspěvek (který nevím proč ani na webu neuveřejnil):
Jinak problém SSZ Plzeňská u TRAM zastávek Motol - nadhodil jako první jeden z Fořtů na diskuzi pod článkem o poslední tamní velké MU na i-dnesu, já si jen dal jednou práci a šel to co nejvypovídajícím způsobem nafotit.
To je spíš na Grossáka nebo MŠ, než do novin.MM-Mikulovsky píše:PS: Metro hlídač navíc obdržel ještě jeden příspěvek (který nevím proč ani na webu neuveřejnil):
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
MM: Karlák, ostravská jednokolejka a spousta dalších průserů. Tupost lze najít u všech, bez ohledu co řídí.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
1). by to patřilo spíše do vlákna (ne)preference MHD9001 píše:MM: A jaké to má spojení s dopravou?![]()
Tohle co souvisí s jedním z nejrizikovějších míst sem nedáš..
http://www.metro.cz/me-hlidac.aspx?idc=12100211151
2.) pokud ten odkaz sem chce dát někdo - neměl by jsem to být zrovna já
Jó a můj odkaz zde souvisí s dopravou - ukazuje "tupost" (či ožralost/zfetovanost?) některých řidičů IAD!
PS: Metro hlídač navíc obdržel ještě jeden příspěvek (který nevím proč ani na webu neuveřejnil):
Obecné ohrožení a spoluvina na již několika zabitích z nedbalosti
Z uvedených trestných činů by se měli zodpovídat projektanti a schvalovatelé SSZ na křižovatce ul. Plzeňské před TRAM zastávkou Motol do centra, protože SSZ na výložnících svítí do konstrukce nadjezdu (a hned na to nad střechu auta), čímž je velmi lehce přehlédnutelné - zejména nejvýše umístěný signál "STŮJ!" a dolní SSZ může být zakryto jiným autem (předchozím či v pravém jízdním pruhu)!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) MM-Mikulovsky dne 03.10.2012 12:14, celkem upraveno 1 x.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
MM: A jaké to má spojení s dopravou?
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Když tak "jinými", ale o to nejde. Nevím proč by mě měli vadit důchodci, že tam sedí? To mají podle tebe stát? Nevím co jsi tím myslel. Budeš se možná divit, ale starší lidi se zvedají a pouští sednout rychleji jak mladý.9001 píše:cwapa: T3R.P 4 místa po směru a a jedno v protisměru. To je 5. Vyjímkou jsou některé kusy v Brně, které mají 4 i s tou obrácenou.
Obsazená tou omladinou a nebo jinýmy důchodci?
-
von Špilberk
- Uživatel
Asi tak.MM-Mikulovsky píše:snad nám za jednu hodinu práce navíc neumřeš hladem či nám chceš potvrdit pořekadlo "až budou tlustí hubení, tak hubení budou studení"?
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Fořtík: Velmi se omlouvám dojíždějícím kolegům, tam to rozmrzení z ujíždějících spojů, kvůli prodloužení směny, je pochopitelné = tedy 100% souhlas s von Š, že byli-li spoje dokonce vytipovány předem, tak měli být příslušní řidiči také na tuto možnost předem upozorněni.
Jinak ano, pro cestu domů používám i MHD, ale od začátku mé přítomnosti zde, narozdíl od cest do práce, kdy si rád prospím či něco dodělám, se nebráním procházce - naopak často je vyhledávám.
vonŠ: Chybějící svačina - snad nám za jednu hodinu práce navíc neumřeš hladem či nám chceš potvrdit pořekadlo "až budou tlustí hubení, tak hubení budou studení"?
O pití nemluvím - většinou si jej alespoň na jedné konečné linky můžeš dodělat, pokud teda nepatříš k nelogicky
se chovajícím kolegům nevozících si sebou čaj, kafe či jiný "přípravek" nápoje.
A jinak pokud "hlad je opravdu, tak velká sviňa", tak by jsi si měl raději pořád vozit svačinu trochu větší - když tak ji "dorazíš" až doma (či mít, jako často já, v ní ovoce/zeleninu, které klíďo vydrží i do další směny).
Jinak ano, pro cestu domů používám i MHD, ale od začátku mé přítomnosti zde, narozdíl od cest do práce, kdy si rád prospím či něco dodělám, se nebráním procházce - naopak často je vyhledávám.
vonŠ: Chybějící svačina - snad nám za jednu hodinu práce navíc neumřeš hladem či nám chceš potvrdit pořekadlo "až budou tlustí hubení, tak hubení budou studení"?
O pití nemluvím - většinou si jej alespoň na jedné konečné linky můžeš dodělat, pokud teda nepatříš k nelogicky
A jinak pokud "hlad je opravdu, tak velká sviňa", tak by jsi si měl raději pořád vozit svačinu trochu větší - když tak ji "dorazíš" až doma (či mít, jako často já, v ní ovoce/zeleninu, které klíďo vydrží i do další směny).
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Stánek zavírá cca v 19:00 hodin, tj. v pátek já s Blankou a o víkendu Blanka s Ondrou jsme si dali do konce směny krásných x běhů po stojících schodech do stanice a zpět a kupovali a kupovali...tedy, když turisté měli mince. Ale vděčnost byla nezměrnáMOp píše:Malostranska - stanek primo u vestibulu. Prostor kolem automatu na Hradcanske by mel byt zpristupnen, stejne jako Staromestske.ElWapp píše:Prosím o radu, kam posílat na Malostranské a Hradčanské lidi pro lístky na tramvaj, pokud bude vestibul metra o víkendu uzavřen?
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
cwapa: T3R.P 4 místa po směru a a jedno v protisměru. To je 5. Vyjímkou jsou některé kusy v Brně, které mají 4 i s tou obrácenou.
-
von Špilberk
- Uživatel
ElWapp: Já jen nepochopil, proč dítě v kočárku potřebuje sedět na sedačce. Nebo měla děti dvě?
Navíc malé dítě je bezpečnější v kočárku. Na sedačce se nemá čeho držet a při prvním prudším zabrždění se rozmázne o sedačku před sebou.
MMM: Někdo tu psal, že existoval seznam vlaků předurčených na onen odvoz fanoušků. Pokud je to pravda, tak by asi bylo slušné dotyčné řidiče ještě před nástupem do služby informovat, že jim něco takového hrozí. Já sice bydlím nedaleko vozovny, tak mi nejde o autobus, ale zase by mi chyběla svačina, tak bych byl také poněkud rozmrzelý.
Navíc malé dítě je bezpečnější v kočárku. Na sedačce se nemá čeho držet a při prvním prudším zabrždění se rozmázne o sedačku před sebou.
MMM: Někdo tu psal, že existoval seznam vlaků předurčených na onen odvoz fanoušků. Pokud je to pravda, tak by asi bylo slušné dotyčné řidiče ještě před nástupem do služby informovat, že jim něco takového hrozí. Já sice bydlím nedaleko vozovny, tak mi nejde o autobus, ale zase by mi chyběla svačina, tak bych byl také poněkud rozmrzelý.
Naposledy upravil(a) von Špilberk dne 02.10.2012 9:54, celkem upraveno 1 x.
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Zase píšeš něco, o čem víš houby, Milane. Víš, z pohledu člověka, kterej bydlí sice v delší, ale v docházkový vzdálenosti a stejně neváhá a jezdí domů oklikou metrem a autobusem to ani nemůžeš pochopit. Spoustu kolegů dojíždí a podle začátku či konce směny se rozhodují, jestli pojedou autem, nebo autobusem. A když se rozhodnou pro autobus a někdo jim tu službu uměle protáhne, tak se taky může stát, že se nebudou mít jak dostat domů. A JPT žádné nouzové nocležny nemá. Jistě, můžeš argumentovat například MÚ, jenomže s tou opravdu nemůžeš počítat. Rozvrh směny, tak jak je nastavenej je pro mě něco, s čím já počítám a s čím hýbat musím odmítat - zejména když jde o konec odpolední, což byl případ odmítnutého výkonu.MM-Mikulovsky píše: tady si v klidu na TF kolega dovolí napsat, že by dispečerům odmítl příkaz na výkon navíc (byť by díky konci měsíce měl jistotu, že mu prodlouženou směnu nikdo již neumaže jinou další malou = prodloužení dostane plně zaplaceno