Máš pravdu, že na Čerňáku je poliklinika taky, ale ve Vysočanech je to větší zdr. zařízení i s nemocnicí. Nevím co jak která poliklinika má za oddělení a fakt je, že si můžeš doktory vybírat a nemusíš mít nutně toho svého zrovna tam. Já mám doktory taky různě po svém okolí a ne na jedné poliklinice. Ve svém okolí mám čtyři zdravotnická zařízení a v každém něco, ne každá poliklinika má všechno a taky i kvality se liší. Ale jinak to nekomentuji.9001 píše:mart: Tady bych si dovolil rozporovat. Poliklinika "Parník" na Černém mostě je možná i blíž a Hloubětín má přímé spojení busem.
Přestup Nádraží Liben tram/bus je cca stejně pohodlný jako na Nádraží Vysočany/Špitálská. Jediná nevýhoda je pro ty co by jeli 375.
Dolní trasa je dobrá pro transit, protože je rychlejší než horní a i dvě minuty nejsou k zahození.
Asi můj názor bude i trochu odporem k 16, kde se díky pár *****ům prohání soupravy CD,CT naprosto zbytečně...
A co se týče toho přestupu na Libni, tak potom případně zase ještě musíš znovu přestoupit ve Vysočanech či na Proseku. Kromě 375 tam máš ještě 151 a 158 (i když ta jede částečně stejně jako 195).
Co se týká 16 souprav, máš asi pravdu, že by o víkendech mohly být v sólech a třeba jen na dušičky pak speciál v soupravách.