Preference / antipreference MHD
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Preference / antipreference MHD
Tuklatská nevím. Není tam bohužel absolutní preference, takže když máte smůlu, tak právě na těch 25 - ZC musíte přibrzdit - a do zastávky se zase často trochu rozjet.
Demínku prosím nahlašte.
Podbaba: co se přesně stalo? A kolikrát? Díky.
Demínku prosím nahlašte.
Podbaba: co se přesně stalo? A kolikrát? Díky.
Vápenka a Poliklinika Modřany: prosím, pokud byste tam měli problém, zaznamenejte čas a nejlépe i popis toho, co se dělo. Napiště to sem. Díky.
-
Filip
Během posledních 14 dní jsem měl několik průjezdů s linkou 52 v Modřanech a SSZ šlape jako hodinky. Děkuji moc za nápravu !!!! Vážně 
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mám 2 podezřelé:
Tuklatská u Zborova ZC -je na stůj, přijde mi víc, než ie zdrávo. Jakoby to chtělo neustále přidělovat volno z vedlejší a na odbočení, i když nikde nic. Stalo se mi posledních 10 dní ve dne i brzy ráno i večer. Zkrátka málokdy jde volno do jízdy, ve většině případů musím pribrzdovat tak na 25-30.
Demínka od Muzea se moc nechce navolovat. Minulý týden jsem šels kkličkou jen první ranní kolo, ale včera jsem z 6 průjezdů šel 3x a to už by za prověření stálo.
A ještě Podbaba do smyčky, to už jsme tu sice řešili, ale proč mě to jako druhého do smyčky odhlásí? A ještě ta prašivá výzva zůstává svítit jen o malinko méně, než v prihlášeném stavu, takže než člověku dojde, že musí jít zakvrdlat...
Děkuji
Tuklatská u Zborova ZC -je na stůj, přijde mi víc, než ie zdrávo. Jakoby to chtělo neustále přidělovat volno z vedlejší a na odbočení, i když nikde nic. Stalo se mi posledních 10 dní ve dne i brzy ráno i večer. Zkrátka málokdy jde volno do jízdy, ve většině případů musím pribrzdovat tak na 25-30.
Demínka od Muzea se moc nechce navolovat. Minulý týden jsem šels kkličkou jen první ranní kolo, ale včera jsem z 6 průjezdů šel 3x a to už by za prověření stálo.
A ještě Podbaba do smyčky, to už jsme tu sice řešili, ale proč mě to jako druhého do smyčky odhlásí? A ještě ta prašivá výzva zůstává svítit jen o malinko méně, než v prihlášeném stavu, takže než člověku dojde, že musí jít zakvrdlat...
Děkuji
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
mám totožné zkušenosti se SSZ řízenými přechody pod Nuselákem (u zast. Svatoplukova) a u Fidlovačky.parrot píše:.... Já tam jel za poslední 2 dny 9x v každém směru a vždy na volno:) Na stůj ale teď natvrdo padá přechod u Divadla na Fidlovačce.
- dodávám, že dnes po poledni jsem u druhého uvedeného viděl složky DPP včetně plošiny = počítám, že prověřovaly trolejové kontakty!
Já tam jel za poslední 2 dny 9x v každém směru a vždy na volno:) Na stůj ale teď natvrdo padá přechod u Divadla na Fidlovačce.9001 píše:Určitě přes rok... Navíc to ani nemá podstatu, aby se lidé dostali z ostrůvku, ale opravdu čiště z jedné strany ulice na druhou...DG7021 píše:Včera jsem byl po dlouhé době na zastávce Svatoplukova. Co jsou za šílenost ta SSZ přímo pod Nuselákem? Koukal jsem, jak každá druhá tramvaj v každém směru stojí, během 15 minut tam nepřešel jediný člověk, nic. Kam se hrabou úlety typu Želivského zcAsi to tam už funguje dlouho?
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Určitě přes rok... Navíc to ani nemá podstatu, aby se lidé dostali z ostrůvku, ale opravdu čiště z jedné strany ulice na druhou...DG7021 píše:Včera jsem byl po dlouhé době na zastávce Svatoplukova. Co jsou za šílenost ta SSZ přímo pod Nuselákem? Koukal jsem, jak každá druhá tramvaj v každém směru stojí, během 15 minut tam nepřešel jediný člověk, nic. Kam se hrabou úlety typu Želivského zcAsi to tam už funguje dlouho?
Včera jsem byl po dlouhé době na zastávce Svatoplukova. Co jsou za šílenost ta SSZ přímo pod Nuselákem? Koukal jsem, jak každá druhá tramvaj v každém směru stojí, během 15 minut tam nepřešel jediný člověk, nic. Kam se hrabou úlety typu Želivského zc
Asi to tam už funguje dlouho?
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Zatím Depo Hostivař pohřbil ROPID odkloněním 3xx... Otázka je co bude do pár letFořtík píše:Na Zličín zapomeňte, jednu stanici v depu už máme a do další rozhodně nikdo nepůjde.
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Na Zličín zapomeňte, jednu stanici v depu už máme a do další rozhodně nikdo nepůjde. 
Nechci brát iluze, ale ono je to skoro 7km a rozhodně ne volným terénem: http://www.mapy.cz/s/fWkF Jízdní doba na Zličín je z centra už dnes 22 minut, k tomu 7 dalších na letiště. Kdyby k tomu přibyla ještě stanice v depu, která by nejspíš měla podobná omezení jako DH, tak by se doba ještě prodloužila, o Hostivici radši nemluvím. To je horší než Chalupoida.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
MM: Základní probém je v penězích... Metro za hranice Prahy je nereálné... Musely by se podílet obce a kraj... Navíc když si spočítají, že za to metro by jim mohl jezdit bus v intervalu 5 minut na Nové Butovice...
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
1.) ve skutečnosti Hostivice jen jedna stanice = Hostivice-Sadová na jihovýchodě obce u stejnojmenné železniční zastávky linky S65, díky níž a "zavlečení"/přesměrování BUS by byla spádová nejen pro vlastní Hostivici, ale i další obce v okolí, z nichž by lidi nemuseli na žádné P+R či ještě dál do nitra Prahy (a přitom nevyžadovala nereálné zdvojkolejňování tzv. Pražského Semeringu)-KUBI- píše:Dvě stanice metra v Hostivicito už teda radši tu chalupoidu a nejlépe samozřejmě rychlodráhu.
Jinak bych doporučil místo polétávání v leteckých snímcích občas prohlédnout vaše stavební pozemky osobně...
......
2.) Vaše rada o prohlídce aktuální podoby dotyčných pozemků je nesmyslná, protože je v podstatě nejen (alespoň někde) nerealizovatelná, ale zejména z ní není zjistitelná kolize s jinými již plánovanými či dokonce schválenými projekty, které ještě nebyly fyzicky započaty!
Dvě stanice metra v Hostivici
to už teda radši tu chalupoidu a nejlépe samozřejmě rychlodráhu.
Jinak bych doporučil místo polétávání v leteckých snímcích občas prohlédnout vaše stavební pozemky osobně...
třeba v tomto prostoru je v těchto dnech dokončována křižovatka, která napojuje ul. Na Radosti na Pražský okruh
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
= rezerva pro halu o 5ti kolejích tedy zdeP_V píše:...... Depo má rezervu na jihu pro pět odstavných kolejí, a kdyby oželeli jednu menší halu, tak ještě jednou tolik.
Nová stanice u depa umožňuje překročit dálnici po mostě. Čím méně kopání, tím lépe.
- při "oželení malé haly" další hala o 5ti kolejích může být zde
a náhrada té malé haly (pokud je to montované, tak jen její přemístění) se může postavit např. zde
= další prodloužení =M=B na Letiště co nejvíce volným územím = bez nutnosti výstavby tunelů či mostů (maximálně protihlukových stěn) by vycházelo tedy pak tudy - čili se stanicemi Hostivice-Sadová/eSko, Hostivice/P+R (u Exitu2 R6), Dlouhá Míle/P+R -"podchycující" IAD z R7/jejího prodloužení I/7 (se vstupy přes vestibuly u OC6 a u ul. K Letišti), Letiště (VH P-Ruzyně)