A druhý dotaz. Už nějakou dobu chybí na Újezdě dopravní značka s předností odbočující tramvaje https://www.google.cz/maps/@50.0812241, ... !1e1?hl=cs
Nevíte někdo proč?
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Vltavská už by měla opět fungovat...modroko píše:...a pak to dodělávají čočky z vltavské směr Pražská tržnice které už taky preferenci neznají...
To jsem si myslel taky, že se do toho vrtaj přes den, ale ve dvě ráno?!? Kdepak, tohle tipuju na zprasenej cyklus.von Špilberk píše:Já bych hádal, že policajti vypouští tunely....
Já bych hádal, že policajti vypouští tunely. Že není kam, a všechno kvůli tomu stojí - nezájem. ONI vypouští a nazdar.modroko píše:No Prašňák někdo zprasil naprosto dokonale...
Kdyby jen nepřidržovala, ale jako druhej nemáš šanci projet i když tam stojíš, jelikož volno trvá překrásný 3 vteřiny a auta pak ještě dalších 20.Karosák píše:Poslední dva týdny se mi nezdá, že by přidržovala Ohrada volno Biskupcova > Krejcárek pro 10, 16. Vždy je pro přímý směr jen krátké volno pro tram a dlouhá zelená pro IAD, ale s čočkami na stůj. Než se vyplazíte z jazyků u zastávky, je po parádě
Když jsem tam tuhle jezdil, tak se ani nerozsvěcela výzva pro jedničkový směr DC, hlášeno nahoru, prý běhá jiný cyklusKarosák píše:Poslední dva týdny se mi nezdá, že by přidržovala Ohrada volno Biskupcova > Krejcárek pro 10, 16. Vždy je pro přímý směr jen krátké volno pro tram a dlouhá zelená pro IAD, ale s čočkami na stůj. Než se vyplazíte z jazyků u zastávky, je po parádě