Ale to jsi někoho špatně pochopil: On to KM jistě navrhuje PRÁVĚ PROTO, aby dokázal, že návrat tramvají na VN jest blbost. Pochybuji, že by mu na Silvestra spadla na hlavu petarda a on radikálně změnil názor.8750 píše:Z Vinohrad na VN jezdí metro (pravda, směrem ke zmiňované Korunní s přestupem, tj. déle) a doby výstavby TT na Václaváku bych s tím nic nedělal. Zbytečně zahlcovat už tak kapacitně přetíženou Ječnou cestujícími, kteří by v pohodě mohli jet metrem A, se mi nejeví jako příliš vhodné řešení.
Linkové vedení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
kocour
- Mapl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: KM
Honzík píše:KM když něco napíše, tak to jsou často hotové nesmysly. Takže bych se tím nezabýval. Naštěstí se doprava v Praze neřídí podle něho. Takže k žádným hovadinám v dopravě nemůže dojít.
Jj,o je pravda, ale zasse tolik arogantní bych nebyl. (ale...
-
MOp
odebrani 23 od hradu je (censored) na entou.Mapl píše:Já si myslím toto ...
4 - Kubánské náěstí - Kotlářka
10 - ZANECHAT
16 - ZANECHAT
22 - ZANECHAT¨
23 - Čechovo náměstí - Náměstí Míru - Karlovo náměstí - Újezd - Anděl - Sídl. Barrandov
Noční tramvaje pak přizpůsobit.
Druhá možnost je vše zanechat, jinak s tím nemá smysl něco dělat.
Naposledy upravil(a) MOp dne 05.1.2006 19:12, celkem upraveno 1 x.
-
Honzík
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
KM
KM když něco napíše, tak to jsou často hotové nesmysly. Takže bych se tím nezabýval. Naštěstí se doprava v Praze neřídí podle něho. Takže k žádným hovadinám v dopravě nemůže dojít.
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Po pár dnech tu opět sem a nestačím se divit
. Nejprve odpověď kocourovi. Linkové vedení je vcelku vyhovující, jen je třeba jej v některých místech přizpůsobit změněným přepravním nárokům. Takže např. chybí posila linky 18 od Albertova k ND, spojení IPP - Barrandov, Holešovice jsou zakleté vznikem 15, je potřeba oslabit Trojskou a Ďáblice, rovněž Zenklovu. Připravit posílení Černokostelecké k otevření metra do úmývárny. To vše ale nejde udělat stylem, tady to změním a zbytek už nějak půjde. Takže to chce komplexnější změny, víc provázané.
A teď k výplodu KM.
14-To je jedna z hodně zvažovaných tras, ale na Pankrác asi ne, spíš Spořilov. Ale jde to zařídit i tou 6.
6-No jo, do Ječný už se ti nevejde, tak Nusle. Jenže z narvaný 18 si tam vyrobíš přecpanou sólo 6. Gratuluju.
18-Nechápu, co by lidi měli z toho, že by jim na Národní třídu od Kotlářky a Anděla jela ještě 18. Nárazově by nezvládala 10 směr IPP, protože jsi vzal 4. Naopak, zde to chce zachovat.
4-dvojice do Bráníka už jsou přežitek, tedy myšleno z IPP
16-to ti též schvaluju, ovšem dohromady ti to vůbec nefunguje a dobré nápady utlučeš špatnými.
Takže zpět ke kocourovi. Kdokoliv do dnešního LV šáhne necitlivě podobně jako KM
, tak to poněkud poto... Takže radši nechat. A navrhnout něco pořádného je práce zhruba tak na 5 měsíců. Něco mám, ale pořád ještě nenazrál čas
.
A teď k výplodu KM.
14-To je jedna z hodně zvažovaných tras, ale na Pankrác asi ne, spíš Spořilov. Ale jde to zařídit i tou 6.
6-No jo, do Ječný už se ti nevejde, tak Nusle. Jenže z narvaný 18 si tam vyrobíš přecpanou sólo 6. Gratuluju.
18-Nechápu, co by lidi měli z toho, že by jim na Národní třídu od Kotlářky a Anděla jela ještě 18. Nárazově by nezvládala 10 směr IPP, protože jsi vzal 4. Naopak, zde to chce zachovat.
4-dvojice do Bráníka už jsou přežitek, tedy myšleno z IPP
16-to ti též schvaluju, ovšem dohromady ti to vůbec nefunguje a dobré nápady utlučeš špatnými.
Takže zpět ke kocourovi. Kdokoliv do dnešního LV šáhne necitlivě podobně jako KM
KM píše:Jo, kocoure, tady už taky mlčim
Tak špatné je třeba to, že nejezděj tramky do Bohnic.![]()
Ale něco jsem vymyslel na odstranění absence spojení Vinohrady-Václavák, a nebude to stát ani korunu, na rozdíl od jiných investičních návrhů (MŠ, jseš tu?), koukej(te):
14- od Kobylis z Karláku: -IPP-Otakar.-Pankrác
6 - mezi Otakarovou a Karlákem přes Albertov a Ostrčil.n.
18- od Petřin z Karláku: Palačák-Anděl-Kotlářka
4 - od Koh-i-Nooru z Palačáku: Bráník
16 -od Spojovací z Anděla: Sídl.Barr. 13 i v neděli ráno.
- Mapl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: trasa VN - Vinohrady
Nj, to je fakt, že by šlo počkat do výstavby TT na Václavák, pak bych tam vedl tramvaj 23 přes Václavák a posléze normál na Malovanku.8750 píše:Z Vinohrad na VN jezdí metro (pravda, směrem ke zmiňované Korunní s přestupem, tj. déle) a doby výstavby TT na Václaváku bych s tím nic nedělal. Zbytečně zahlcovat už tak kapacitně přetíženou Ječnou cestujícími, kteří by v pohodě mohli jet metrem A, se mi nejeví jako příliš vhodné řešení.
trasa VN - Vinohrady
Z Vinohrad na VN jezdí metro (pravda, směrem ke zmiňované Korunní s přestupem, tj. déle) a doby výstavby TT na Václaváku bych s tím nic nedělal. Zbytečně zahlcovat už tak kapacitně přetíženou Ječnou cestujícími, kteří by v pohodě mohli jet metrem A, se mi nejeví jako příliš vhodné řešení.
-
kocour
To je naopak velmi, velmi dobřeKM píše:Jo, kocoure, tady už taky mlčim
Tak špatné je třeba to, že nejezděj tramky do Bohnic.
To k ničemu jest. Vinohradská i Korunní zůstávají bez přímého spojení s VN.KM píše:Ale něco jsem vymyslel na odstranění absence spojení Vinohrady-Václavák, a nebude to stát ani korunu, na rozdíl od jiných investičních návrhů (MŠ, jseš tu?), koukej(te):
- Mapl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No, mně to přijde celkem na nic. Nevím, ale stávající je lepší.KM píše:Jo, kocoure, tady už taky mlčim
Tak špatné je třeba to, že nejezděj tramky do Bohnic.![]()
Ale něco jsem vymyslel na odstranění absence spojení Vinohrady-Václavák, a nebude to stát ani korunu, na rozdíl od jiných investičních návrhů (MŠ, jseš tu?), koukej(te):
-
KM
Jo, kocoure, tady už taky mlčim 
-
kocour