Kurzy řidičů tramvají
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-
- Uživatel
- Bydliště: nedaleko stanice linky 5 Veitvet a přímo u stanice busu 60 Veitvetstubben
No těžké,není to tak,že papíry dostaneš po jen tak chození do kurzu-tedy zadarmo,jak se o nás rádo říká,ale zase na druhou stranu se to zvládnout dá.Výhodu mají lidé,co už s něčím jezdili a umí číst provoz a také ti,co znají alespoň základy elektriky a mechaniky nebo je spíše umí použít v praxi.
Ale vedle mě v kurzu seděl pekař,který technikou šmrncnutej nebyl a udělal.Měl sice problémy s technikou,ale pokud se na to doma podíval,tak se to zvládnout dá vcelku dobře.
Ale vedle mě v kurzu seděl pekař,který technikou šmrncnutej nebyl a udělal.Měl sice problémy s technikou,ale pokud se na to doma podíval,tak se to zvládnout dá vcelku dobře.
- 2217
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je mi známo, tomu cyklistovi body seberou a ještě mu napařej pokutu.
Co se týče tramvajáků a bodů, tak si myslim, že by mělo bejt zvláštní ustanovení systému dělanému pro tramvaj a její techniku, ale nějaké sankce by být měly. NIc proti vám osobně, ale něktrří z vás jezdí jako prasata!
MImochodem, je těždé naučit se řídit tramvaj? Taky bych to ráda zkusila, ale jsem skoro slepá...
Co se týče tramvajáků a bodů, tak si myslim, že by mělo bejt zvláštní ustanovení systému dělanému pro tramvaj a její techniku, ale nějaké sankce by být měly. NIc proti vám osobně, ale něktrří z vás jezdí jako prasata!
MImochodem, je těždé naučit se řídit tramvaj? Taky bych to ráda zkusila, ale jsem skoro slepá...
-
- Uživatel
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jeho problém ... Tak si může kolo vést,když ho tam nechce nechat.Káem píše:Hele vy superpřísní, představte si, že si dáte dvě piva, pojedete na kole po cyklostezce (veřejná komunikace) a daj vám dejchnout a seberou vám body, protože máte řidičák na auto. Taxe mírněte ve svém radikalismu. Každému co jeho jest.
-
- Uživatel
Tak ale proč dělat rozdíly mezi řidiči drážních vozidel pohybujícíh se po městě?? trolejbus vs. tramvaj, je to nedomakaný.7080 píše:Nerovná, na trolejbus podle zákona potřebuješ řidičák skupiy D a zkoušku z drážních předpisů, ale na tramvaj jen zkoušku z předpisů. To že si Praha vymyslela, že nebude přijímat do kurzů neřidičem je věc zcela jiná.
-
- Uživatel
Protože na trolejbus potřebuješ mít řidičák stejně jako na autobus, tak za nehodu dostaneš stejně bodů. Jedinný rozdíl mezi autobusákem a trolejbusákem je v tom, že na trolejbus musíš mít ještě zvláštní zkoušku z drážních předpisů.DJ LA DÉFENSE píše:Skutečně mi nikdo neví odpovědět, jak je to u trolejbusu?? Mě by to hodně zajímalo.