Něco ještě unesuI.am.good píše:Džony, nebuď mrzutej, tak holt jednou zvítězila veřejnost, no. Já osobně ti vůbec nic nezazlívám, zachoval jsi se tak, jak bylo dle tvého názoru třeba. A to je dobře.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Termix
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-
I.am.good
-
I.am.good
Tak to je drsný
Asi mě někdo poslouchal, když jsem už před deseti lety při praxi v Hloubětíně vymejšlel nahlas, jak bych udělal z "manily" (RT8) diskotramvaj. Podlaha v jedné rovině a sedačky u stěn jako v metru společně s těmi obrovskými větráky ve střeše by k tomu byly akorát nápomocny. Nějak z toho sešlo a tramvajka se nabourala a šla na šrot. Další takový nápad mě napadl v okamžiku, když jsme měli na výměnu měniče ten pracovní vůz, co má tu plošinu (nevím číslo). Na té plošině v létě by se krásně pařilo. Prostě je to fakt dost drsný, že tyhle moje pubertální představy někdo dovedl k realizaci 
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-
I.am.good
- Sheep
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
ja viem ze tramix je tu davno znamy, aj tu stranku som uz videl, je tu o tramixe 4 stranova temaIsidor píše:Nie si prvy s podobnym napadom...
http://www.tramix.cz/
Nie si prvy s podobnym napadom...
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas! Na Vinohradech dost dlouho bydlím...demon píše:Tak hele a dost ! Na Královský Vinohrady si šahat nenecham, ty budu bránit do roztrhání těla !!! Vinohrady se zamykat nebudou, je to jedna z nejreprezentativnějších a nejstarších pražských částí a žije tady nejmíň 99% úplně normálních a inteligentních lidí. Ten zbytek jsou přespolní...
A to i přesto, že máme vedle v baráku homosaunu...
A ve vedlejší ulici je taky homobar!
Ano,naprostý souhlas.Prostě je to tu takový "domácí" a prostě jinde to není ono! Já to zkusil,protože jsem to ještě neviděl,že to je fórum bez instalace(přes ftp)!Tak už je zase zrušeno.A jsem rád za odemknutí Termixu!Jabberwocky píše:Nojo, ale to už prostě není ono. To je, jako kdybychom se zvedli a šli kecat do jiné putyky. Tady jde o to, že štamgasti Tramfóra si prostě občas chtějí pokecat taky o něčem jiném. No a kde jinde, než ve svém oblíbeném (byť virtuálním) podniku? Já bych byl pro to, aby se odemkl Termix, dal se mu nějaký podtitul (třeba ta Kecárna, ale název Termix bych nechal, ten je pěkně surreálný) a dohled nad ním aby se vykonával s přimhouřenýma očima s tím, že četba i pojídání termixu jsou na vlastní nebezpečí. Mně osobně se moc líbilo, jak tam každý plácal nesmysly a celé to dohromady mělo šťávu, neb to nebyla jen taková anonymní kecárna, nýbrž vzájemné popichování lidí, kteří se znají a respektují z jiných vláken. Tento můj pohled nechť zváží vyšší inštanc. Děkuji.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Můžu ti nabídnout tu saunu, tramvaje jsou tam určitě aspoň slyšet. Ale s těma svazarmovcema ti asi neposloužim...Jabberwocky píše:Ha, Termix je zpět! Hurará!!!!! Přestávám dělat rotyku v Provozu fóra a zvu fšecky na termixovou párty. Co takhle nějaký hezký podnik na Vinohradech?S výhledem na tramvaje ovšem, to dá rozum!
Edit: Ale jo, nakonec i nějací ti svazarmovci jsou !