https://zpravy.idnes.cz/pirati-start-vo ... domaci_kop
Zákon o AirBnB a obecné populistické "zrychlíme výstavbu"... Ta nová krev vypadá stejně populistická jako ostatní...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Prostě si přiznejme, že je drtivá většina řidičů slušných, ale bohužel jsou mezi nimi (stejně jako kdekoliv jinde) jedinci, kteří dělají různé naschvály a buď si v tom lebedí, anebo je jim to ucwapa píše:ale když vidím, že on na mě kouká, setkali jsme se očima, tak mám pocit jakoby to udělal schválně
Já se nehádám, že se to nestalo a že se to může stát, ale když vidím, že on na mě kouká, setkali jsme se očima, tak mám pocit jakoby to udělal schválně. Hlavně, že se nacpal do křižovatky za jedničku a potom stál alespoň 2.minuty.Petr píše: Opravdu nemlžím a opravdu se mi stalo, že v zastávce Moráň na mně čekali rodiče. Až když jsem za kabinou zaslechl "ten řidič je snad *****, on ani nevmíná" zjistil jsem, že nastoupili a snaží se na sebe upozornit jinou formou. Prý celou dobu mávali jak zběsilí... Nikoho jsem svou poznámkou neomlouval a na nic jsem se nevymlouval.Pouze jsem sdělil, že i řidič může mít slabou chvilku a někoho přehlédne. Jeden z nedobrých řidičů. Howgh
Máš pravdu, ten dav byl 4 slovy čtyři lidi. Takže bylo přeplněno.9001 píše:V neděli tam bude opravdu davTedy píše:Co ale jako ovce nestát u sloupku když je zastávka pro dva vlaky? Hloupý zvyk kaštanstva, všichni u sloupku a do prvních dveří a následně projdou vozem k zadním dveřím. Takže hůl není pro mě důvod znovu zastavit....
Ok, poučení pro cwapu, příště až bude řídit Tedy nebo podobný, nemávat holí, ale průkazkou. Třeba do knihovny, ono to na tu dálku poznat nejde... (facepalm)Tedy píše:Kdo má hůl není automaticky invalida...
V neděli tam bude opravdu davTedy píše:Co ale jako ovce nestát u sloupku když je zastávka pro dva vlaky? Hloupý zvyk kaštanstva, všichni u sloupku a do prvních dveří a následně projdou vozem k zadním dveřím. Takže hůl není pro mě důvod znovu zastavit.
Mohu potvrdit:) stalo se mi asi před týdnem v zastávce Horky DC... Za rohem vyšel mladík s holemi v podpaží, a když viděl v zastávce stojící l.11, vzal obě hole do pravé ruky a utíkal s nimi jako zcela zdravý člověk:)Tedy píše:Kdo má hůl není automaticky invalida...
Opravdu nemlžím a opravdu se mi stalo, že v zastávce Moráň na mně čekali rodiče. Až když jsem za kabinou zaslechl "ten řidič je snad *****, on ani nevmíná" zjistil jsem, že nastoupili a snaží se na sebe upozornit jinou formou. Prý celou dobu mávali jak zběsilí... Nikoho jsem svou poznámkou neomlouval a na nic jsem se nevymlouval.Pouze jsem sdělil, že i řidič může mít slabou chvilku a někoho přehlédne. Jeden z nedobrých řidičů. Howghcwapa píše:Myslím, že nejlépe to vystihnul "von" ostatní jen mlží. Prostě jsou řidiči dobří a pak když to napíši aby to nebylo urážlivý, nedobří.