I když na druhou stranu, když se mohly při budování Radlic udělat blbé chyby, že tam nemohly KT-profily, tak se může vloudit i tady nějaká chybička
Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Sorry, jaksi jsem fotu nevěnoval dostatečnou pozornost.
I když na druhou stranu, když se mohly při budování Radlic udělat blbé chyby, že tam nemohly KT-profily, tak se může vloudit i tady nějaká chybička
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ty v@le, a proč k příspěvku asi připojoval Afterman tu fotku?? 
To se mi zdá divný. Pokavad vím, tak snad tam už 15T kdysi byla, takže je nepravděpodobné, že by se tam nemohla vejít.Afterman píše:Když už je řeč o fámách, ke mně se také jedna donesla, že prý 15T do Nádraží Hostivař nebudou smět jezdit ani po rekonstrukci, že prý se nevejdou do podjezdu na Zahradním městě.
Mám ten dojem, že se o tom kdysi debatovalo i o Výtoni a pod.
Když už je řeč o fámách, ke mně se také jedna donesla, že prý 15T do Nádraží Hostivař nebudou smět jezdit ani po rekonstrukci, že prý se nevejdou do podjezdu na Zahradním městě.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Trojský most
jó také jsem slyšel "fámu":Langsam píše:Zdravím. Má někdo informace o dokončování trojského mostu a propojení trati Nádraží Holešovice - Trojská? Slyšel jsem, že je tam nějaký problém se zavěšením troleje - projekt mostu s tím prý příliš nepočítá.Pak také je nějaká záludnost v napojení trati na most - výškově - směrově? Možná, jsou to ale jen hloupé fámy. Ví někdo více?
1.) že asi 15T
2.) o údajném problému, jak zavěsit trolej - zde 100% souhlasím (respektive nenavrhl jsem to tu v minulosti zrovna já
3.) ještě také o tom, že jak je most de fakto zavěšený/lanový, tak mu prý hrozí jízdou TRAM rozkmitání = byl by údajně problém při míjení protijedoucích TRAM na mostě (asi pro protisměrné rozhoupání) = že tam asi bude muset být zákaz potkávání
Budou tam sloupy mezi kolejemi. Tady na fóru se tuším probíralo, že je to poněkud komplikované (kotvení základny) a nevzhledné, že se troleje mohly zavěsit na převěsy mezi táhly mostu.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Směrově to jako probléme nevidím, ale žvást o tom, že není kam pověsit troleje se ke mně taktéž donesl... 
Trojský most
Zdravím. Má někdo informace o dokončování trojského mostu a propojení trati Nádraží Holešovice - Trojská? Slyšel jsem, že je tam nějaký problém se zavěšením troleje - projekt mostu s tím prý příliš nepočítá.
Pak také je nějaká záludnost v napojení trati na most - výškově - směrově? Možná, jsou to ale jen hloupé fámy. Ví někdo více?
Ale zrovna o prázdninách začíná přestavba/modernizace žst. Hostivař.HOnzula píše:Momentálně se ale železniční výluka nechystá..
Zdravim. Nevíte někdo, kdo má dělat tu reko Hostivaře..jako třeba jestli to bude dělat Eurovia? Dneska jsem viděl ve stanici Praha Hostivař skládat kolejnice, je jich solidní kvantum. Momentálně se ale železniční výluka nechystá..tak si řikám, jestli to nebudou vozit odtud..
Ten by se měl dělat při modernizaci železnice. Snad za 2 - 3 roky.
-
romanek763
- problémový jedinec
Bude se dělat na zahru i podjezd nebo ne? Myslím tím koleje
Dík Martine za info. Jó když se sejdou mozky tak to vždy stojí za to.Martin Šubrt píše:Při jednom z rozjezdů zde stojí 3 sóla, která by se na první zastávku nevešla. Zastávka přerušená ulicí s pokynem u kostek ulice nezastavovat asi neprošla, takže máme jeden doplňkový noční sloupeček... Celá Lazarská je pasquil a zastávka Vodičkova taky, byť navrch je to huj, tak v souvislostech je to fuj - dodávám, není vina DP, ten dělal vše proto, aby vyšel vstříct a má největší zásluhu na tom, že to vypadá alespoň jakž takž na první pohled.Jenda1989 píše:Není v té Lazarské nějak přesloupkováno?
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
"Strana zelených Praha 6:
Zastupitelstvo neschválilo návrh na udržení zastávky U Kaštanu. Realizovat se tak bude původní projekt Dopravního podniku - tedy přesun zasávky blíže k poliklinice.
Zelení hlasovali pro zachování zastávky U Kaštanu.
Hlasování předcházela dlouhá (a trochu jalová) debata o tom, nakolik může městská část ovlivnit záměry Dopravního podniku (zejména kvůli budoucím projektům). Podle vedení radnice je to téměř nemožné. Přesto nebyl schválen návrh zelených na zpracování analýzy možností, které má radnice při vyjednávání s dopravním podnikem."
Zastupitelstvo neschválilo návrh na udržení zastávky U Kaštanu. Realizovat se tak bude původní projekt Dopravního podniku - tedy přesun zasávky blíže k poliklinice.
Zelení hlasovali pro zachování zastávky U Kaštanu.
Hlasování předcházela dlouhá (a trochu jalová) debata o tom, nakolik může městská část ovlivnit záměry Dopravního podniku (zejména kvůli budoucím projektům). Podle vedení radnice je to téměř nemožné. Přesto nebyl schválen návrh zelených na zpracování analýzy možností, které má radnice při vyjednávání s dopravním podnikem."
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Při jednom z rozjezdů zde stojí 3 sóla, která by se na první zastávku nevešla. Zastávka přerušená ulicí s pokynem u kostek ulice nezastavovat asi neprošla, takže máme jeden doplňkový noční sloupeček... Celá Lazarská je pasquil a zastávka Vodičkova taky, byť navrch je to huj, tak v souvislostech je to fuj - dodávám, není vina DP, ten dělal vše proto, aby vyšel vstříct a má největší zásluhu na tom, že to vypadá alespoň jakž takž na první pohled.Jenda1989 píše:Není v té Lazarské nějak přesloupkováno?