Termix
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
NN, měl jsem na mysli toho z ArabelyKáem píše:Obávám se, že jde o jiného Dlouhého Vladimíra, který sehrál také svou roli, ovšem ve vládě první poloviny let 90
Jako rodilý Vinohraďák naprosto souhlasímdemon píše:Tak hele a dost ! Na Královský Vinohrady si šahat nenecham, ty budu bránit do roztrhání těla !!! Vinohrady se zamykat nebudou, je to jedna z nejreprezentativnějších a nejstarších pražských částí a žije tady nejmíň 99% úplně normálních a inteligentních lidí. Ten zbytek jsou přespolní...
My jsme zas měli vedle v baráku Svazarmdemon píše:A to i přesto, že máme vedle v baráku homosaunu......
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak hele a dost ! Na Královský Vinohrady si šahat nenecham, ty budu bránit do roztrhání těla !!! Vinohrady se zamykat nebudou, je to jedna z nejreprezentativnějších a nejstarších pražských částí a žije tady nejmíň 99% úplně normálních a inteligentních lidí. Ten zbytek jsou přespolní...Jabberwocky píše:No, je to divná čtvrť. Však byl taky Vladimír Dlouhý (už to jméno!) spatřen v homobaru. A kde hraje Dlouhý? V divadle Na Vinohradech!!!
A to i přesto, že máme vedle v baráku homosaunu...
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
No, je to divná čtvrť. Však byl taky Vladimír Dlouhý (už to jméno!) spatřen v homobaru. A kde hraje Dlouhý? V divadle Na Vinohradech!!!Káem píše:Hele , ty Vinohrady jsou nějaká teplá čtvrť, nemělo by se s tím něco dělat? Už ta jedenáctka, všimli jste si? DVĚ JEDNIČKY!!! 11!!! Dvě stejná čísla se takhle pohromadě spolu to... vozí. To je jako.. no... no fuj! A jen o kousek vedle 22!! A k ní tam jezdí ještě 4 - a 4% znamená co??? Ostatně, ani 16 nevychází se ctí - to je přeci 4x4! Přátelé zamkněme Vinohrady!
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Nojo, ale to už prostě není ono. To je, jako kdybychom se zvedli a šli kecat do jiné putyky. Tady jde o to, že štamgasti Tramfóra si prostě občas chtějí pokecat taky o něčem jiném. No a kde jinde, než ve svém oblíbeném (byť virtuálním) podniku? Já bych byl pro to, aby se odemkl Termix, dal se mu nějaký podtitul (třeba ta Kecárna, ale název Termix bych nechal, ten je pěkně surreálný) a dohled nad ním aby se vykonával s přimhouřenýma očima s tím, že četba i pojídání termixu jsou na vlastní nebezpečí. Mně osobně se moc líbilo, jak tam každý plácal nesmysly a celé to dohromady mělo šťávu, neb to nebyla jen taková anonymní kecárna, nýbrž vzájemné popichování lidí, kteří se znají a respektují z jiných vláken. Tento můj pohled nechť zváží vyšší inštanc. Děkuji.Tom 11 píše:Tak mi to nedalo a založil jsem jedno fórum...
- Káem
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Hele , ty Vinohrady jsou nějaká teplá čtvrť, nemělo by se s tím něco dělat? Už ta jedenáctka, všimli jste si? DVĚ JEDNIČKY!!! 11!!! Dvě stejná čísla se takhle pohromadě spolu to... vozí. To je jako.. no... no fuj! A jen o kousek vedle 22!! A k ní tam jezdí ještě 4 - a 4% znamená co??? Ostatně, ani 16 nevychází se ctí - to je přeci 4x4! Přátelé zamkněme Vinohrady!Proxy píše:Z další otevřených teplých podniků bych mohl zmínit třeba Piáno u Jiřáku, Latimerii u Vinohradské vodárny nebo Valentino sídlící v bývalém Radiopaláci. Valentino má v letních měsících dokonce otevřenou předzahrádku na hlavní třídě, takže pochybuji, že takový podnik mohl ohrožovat něčí morálku.
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Probůh, to by mne zajímalo, co tady z tohoto tématu fotíš? Snad ne nějaké ty natvrdlosti?Jabberwocky píše:Chachá, to já za Káemem klušu jak Absolut za tramvají své imaginární ženy a ještě při tom stíhám fotit
... anebo třeba jen upejpavýKáem píše:Jsi prostě nezkušený.
Naposledy upravil(a) Proxy dne 18.1.2007 16:41, celkem upraveno 1 x.
- Sergei-LBC
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele: