Mastodonti mě také pobavily-krásně nevyužitý jejich potecionál.Ale hlavně, že to svítí, krásná kravinka za pár korun. Další zajímavá věc byl koš, který jsem nemohl najít.
Ale našel.Je tam jen jeden a je parádně schovaný u posledního přístřešku skoro až na konci ostrůvku.No ještě, že žijeme v době kdy se už vše hazí na zem a koše už nejsou potřeba.
Třeba to někdo uklidí. A poslední věc co mne zcela dostala je zbytek ochranné fólie
na chromovaných tyčích v prostoru vstupu do vestibulu. Jenom mi nejde do hlavy proč
je částečně už sundali ???
Původně se jsem chtěl zeptat proč je na Hradčanské v každém směru jen jedna kolej, když na vizualizacích tunelblanka jsou dvě. Pak jsem si pročetl články staré rok, kde se píše, že se počítá jen s jednou kolejí z důvodů omezování tramvajového provozu.
Podle mě jedna kolej je neskutečná blbost, už teď se tam množí kolony tramvají.
Stačí jedno střídání a je zaděláno. Hlavně by mě zajímalo, které linky chtějí rušit do budoucna, až prodlouží áčko
také mysleli, že metro spasí všechny a jinou dopravu nepotřebují.A tak začali rušit tramvajové traťě.Počítali s tím, že zruší kompletně tramvaje na Hradčanské a nechají jen Špejchar.
Tak co chtěj proboha omezovat