Tramvajové tratě a příslušenství
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tramvajové tratě
krtinek: http://www.subrt.blog.idnes.cz - tam se toho najde 
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Žádné, protože tak, jak je prodloužení MA stavěno, žádné omezení současné tram dopravy nedovoluje. Přece jenom něco ty lidi na to metro musí dovéztRashid píše:které linky chtějí rušit do budoucna, až prodlouží áčko![]()
Stejně jako kdekoliv jinde (IPP,Anděl...). Nedělal bych z toho tragédiiRashid píše:už teď se tam množí kolony tramvají. Stačí jedno střídání a je zaděláno.
PS: Pardon za mé hnidopišské rejpalství, ale slovo potencionál je kravina, zřejmě jsi myslel "potenciál".
-
Rashid
- Uživatel
- Bydliště: V Bubenči tam kde postavili pár metrů kolejí, zničili vše, utratili miliardy a nyní tleskají jako kd
Konečně jsem se dostal na Hradčanskou.To brzo co.
Mastodonti mě také pobavily-krásně nevyužitý jejich potecionál.Ale hlavně, že to svítí, krásná kravinka za pár korun. Další zajímavá věc byl koš, který jsem nemohl najít.
Ale našel.Je tam jen jeden a je parádně schovaný u posledního přístřešku skoro až na konci ostrůvku.No ještě, že žijeme v době kdy se už vše hazí na zem a koše už nejsou potřeba.
Třeba to někdo uklidí. A poslední věc co mne zcela dostala je zbytek ochranné fólie
na chromovaných tyčích v prostoru vstupu do vestibulu. Jenom mi nejde do hlavy proč
je částečně už sundali ???
Kdyby je nechaly, tak to vydrží díky té fólii roky jako nové.
Původně se jsem chtěl zeptat proč je na Hradčanské v každém směru jen jedna kolej, když na vizualizacích tunelblanka jsou dvě. Pak jsem si pročetl články staré rok, kde se píše, že se počítá jen s jednou kolejí z důvodů omezování tramvajového provozu.
Podle mě jedna kolej je neskutečná blbost, už teď se tam množí kolony tramvají.
Stačí jedno střídání a je zaděláno. Hlavně by mě zajímalo, které linky chtějí rušit do budoucna, až prodlouží áčko
Připomíná mi to komunistické plánovače, kteří si
také mysleli, že metro spasí všechny a jinou dopravu nepotřebují.A tak začali rušit tramvajové traťě.Počítali s tím, že zruší kompletně tramvaje na Hradčanské a nechají jen Špejchar.
Tak co chtěj proboha omezovat

Mastodonti mě také pobavily-krásně nevyužitý jejich potecionál.Ale hlavně, že to svítí, krásná kravinka za pár korun. Další zajímavá věc byl koš, který jsem nemohl najít.
Ale našel.Je tam jen jeden a je parádně schovaný u posledního přístřešku skoro až na konci ostrůvku.No ještě, že žijeme v době kdy se už vše hazí na zem a koše už nejsou potřeba.
Třeba to někdo uklidí. A poslední věc co mne zcela dostala je zbytek ochranné fólie
na chromovaných tyčích v prostoru vstupu do vestibulu. Jenom mi nejde do hlavy proč
je částečně už sundali ???
Původně se jsem chtěl zeptat proč je na Hradčanské v každém směru jen jedna kolej, když na vizualizacích tunelblanka jsou dvě. Pak jsem si pročetl články staré rok, kde se píše, že se počítá jen s jednou kolejí z důvodů omezování tramvajového provozu.
Podle mě jedna kolej je neskutečná blbost, už teď se tam množí kolony tramvají.
Stačí jedno střídání a je zaděláno. Hlavně by mě zajímalo, které linky chtějí rušit do budoucna, až prodlouží áčko
také mysleli, že metro spasí všechny a jinou dopravu nepotřebují.A tak začali rušit tramvajové traťě.Počítali s tím, že zruší kompletně tramvaje na Hradčanské a nechají jen Špejchar.
Tak co chtěj proboha omezovat
Ještě jsem zapomněl na rekonstrukci na Střelničné a v Myslíkově. Jinak v MHD se kromě toho dělaly výtahy v metru (2× Florenc B, Chodov a právě stavěný Háje-východ) a oprava zdí u lanovky na Petřín.Sirka píše:Díky, tušil jsem to. A náhodou nějaká jiná stavba v rámci pražské MHD?mirek píše:Přes OPD nešlo na tramvaje nic, to je pro projekty Ministerstva dopravy. Přes OPPK (Operační program Praha Konkurenceschopnost) TT Radlická, Sokolovská, Anděl-Řepy, preferenční opatření, Podbaba.
Díky, tušil jsem to. A náhodou nějaká jiná stavba v rámci pražské MHD?mirek píše:Přes OPD nešlo na tramvaje nic, to je pro projekty Ministerstva dopravy. Přes OPPK (Operační program Praha Konkurenceschopnost) TT Radlická, Sokolovská, Anděl-Řepy, preferenční opatření, Podbaba.
-
gabuliatko
- Uživatel
Dnes na Slánské DC zamrzla 59 a pak na Kavalírce pod čarou chyběla 6. Info na Kavalírce že za 87 minut jede do vozovny 7 je naXSC píše:Obávám se, že je to marné přání. Již na jedné z publikovaných fotek je vidět vypadlý bod, až přijde zima, bude hůř.P_V píše:A mastodontům přeju bezporuchový provoz s chytrými užitečnými vylepšeními ukazovaných informací.
Čas do odjezdu na některých zastávkách byl náhodný.
Naposledy upravil(a) gabuliatko dne 18.9.2010 20:48, celkem upraveno 1 x.
Přes OPD nešlo na tramvaje nic, to je pro projekty Ministerstva dopravy. Přes OPPK (Operační program Praha Konkurenceschopnost) TT Radlická, Sokolovská, Anděl-Řepy, preferenční opatření, Podbaba.Sirka píše:Nevíte někdo, jaké pražské tratě byly/budou financovány z OPD? Řepy? Radlická?
Nevíte někdo, jaké pražské tratě byly/budou financovány z OPD? Řepy? Radlická?
Obávám se, že je to marné přání. Již na jedné z publikovaných fotek je vidět vypadlý bod, až přijde zima, bude hůř.P_V píše:A mastodontům přeju bezporuchový provoz s chytrými užitečnými vylepšeními ukazovaných informací.
- tramvajka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Napsal si to za nás krásně, chemikuchemik87 píše:Myslím, že promluvím za nás za všechny:
Přeji nové TT do Řep mnoho, mnoho, mnoho let ježdění bez ošklivých, žlutých cedulek.
Všem řidičům přeji pohodové a klidné ježdění bez větších problémů.
Veškerému kaštanstvu přeji příjemné cestování na této trati...
![]()
![]()
A mastodontům přeju bezporuchový provoz s chytrými užitečnými vylepšeními ukazovaných informací.
Myslím, že promluvím za nás za všechny:
Přeji nové TT do Řep mnoho, mnoho, mnoho let ježdění bez ošklivých, žlutých cedulek.

- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Škoda, že maj nový tramky ten omezovač do 60 km/h, by se těch 75 km/h jezdit dalo - nemělo by se tam aspoň otestovat 15T? Teda, byly vůbec v Práglu nějaký rychlostní testy bez omezovače?
- tramvajka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak, ještě si sem dovolím přidat videjko
.
Jízda po nově zrekonstruované trati v úseku Sídliště Řepy - Vozovna Motol : http://www.youtube.com/watch?v=L-FukxV0xpY
Jízda po nově zrekonstruované trati v úseku Sídliště Řepy - Vozovna Motol : http://www.youtube.com/watch?v=L-FukxV0xpY