Tuhle informaci máš odkud? V projektu je mezi křižovatkou JPxZelená a stávající smyčkou navrženo pouze přesunutí jedné lípy ze stávající aleje na druhou stranu kolejí kvůli ostrůvku nové zastávky Zelená plus dosázení druhé řady stromů tamtéž (na východní straně ulice). Selský rozum mi říká, že stromů přibude.MOp píše:pokácení všech stromů na Jugo
Dolož. Projekt hovoří jen o přeřešení současných parkovacích stání severně od budoucí smyčky a snížení kapacity cca na půlku s výhledem na stavbu budoucích garáží pod bývalou smyčkou.MOp píše:likvidace parkovani na Jugo
Tvůj subjektivní pohled. Ani současný stav podle mě neodpovídá charakteristice náměstí. Podle projektu přibude zeleně, jen bych subjektivně přidal více cest s lavičkami protínajících nové zelené plochy.MOp píše:likvidace bývalého náměstí Družby
Cituji z projektu: "Dle vyjádření DPP nedojde do roku 2015 k navýšení počtu spojů na trati," tzn. počítá se s jednou denní linkou, navíc v budoucnu z toho bude kvůli trati do Suchdola smyčka mezilehlá. Z mého pohledu navržená kapacita s ohledem na prostorové podmínky stačí, ale je to subjektivní dojem.MOp píše:nepoužitelná nová smyčka
Jako minus hodnotím zrušení zastávky přímo na náměstí, nicméně Zelená je v docházkové vzdálenosti a předpokládám, že autobusové zastávky zůstanou. Pro mě žádný důvod pro koncování se životem. Ovšem, přiznávám, nejsem místní.