Já to sice moc nepamatuji (do Prahy jsem přišel na konci používání nálepek na plechových tabulích a dříve jsem ji jen nepravidelně navštěvoval), ale uvedená nechybovost či (v případě zjištění chyb při umísťování) možnost opravy na místě mne opět přivádí k variantě provedení (jenž jsem již kdysi tu navrhoval):9001 píše:...Osobně pamatuji až dobu plechových tabulí s nálepkami a tam ta chybovost byla celkem minimální. Hlavně, když ji rozvoz zjistil dalo se to změnit.
1.) pro různé typy zastávkových označníků vytvořit varianty plastových "kapes" = výseky do šedého plastu (ze tří stran - jedné boční + dolní a horní s přesahem pro zahnutí za zadní stranu hlavního formátu, čímž se vytvoří "kolejničky/zarážky" pro vedení papíru s měnícím se obsahem (názvy zastávek, čísly zastavujících linek + případně jejich směry další jízdy) = např. pro tento označník Kobylisy ZC by to vypadalo jako je v příl. 1
2.) dovnitř by se zasouval papír jen s obsahem viditelným skrz průseky = s názvy zastávek, čísly zastavujících linek + případně jejich směry další jízdy, jehož tvorbu si dovedu představit (s prominutím) v obyčejném excelu = bez zásahu grafika a nejlépe (jak jsem již dnes psal) nějakým co nejvíce automatizovaným způsobem = rozdělit si síť TT (viz příl.2) na jednotlivé očíslované (nejlépe od centra) mezi křižovatkové úseky (jen výjimečně nějaké významné složitější přestupní uzly se zastávkami na více ramenech křižovatky za/před nimiž není většinou další zastávka se zcela totožnými zastavujícími linkami).