Na Želvě tam už seděl dispečer ve slušivé svítivé vestičce a s cedulí manipulační jízda.gabuliatko píše:No mne to zarazilo z důvodu, jak se **cají řidiči za každou kravinu a tady evidentně před jízdou nebylo správně nakódováno. Původní řidič s tím asi nejel.
Škoda 15T ForCity
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Škoda 15T ForCity
-
von Špilberk
- Uživatel
Asi byli rádi, že vůbec jedou. Že vlak není určen k přepravě cestujících, je vidět na první pohled. 
-
gabuliatko
- Uživatel
No mne to zarazilo z důvodu, jak se **cají řidiči za každou kravinu a tady evidentně před jízdou nebylo správně nakódováno. Původní řidič s tím asi nejel.
Na pozdější fotce (zde Libeň, tam Želva, předpokládám tedy trasu přes Krejcárek) od 7080 už vidím vykřičník, takže si s tím zřejmě řidič hrál po cestě.gabuliatko píše:Koukám, že přenastavit OIS se nezdařilo, to asi nejede do Modřan.
-
gabuliatko
- Uživatel
Koukám, že přenastavit OIS se nezdařilo, to asi nejede do Modřan. 
Trochu detailnější foto od kamarádky - tady vypadá o dost hůř...7080 píše:9250 bude dočasně mimo provoz. Odchyceno mobilem na Želivského v cca 15:00. Omlouvám se za kvalitu.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já stál za ním, ránu jsem slyšel, následky viděl. To čelní sklo má pavouka a díru. Bylo vidět, že sklo je bytelné, protože dostalo tou korbou s posypem a kolem díry se pouze "rozšklebilo" a nicmoc se nevysypalo, ale prasklin je tam hafo, do provozu to nemůže, natož s tou dírou. Plasty se povalovaly kolem jak po nehodě F1, z T3 by toho asi tolik neodlítalo, vysypal se i ten přední pískovač. Takže plasty, lucerničky... a hlavně to vokno. Kára vyložila korbu na bok, zmuchlaná nádrž..no zadarmo to nebude 
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Poškožení ale tak hrozně nevypadá. Podle fota bych tipl, že není ani prasklé čelní sklo, takže ohodit novými plasty a hurá do provozu.
-
von Špilberk
- Uživatel
Následek této události:http://www.dpp.cz/mimoradne-udalosti/1302060836/7080 píše:9250 bude dočasně mimo provoz.
(srážka s multikárou)
9250 bude dočasně mimo provoz. Odchyceno mobilem na Želivského v cca 15:00. Omlouvám se za kvalitu.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
A titulek článku říká, že od čtvrtka začnou NP tram jezdit na lince 11. To k vykolejení moc nesedí.thriller2 píše:Na obrázku je tramvaj, která protíždí esíčkem (je to vidět podle trolejového vedení), není to vykolejení.
Na obrázku je tramvaj, která protíždí esíčkem (je to vidět podle trolejového vedení), není to vykolejení.
- Bobik
- Uživatel
Změny zatažení - Ve valné většině to převáží manipuláci, aby řidič končil ve svý vozovně, krom vyjímek jako třeba zavření vozovny.
-
gabuliatko
- Uživatel
Moc děkuji za pochopení. V dnešní době kdy čas od času na všem jezdí všecho (KO na 22) aby se v tom prase vyznalo. Dřív jsem z čísla vozu poznal vozovnu a odhadl linku, dnes mám už též jiné starosti a taky se to mění (jak admin napsal) třeba každý den.Jenda1989 píše:Omlouvám se, že jsem to nenapsal tak jak se má, ale chtěl jsem jen upozornit na to, že 15T (které jsou vypravovány z Motola) lze vidět i na l.č. 10 ne jenom na 9. Též se domnívám, že většina lidí co sem přispívá ví, že 15T se vedle Pankráce vypravují jen z Motola a jelikož Pankrác 9 ani 10 nevypravuje tak připadá v úvahu jen Motol a ten má dle členění přidělenou číslici 3.
Dobře opravuji to tedy tak jak by to mělo vypadat:
2.2.2013: 15T 9/303 a 10/307
3.2.2013: 15T 9/301 a 10/311
Teď už to snad je dobře..
Abych byl k tématu, nevíte zda změny zatažení se provádějí z linky, nebo večer manipulák přiveze 15T z MO na PA a vezme si jinou? A kdo tyhle rošády organizuje? (Někdo na Bojišti, nebo se domlouvají depáci MO a PA?)
Nevíte jak se daří manipulačnímu řidiči co měl nehodu se 14T na Plzeňské?