KT8D5 a KT8D5.RN2P
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
-
Quetzalcoatl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jako by nebylo dost práce
Tak ještě popřehazujte ty kabely, ať mají chlapci v Praze co dělat.7080 píše:Nebyl jsem si jistý, myslel jsem, že se na tu cestu zase trochu umrtví, aby se pak po příjezdu znovu oživila.
Nebyl jsem si jistý, myslel jsem, že se na tu cestu zase trochu umrtví, aby se pak po příjezdu znovu oživila.I.am.good píše:Jak správně včera vpodvečer MArtins varoval, máme tu 9093.![]()
7080: samozřejmě np kachny jezdí ze Šumperka oživené. V UD se akorát hodí na koleje a už se zvedá panťák a jede sama.
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Takhle by mohl přestavbou Trabanta 353 vzniknout třeba BMW 750...P_V píše:On nějaký předpis stanovuje, že změna se musí značit tečkovou příponou?Domníval jsem se že je to jen nějaká interní šotosnaha DP, tohle nimrání v písmenkách, že by se rekonstrukce (nejen kačen) mohly označit klidně "ABC-1234/p" nebo "Cardausino Nova Millenia" a DÚ se zaměří jen na to, co je psáno ve specifikaci typu.
Alespoň zbytky pořádku ve značení bych prosil ponechat !
-
I.am.good
Nevim. Jak jsem koupil, tak prodavam. Tato informace probehla u presne tehoz dotazu v Ostravske diskuzi v dobe uvadeni jednosmernych reko-kachen do provozu. Psal to tam nekdo spojeny s DPO, nebo inekonem.P_V píše:On nějaký předpis stanovuje, že změna se musí značit tečkovou příponou?Domníval jsem se že je to jen nějaká interní šotosnaha DP, tohle nimrání v písmenkách, že by se rekonstrukce (nejen kačen) mohly označit klidně "ABC-1234/p" nebo "Cardausino Nova Millenia" a DÚ se zaměří jen na to, co je psáno ve specifikaci typu.
A trochu by to sedelo, protoze vsechny reko-vozy maji puvodni oznaceni+neco za tim (tedy jejich oficielni oznaceni).
On nějaký předpis stanovuje, že změna se musí značit tečkovou příponou?adam_r píše:...KT8B5.RN1...
Nekdo to vysvetloval pred 3? lety na k-reportu. Sice by to odpovidalo filosofii oznacovani CKD ale ma to jeden zakladni hak. Zatimco KT8D5.RN1 je zmena schvaleneho vozu __KT8D5__, tak KT8B5.RN1 by se muselo schvalovat jako nove vozidlo, protoze zadne vozidlo KT8B5 nikdy neexistovalo. A do toho nikdo nepujde (zvlast kvuli takove malichernosti)Beatlesák píše:Otázka k anketě-> Nemělo by tam být jako jednosměrné vozidlo KT8B5RN* ???
60. PŘÍSPĚVEK![]()
Ono napojení existuje, ale bylo by nutné vybudovat stahovací rampu a její propojení s tramvajovými kolejemi. Otázkou zůstává jestli je tahle investice natolik zajímavá a přináší úsporu proti převozům vozů na kamiónech, aby se jí vůbec někdo zajímal. Vybudování rampy a cena za dopravu po železnici by muselo vycházet výrazně levněji než současný stav, potom má cenu o tom začít reálněji uvažovat.Karotka píše:Je to výzva pro DP, aby nějak pořešil napojení ÚD a DH na železnici
Jiná otázka je potom následná údržba tohoto spojení. Kdo to bude platit, z kterého měšce se na to budou brát peníze. Vzhledem k tomu, že by se asi mnoho nevyužívalo a zároveň by bylo na pozemcích DP, tak by se o to musel starat DP sám nebo jím najatá firma.