A ve vysledku utajovani vseho vede k tomu, ze nakonec to, co by se na verejnost opravdu dostat nemelo se dostane ven. Spojeni "je to tajne" totiz pak znamena "je to uplne neco bezneho" a neni treba se s tim nejak trapit.I.am.good píše:I když např. dnes jsem zaslechl, že nejvyšší vedení DP je velice zděšeno např. tím, že jsou zde známy osudy jednotlivých vozů, dopředu se zde ví, které vozy půjdou na GO, které kvůli nějakému poškození ne, prostě DP se snaží stále držet naprosto vše pod pokličkou. Z důvoů, kterým naopak velice dobře rozumím, ač s nimi nesouhlasím.
KT8D5 a KT8D5.RN2P
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
I.am.good
- Absolut
- Moderátor
Já naopak tomu tajení věcí ohledně vozů nerozumím.
Náš DP nemá zas tak špatnou politiku obnovy a rekonstrukcí vozového parku a tak mu může jedině prospět, když se jistá "lehce odborně postižená" veřejnost dozví, že se neustále modernizují nějakén T3.
Naopak, ten kdo tají, dělá chybu, sice se tím ututlá pár nedostatků, ale neví se ani o dobrých věcech...
To samé u tratí. Pokud by DP vypouštěl ven informace o všech plánovaných / chystaných opravách a důvodech, proč k nim nedošlo, tak by také stopul u veřejnosti - nebo by nebyly hledány důvody chyb u DP. Jenže to by si nadělal DP zlou krev na magistrátě, se kterým je personálně spjat.
Náš DP nemá zas tak špatnou politiku obnovy a rekonstrukcí vozového parku a tak mu může jedině prospět, když se jistá "lehce odborně postižená" veřejnost dozví, že se neustále modernizují nějakén T3.
Naopak, ten kdo tají, dělá chybu, sice se tím ututlá pár nedostatků, ale neví se ani o dobrých věcech...
To samé u tratí. Pokud by DP vypouštěl ven informace o všech plánovaných / chystaných opravách a důvodech, proč k nim nedošlo, tak by také stopul u veřejnosti - nebo by nebyly hledány důvody chyb u DP. Jenže to by si nadělal DP zlou krev na magistrátě, se kterým je personálně spjat.
-
I.am.good
Ono je to taky asi pro každého jinak, dosti často jsou přímo v hale pořádány exkurze (hodně cizinci) a ty vesele mačkají spousť. Nicméně v hale je to dejme tomu pochopitelné, ale venku to rozhodně nikde zakázané není, když na to přijde, tak bych mohl vrtulníkem sestoupit do výše např. 1m nad terénem a fotit vesele a i kdyby to zakázané bylo, tak mě to nezajímá. Důvod zákazu focení od V.H. neznám, ale přijde mi to téměř přehnané. I když např. dnes jsem zaslechl, že nejvyšší vedení DP je velice zděšeno např. tím, že jsou zde známy osudy jednotlivých vozů, dopředu se zde ví, které vozy půjdou na GO, které kvůli nějakému poškození ne, prostě DP se snaží stále držet naprosto vše pod pokličkou. Z důvoů, kterým naopak velice dobře rozumím, ač s nimi nesouhlasím.jara píše:Podle vašeho vedoucího se nesmí fotit ani okolo. Nemá to z neznámého důvodu rád.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pokud vím, nesmí se fotit na hale, aspoň já tak ten přeškrtnutej symbol "krabičky s kolečkem uprostřed" pochopil.jara píše:Po dílních se nikdo s fotoaparátem bez povolení pana H..... nesmí pohybovat a jedinou vyjímku má snad jen pak Fojtík. Takže jak znám tyto dva, kteří dodržují všechny předpisy by stejně nefotili
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Po dílních se nikdo s fotoaparátem bez povolení pana H..... nesmí pohybovat a jedinou vyjímku má snad jen pak Fojtík. Takže jak znám tyto dva, kteří dodržují všechny předpisy by stejně nefotiliI.am.good píše:Nojo, holt včera se nám po UD potuloval pan Nejvyšší admin s panem Mr.Cross, tak šotili jak o závod..
-
I.am.good