gabuliatko píše:Dovolím si něco postřehů z dnešní Hradčanské zc mezi 18:55 a 19:20 :
Mastodont smaže přijíždějící a posune informace linku mine-li první semafor, takže linka co přijede, je akorát ve spodním řádku
zatahující 25 do Vokovic má nápis 25 <- VOZOVNA 1 (kudy že do Vokovic doleva ?)
cykly semaforů navrhoval někdo naschvál, nebo smyslů zbavený, spatřil jsem několikrát hozené stůj do jedoucí tramvaje, která to samozřejmě projela (čidlo kontrolující přítomnost blížící se tramvaje snad není takový problém, nebo je?)
DC fronta tramvají, že i 3 čekaly před druhými světly
když ve směru jízdy pro auta má první semafor pro auta červenou, druhý vytrvale svítí zeleně i když chodec volil přechod, auta se rozjedou a na druhém jim padne červená
O Hradčanské mi ani nemluvte, ta mě na-sí-rá pravidelně každý den, od pondělí do pátku.
Zrušení nádražíčka bylo
šetření "na správném místě". Ó jak snadno jsem tam dříve přestupoval mezi 18<->{15, 25, 26}, zatímco dnes se při cestě na Vltavskou můžu jen nasupeně koukat přes rameno řidiče osmnáctky, jak velmi pomalu dojíždí do zastávky za dvacetšestku tak, aby pro pohodlnější střídání zastavil až u sloupku, nebo aby předchozímu vlaku nepřehodil vexli.
A když mě nena-se-re tohle, tak mastodont jo. Displej velkej jak něco, ale informace se na něm krčí jen u jeho levého a dolního kraje.
Sorry za ten výlev, ale Hradčanská fakt není pro slabší povahy (jako já).