No hlavně to svědčí o tom, jak Ti jede pusa. Na čtyři sta příspěvků jsi potřebovala něco málo přes pět měsíců ;-)2217 píše:OT. A hele, 398 příspěvků. To je popisné číslo mého trvalého bydliště!
KT8D5 a KT8D5.RN2P
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Jojo taky jsem jí měl rád… A já tam tu vysílačku montoval…jara píše:No já jsem jí měl rád například z důvodu, že jsem na ní konal jednu část své praxe u DP. Byla to první kačenka, kam byl instalován nový typ digitální vysílačky.
Hlavně jsem na ní zažil veselou příhodu s panem Č**em, jak se s ní neuměl rozjet a pořád mu to hlásilo poruchu, tak chodil a mlátil do dveří, že se některé špatně zavřeli. No a on měl vytažený panťák nad stanovištěm „A“ a odpojovač přepnutý na ptg nad stanovištěm „B“ Odborník.
Járo u toho si nebyl, viď?
Tak sbohem 9018.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No já jsem jí měl rád například z důvodu, že jsem na ní konal jednu část své praxe u DP. Byla to první kačenka, kam byl instalován nový typ digitální vysílačky.syverin píše:Teda nevím, co jsi měl na 9018 rád...Mám ve velice živé paměti, jak se ze mne snažila na Podolské Vodárně (to tam byla ještě původní křížení) vytřást duši. A zůstalo jí to
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Reka KT v UDDP?
První kus měl být na zkoušku už letos, ale protože moc práce....Quetzalcoatl píše:Kdysi se tu psalo, že si DP bude dělat reka kachen sam. Je to pravda nebo kachna? A pokud je to pravda, tak odkdy? Jinak ta Absolutova fotka je dobrý adept na Historikžurnál za nějakých x let.
Takže kachna to není - kachna bude !
-
Quetzalcoatl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Reka KT v UDDP?
Kdysi se tu psalo, že si DP bude dělat reka kachen sam. Je to pravda nebo kachna? A pokud je to pravda, tak odkdy? Jinak ta Absolutova fotka je dobrý adept na Historikžurnál za nějakých x let. 
ono to bylo spíš myšleno jinak. a to jako podpovrchovou tramvaj.Karotka píše:Těch nepřesností je tam víc... nejen ve Volgogradě jezdily na rychlodráze: třeba z Košic do ocelového městečkanebo Most - Litvínov, než je prodali.
stanice alá moskevské metro a v kolejišti T3 nebo KT8
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
jasně, článek jsem našel na těhle stránkách, docela mě zaujal, škoda totiž že nedošlo k těm tisícovým sériímIsidor píše:Ehm do Sarajeva "zabloudilo" celkem pět kačen, jedna z původní série pro Pchjongjang, čtyři "ojeté" z Košic (2ks 1996, 2ks 2001)
Starý nebo nepřesný článek? Nebo obojí?
Edit: tak zdroj copy&pastu se našel - http://www.svetmhd.net/?CKD-Smichov/198 ... 018-a-0019
Ehm do Sarajeva "zabloudilo" celkem pět kačen, jedna z původní série pro Pchjongjang, čtyři "ojeté" z Košic (2ks 1996, 2ks 2001)
Edit: tak zdroj copy&pastu se našel - http://www.svetmhd.net/?CKD-Smichov/198 ... 018-a-0019
Zamýšlená tramvaj KT8D5 se měla stát zcela novým vozidlem s revoluční koncepcí, která měla zcela rozmetat vžité představy o konstrukci. Šlo o mohutné třídílné osminápravové vozidlo o délce přes 30 metrů, které bylo zamýšleno pro obousměrný provoz. Oba prototypy prošly snad nejdelšími zkouškami v historii městské dopravy, které trvaly čtyři roky - 1984-1988. Po jejich ukončení byla vozidla prodána - vůz 0019 odešel do Ostravy, kde byl zařazen jako číslo 1500 a je v provozu dosud. Druhý prototyp měl pohnutější historii, byl prodán v roce 1989 do Moskvy, kde dostal číslo 003. Zde ale zůstal jen rok, a poté byl předán do Volgogradu, kde mu bylo přiděleno číslo 5834. Tam jezdil na expresní tramvajové trati bezpečně ještě v roce 1995. Paradoxně se tak stal jediným vozidlem své řady, který naplnil svůj konstrukční záměr a byl provozován na rychlodráze. Z uvažovaných tisíckusových sérií nakonec sešlo a sériové vozy byly dodány jen do Prahy, Brna, Plzně, Mostu, Ostravy a Košic. Jediný export směřoval do severokorejského Pchyongjangu. Pouze jako ojeté se vozy dostaly do Miskolce a Strausbergu, nepočítáme-li jediný vůz který „zabloudil“ do bosenského Sarajeva.