Mozna by to bylo prodejne, ale ke kastli by se museli pridat i okna, dvere, podvozky a motory. A i tak je to otazka. Na k-reportu myslim psal Jenki, ze se vychodni zakaznici pred 2 lety poptavali po T3 s rokem vyroby 198? (?=asi 4, nebo 5) a novejsich v dobrem technickem stavu. To je vpodstate to, co se vyprodavalo z ex-DDR.pawel píše:nechci vířit obvyklé debaty, jen mě udivuje, že o ty vyřazované 72xx není zájem někde na východě. je to další zbytečné mrhání penězi z naší kapsy, nebo je doopravdy levnější vozy zlikvidovat? (a wany se dají stavět i bez papírů z T3, takže to asi argumentem nebude)
T3, T3M, T3SU, T3SUCS
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
8025 v aktuálnim stavu...Pepa píše:Hoši dílenský, jak to vypadá s 8025? Je to asi cca 14dní co jsem ji zahlíd v ÚD a aspoň čumák měla bílej (krémovej)
6876 čile jezdí, mysim, že v pondělí jsme ji měli na KP, odstavená je 6813 a jediný čeho jsem si všiml divného, je trošku odřený bok...demon píše:Fakt 6813, to by byla nějaká mimořádka, není to náhodou 6876 ?
To ostatní mimo 7081 je asi na PÚ ?
7006 je odstavená kvůli nějaké závadě, co přesně to nevim, ale zjistim...
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá to dobře, v pondělí to frajeři z Rencaru polepili reklamou, pak na to vlítla TK, výsledek sice nevim, ale zítra nebo začátkem příštího tejdne by mohla domu.Pepa píše:Hoši dílenský, jak to vypadá s 8025? Je to asi cca 14dní co jsem ji zahlíd v ÚD a aspoň čumák měla bílej (krémovej)
No taky už se těšíme...MOp v NK píše:+ se brzo můžeš těšit na vozy 6821 (letuška), 6909, 6932 a již delší dobu odstavený 6871.
Máš pocit, že nemáme do čeho říznout ?
Dnes probíhal v Krnově kontrolní den, tak jestli se nevyskytly nějaké chybičky, měli by jsme se dočkat nějaké další waničky.
-
I.am.good