Díky! Ano, závady na tyristorce byly super.willyjeff píše:Velice se omlouvám za pozdní odpověď, ale nějak jsem to našel až nyní. Podle mých záznamů jsme NOV dělali 12.10.2008, tam nám 5501 zdechnulFořtík píše:.... Ale kdy jsme zkoušku z nauky dělali, to už si věru nepametám. Třeba bude vědět Willyjeff, co?Na tu zkoušku si moc dobře pamatuju, dělali jsme pak NOV na tyrystorce
Pracovní, služební a dispečerské vozy
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pracovní a služební vozy
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Velice se omlouvám za pozdní odpověď, ale nějak jsem to našel až nyní. Podle mých záznamů jsme NOV dělali 12.10.2008, tam nám 5501 zdechnulFořtík píše:.... Ale kdy jsme zkoušku z nauky dělali, to už si věru nepametám. Třeba bude vědět Willyjeff, co?
- minarjo
- Uživatel
Dnes když jsem si odskočil při pauze na 18 na Pankráci do kantýny, šel jsem kolem něj - teda odstrojili ho tam pěkně, čili jsem tušil že jeho konec nastane hooodně brzy - v dílnách už moc práce mít s tím zbytkem co jim přijede (skoro jen kostraaspirine píše:Dnes v noci se z Pankráce odváží vůz 5501 k sešrotování do ÚDP
- aspirine
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dnes v noci se z Pankráce odváží vůz 5501 k sešrotování do ÚDP 
Bohužel ho nikdo nechtěl používat podobně jako v poslední době 5513 a 5517 a tak si troufám tvrdit, že jsem s ním jel naposledy já (nebo jako jeden z posledních) když jsem dělal školení dispečerům.Fořtík píše:Pěkná stránka o voze 5501. Dovolím si tvrdit, že vůz 5501 poslal do věčných lovišť náš kurz, respektive instruktoři, kteří nejprve nechali odjet do města všechny závadové vozy a poté si nenechali domluvit, že na voze je velice slabá baterie a rozhodli se, že ústní zkoušku z nauky o vozidle provedeme právě na tomto voze. Zkusili to asi dva frekventanti, přičemž tomu třetímu byla dána jako závada, tuším, pojistka řízení 15A, po jejímž správném určení se vůz již nepodařilo nastartovat (zvonek+magnety, že áno...). Pokud toto nebyl konec provozování vozu, tak to byl určitě začátek jeho konce. Ale kdy jsme zkoušku z nauky dělali, to už si věru nepametám. Třeba bude vědět Willyjeff, co?
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pěkná stránka o voze 5501. Dovolím si tvrdit, že vůz 5501 poslal do věčných lovišť náš kurz, respektive instruktoři, kteří nejprve nechali odjet do města všechny závadové vozy a poté si nenechali domluvit, že na voze je velice slabá baterie a rozhodli se, že ústní zkoušku z nauky o vozidle provedeme právě na tomto voze. Zkusili to asi dva frekventanti, přičemž tomu třetímu byla dána jako závada, tuším, pojistka řízení 15A, po jejímž správném určení se vůz již nepodařilo nastartovat (zvonek+magnety, že áno...). Pokud toto nebyl konec provozování vozu, tak to byl určitě začátek jeho konce. Ale kdy jsme zkoušku z nauky dělali, to už si věru nepametám. Třeba bude vědět Willyjeff, co?
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nech se přeqapit...trainzjohny píše:A má červený pruh dole ??? Nebo je postaru ?
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A má červený pruh dole ??? Nebo je postaru ?
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Cvička 5509 dostala v rámci PÚ i nový lak...
- Škoda 7 Tr
- ovocnář
- Kontaktovat uživatele:
A taky 5557 na Palackého náměstí, jela směrem na Výtoň a netáhla nic.
Dneska 5516+5523 v soupravě
Jsou úplně stejný, akorát 5516 je "obnaženější";-)
Jsou úplně stejný, akorát 5516 je "obnaženější";-)
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A 5523 zase nemá červený pruh doledemon píše:Čekal jsem to...trainzjohny píše:Technická - 5516 není jejího druhu ?![]()
Je a není - je o víc než dva roky starší než 5523, vznikla rekonstrukcí kondičního vozu (i když jen vlečňáku) a v detailech se liší, třeba nemá plenty...
Prakticky je ale stejná, jak výzbrojí, tak interiérem a možnostmi instruktora, nebo se pletu ?
Ano, ty plenty ... 5516+5523 moc hezká dvojce ...demon píše:Čekal jsem to...trainzjohny píše:Technická - 5516 není jejího druhu ?![]()
Je a není - je o víc než dva roky starší než 5523, vznikla rekonstrukcí kondičního vozu (i když jen vlečňáku) a v detailech se liší, třeba nemá plenty...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Čekal jsem to...trainzjohny píše:Technická - 5516 není jejího druhu ?