Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
stteep
- Uživatel
já se ani nedivím že jezdí jen jeden Poršešrot a že všechno tak dlouho trvá od lepení piktogramů po instalaci strojků. ten kdo četl v náštěvní knize v průběhu prosince rozhovor o patáliich s útvarama DP, tak se už ani nediví že máme po roce v praze 5 Poršešrotů a z toho jezdí jen jedna. Problém podle mě ani neni tak v papírech, ale spíše v organizační struktuře DP a neangažovanosti úředníků kteří by se měli angažovat. Prostě ti co by měli pohánět zprovoznování poršetů dopředu na to slušně řečeno hází bobek. Škoda že se jizdný neplatí jízdný přímo v tramvaji. Bych zaved aby si každá tramka na sebe musela vydělat sama. by sme hned viděli jak by všechno šlo rychle a hladce, aby DP nestáli ve vozovně zbytečně peníze
škoda že tenhle způsob je nereálný uskutečnit...
Já to myslel malinko jinak,jako že jich je málo na prahu,to znamená na všechny typy a všechny druhy kurzů.Vím, že snad všichni instruktoři na ní mají papíry.Mr.Cross píše:Kdyby bylo tolik řidičů jako instruktorů na 14t tak jsme za vodou...![]()
Proč nejezdí?-Papírování,papírování a zase jen papírování...![]()
No tak tím si nejsem jistý, 9113 toho moc nenajela a že by ho už stihli schválit?To se mi nezdá.jara píše:No soft už prej je schválenej. A 9113,9114 a mám za to že i 9115 TBZ už mají. Prostě není ještě něco. No uvidíme. Ale není to špatné ne. Už budou dvě muzea nízkopodlažních vozidel. Ale zase výhoda je v tom, že ve vozovně když je fotíš tak ti neujedou.![]()
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
Tak to sice jo,ale zase by to určitě vozíčkáři uvítali,že tam ten spoj je!DavidD píše:No jedno garantované pořadí,které by přijelo jednou za 3 hodiny by bylo spíš výsměch.
Jinak s odstupem času mi připadá,že dávat RT6N na l.4,7,11,18 byla blbost(možná ještě ta 11,18,ale jinak se to dle mě tolik nevyužilo)
No jedno garantované pořadí,které by přijelo jednou za 3 hodiny by bylo spíš výsměch.Tom 11 píše:No,já teda nevím,ale já slyšel,že 14T budou na l.3 a dále l.9,22
Na 11,ač celkem vytížená linka a jezdí na ní velký počet důchodců,nevím,zda je nejlepší dávat jí na l.11...
Garantované spoje...alespoň na té l.3 by mohlo být alespoň jedno garantované pořadí...
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
No,já teda nevím,ale já slyšel,že 14T budou na l.3 a dále l.9,22m@rtin píše:Od kdy se dají očekávat garantované nízkopodlažní spoje v jízdních řádech? Teď nenarážím na 14T, ale přeci jen těch kačen je tu už dost, ne? Ikdyby se stal zázrak a do 1.7 by v Praze bylo deset 14T a všechny by byly schopny jezdit, kde se dá očekávat jejich nasazení? Víme o lince 3 a 11. Co dál? Psalo se tu o 22 nebo 23, radnice chce Barrandov. Existuje vůbec nějaký plán Ropidu nebo dpp, který by určil něco ve smyslu - až tu bude 5 provozuschopných 14T + 2 zálohy, půjdou na 3,9,10,11 a 12. Až jich tu bude 10, půjdou....
Nebo neví nikdo nic?
Na 11,ač celkem vytížená linka a jezdí na ní velký počet důchodců,nevím,zda je nejlepší dávat jí na l.11...
Garantované spoje...alespoň na té l.3 by mohlo být alespoň jedno garantované pořadí...
Od kdy se dají očekávat garantované nízkopodlažní spoje v jízdních řádech? Teď nenarážím na 14T, ale přeci jen těch kačen je tu už dost, ne? Ikdyby se stal zázrak a do 1.7 by v Praze bylo deset 14T a všechny by byly schopny jezdit, kde se dá očekávat jejich nasazení? Víme o lince 3 a 11. Co dál? Psalo se tu o 22 nebo 23, radnice chce Barrandov. Existuje vůbec nějaký plán Ropidu nebo dpp, který by určil něco ve smyslu - až tu bude 5 provozuschopných 14T + 2 zálohy, půjdou na 3,9,10,11 a 12. Až jich tu bude 10, půjdou....
Nebo neví nikdo nic?
Nebo neví nikdo nic?
-
Quetzalcoatl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Proč nejezdí? To je prosté: Všechny vyjedou až bude dodána poslední objedenaná 14T. To proto, že by lidé při masovém nasazení tramky pořádně okusili a mohli by proti nim protestovat. A tak raději vyjedeme až bude jisté, že dodávku této série nám nikdo nepřekazí. Jeden kus necháme v provozu, aby se neřeklo. Sem tam ho na půl roku odstavíme na výměnu oleje, dofoukání gum a lepení pictogramů.