- Zatim se mi zda, ze vetsina (hlavne sdelovaci prostredky), aniz by si zjistila okolnosti vinu hazela na tramvaj - viz treba clanek v idnes!demon píše:Bod 3) je správně ! Proto to také není možné rovnou hodit na řidiče, víš Káeme? Nejdřív si zjisti všechny okolnosti, pak teprve dělej závěry.
- Tramvaj musi brzdit stejne v jakekoliv verzi softveru.demon píše:Prostě když se ta tramvaj každých deset minut chová jinak (a přitom asi vždy správně), tak jsou ti předchozí znalosti terénu celkem k ničemu.
- Ono se staci zamyslet nad slovy ridice - citace z idnes: Seběhlo se to strašně rychle. Dělali jsme zkoušku zkratem, měl jsem zabrzdit. Nevím, jestli selhaly brzdy. Nepamatuji si to. Najednou jsem byl mimo trať. Kdyby byl cas brzdit, jiste by si neslo nepamatovat, ze tramvaj nebrzdi...
- Tyhle zkousky jsou od toho, ze se neco zkousi, jestli to funguje, tj. je tady predpoklad, ze to fungovat nemusi - s tim se musi vzdy pocitat a brat na to ohled - dostatecna draha pro zastaveni atd.
- Podle jineho prispevku: Nebyl pouzit hribek - nouzova ci zachranna brzda - tady je take videt - nebyl cas.