Podtrženo sečteno, na více místech mohla NAD na tram těleso ve Střelničné naposledy na začátku 90-tých let, tam zřejmě pramení mé vzpomínky na Kyselovu a několik provizorních nájezdů s opakovaným střídáním vozovky a tram tělesa (už tehdy mně nepochopitelným). Podjezd u Třebenické byl ovšem zřejmě i tehdy tím místem, které se vynechávalo. V posledních letech mohly busy jezdit maximálně tak od Bešťákovy na smyčku, a nikoliv naopak. Takže to nemusel být Koloděj, ale mohla těm obrubníkům trošku pomoci i NAD
Slimman: asi se dostávám do věku, kdy si pamatuji, co bylo před 20 lety, ale co jsem měl dnes k obědu si nevzpomínám
Absolut: Jo, jo, v době největší slávy bus smyčky: 126/136 + 103 + 258 tam skutečně bývalo trošku těsno... V polovině 90-tých let začla navíc jezdit kolem 279 na Palmovku (souběh se 103 a 258), ale pak byly linky postupně sloučeny, takže v r. 1998 už na smyčce zůstala jen kloubová 136 a bus pro invalidy. No a "po Letňanech" už tam osiřel jen invalidní bus.
Napadá mě, že otáčení NAD bus smyčka / tram smyčka kromě provozních podmínek mohlo taky ovlivňovat, co jednotka tram platí/neplatí jednotce bus za "pronájem", což se taky v běhu let mohlo měnit.