Linkové vedení

Vše co souvisí s provozem tramvají. Chcete se stát řidičem tramvaje? Podívejte se sem. Debata ohledně linkového vedení a výluk.

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
chemik
Uživatel

Re: Denní linkové vedení - připomínky a návrhy

Příspěvek od chemik » 22.11.2010 5:03

Mě přijde, že 9001 si myslí, že:
- o tom, jak budou vypadat zastávky,
- o tom, jak budou vypadat nástupní ostrůvky,
- o tom, jak bude fungovat preference,
- o tom, jak a kde bude postavenej semafór,
- o tom, v jakém intervalu se jezdí,
- o tom, jaká se bude používat zatahovací oreintace,
- o tom, jaká bude zátahová trasa,
rozhodujou řidiči, kteří tu tramvaj řídí. Bohužel, řidiči do toho nemaj co mluvit, od toho jsou tu jiní, kteří rozhodujou co a jak bude, takže pokud se ti něco nelíbí, nebreč tady, nýbrž napiš magistrátním úředníkům

MOp
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MOp » 22.11.2010 0:29

To, ze by 2 mela na obou koncich sdilet kolej s druhou linkou.

TK_
Uživatel

Příspěvek od TK_ » 22.11.2010 0:15

K Evropské: co brání tomu, aby 2 jezdila Petřiny - DŠ, 15 na Podbabu a 8 se tím pádem mohla poslat přes Malostranskou (A klidně i přes Hrad, pokud si to Pha 1 protlačí)?

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 21.11.2010 22:12

Pánové zachovejte dekórum...
Ač o některých zdejších uživatelech nemám valné mínění, podobnými termíny bych je netituloval.
Nehledě na to, že jste mimo téma. :wink:

Fořtík
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fořtík » 21.11.2010 22:02

9001: Myslim, že kecáš a to jenom proto, abys byl důležitej. S těma dementama jsi to přehnal, podle toho, jak se chováš si sám dement...

Martin Šubrt
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin Šubrt » 21.11.2010 21:43

9001: Na jaře mě to napadlo a po pár kontaktech jsem usoudil, že bych to ve zdraví nepřežil...a teď vidím, že jsem měl pravdu. Navíc k životu potřebuju tu práci s dopravou v ulicích, ne kecy v nějakém baráku. A užitečnější jsem zatím v té práci, byť se podaří prosadit málo. Čekají další 4 roky boje, bude potřeba hodně sil a nervů :-). Zrovna jsem si přečetl v diskusi na DP-aréně, že zašťiťuju za Šurovského projekt S49, tak vida, mám politickou pověst i v odvětvích, o kterých tady píšu jen proto, že na ně mám nějaký názor a zajímají mě. Jen mám "nevýhodu", že se všude podepisuju. Už i to je evidentně dost vysoká politika. A aby člověk mohl být v politice, musí mít daleko větší praxi a znalosti, nepolezu tam se 6 lety praxe...to je málo.

9001
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 9001 » 21.11.2010 21:36

Fořtík píše:
9001 píše:Právě kvůli tomu, že jsem chodím, jsem opravdu moc rád, že nemusím pracovat v DPP. Tolik bulíků snad nemáme ani u nás na těch nejnižších pozicích.
No vidíš, my zase máme rádi takovýhle chytráky, co vymejšlej, coby kdyby, přitom vědí ho-vno, celej den si v klidu onanujou na pracovišti, aby pak večer šli na tram-fórum, kde takhle umělecky vystříknou. Když ti tramvajáci tak ležej v žaludku, tak se angažuj, předlož někomu ty svoje bombastický nápady. Teď jsi fakt mimo a označovat někoho za dementa, to už je i pod tvojí nízkou úroveň...
Dal bych ti měsíc na mém pracovišti a myslím, že by si hodně rychle zpátky běžel do tramvaj. To asi tak že o tom vím *****, stříkání a podobných kecech.

MŠ : Upřímně ty si jeden z mála lidí, kteří něco opravdu chtějí změnit. Zbytek viz Svijany akorát skončí u piva a nebo šotouských vypravení. Co mě u tebe mrzí že nemáš žaludek jít do politiky.

Martin Šubrt
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin Šubrt » 21.11.2010 20:43

9001 píše:Právě kvůli tomu, že jsem chodím, jsem opravdu moc rád, že nemusím pracovat v DPP. Tolik bulíků snad nemáme ani u nás na těch nejnižších pozicích.

Ono opravdu všechno jde. :wink: Když chcete nějaký vůz na šotouškou linku, tak se můžete přetrhnout. :roll: Ano vím na čem všem to závisí, právě proto, je potřeba trochu znát prostředí a vědět kam komu vlézt, ale ono je přece lepší bulet na zlý magistrát a ještě zlejší PČR.
Já třeba k tragickému stavu Francouzské a zdejšímu SSZ sepsal sedmistránkovou zprávu s návrhy zlepšení. Pominu, že jiné návrhy šly ode mě rok před realizací... Tak to jen k tomu bulení. Přechod u zastávky Újezd od Anděla jsem nakreslil ve volném čase a poslal ho na magistrát. Bez reakce. Ale lidi, co si na jeho neexistenci stěžovali na mě z MHMP odkázali, to jó. Nakonec můj výkres musí tlačit do realizace ten občan... Ono opravdu NIC nejde, leda by z toho někdo něco měl. Jediné, co v Praze funguje, je práce vlastně ve volném čase. Viz Mirek Grossmann a Jan Adámek ohledně preferencí a Tomáš Cach ohledně cyklistiky. Musí patnáctkrát někam vlézt oknem a pak se 10% jedné dobré věci podaří.

Zeptejte se těch bulíků na radnici, jak jim to hezky teď šlape, co s tím. SSZ na Karláku bylo v lepší verzi hotové v roce 1998. A ono prý všechno jde, když se chce. Ono se CHCE, spousta lidí tráví se snahou o posun o 1% víkendy, to je zhruba to, co mohou dokázat...

Fořtík
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fořtík » 21.11.2010 20:42

No vidíš, my zase máme rádi takovýhle chytráky, co vymejšlej, coby kdyby, přitom vědí ho-vno, celej den si v klidu onanujou na pracovišti, aby pak večer šli na tram-fórum, kde takhle umělecky vystříknou. Když ti tramvajáci tak ležej v žaludku, tak se angažuj, předlož někomu ty svoje bombastický nápady. Teď jsi fakt mimo a označovat někoho za dementa, to už je i pod tvojí nízkou úroveň...

Martin Šubrt
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin Šubrt » 21.11.2010 20:37

Petr píše:Jo, jdu do toho. Štafle mám třech velikostí. A Martin Šubrt má myslím i krumpáč. Kdyby bylo potřeba něco vykopat :lol:
Chtěl bych nejdřív ganekoalu vykopat z radnice, pak dorazím :-). Ale nesmějte se, tohle SSZ je v plánu na rekonstrukci. Vymění se železo, změny širšího druhu něvazmóžny :-). Jen aby 9001 věděl, že to bylo v TSK-ÚDI nedávno na stole. Řešili jsme přesně zmíněné, auta v prostisměru, vlastně tramvaje v protisměru. Ale už máme právo jen se podívat a divit se. Pokud k nám nějaké dopravní řešení vůbec doputuje. SSZ jsou ve většině už mimo kontrolu města. Kolega dostal jedno k vyjádření a dal si ho na stůl. Večer zjistil, že se už staví...:-).

9001
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 9001 » 21.11.2010 20:34

Právě kvůli tomu, že jsem chodím, jsem opravdu moc rád, že nemusím pracovat v DPP. Tolik bulíků snad nemáme ani u nás na těch nejnižších pozicích.

Ono opravdu všechno jde. :wink: Když chcete nějaký vůz na šotouškou linku, tak se můžete přetrhnout. :roll: Ano vím na čem všem to závisí, právě proto, je potřeba trochu znát prostředí a vědět kam komu vlézt, ale ono je přece lepší bulet na zlý magistrát a ještě zlejší PČR.

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 21.11.2010 20:19

Petr píše:Jo, jdu do toho. Štafle mám třech velikostí. A Martin Šubrt má myslím i krumpáč. Kdyby bylo potřeba něco vykopat :lol:
Kopat nebude třeba, vždyť na tom přece neni nic složitýho. Jen chtít...
Fachat to bude přes wi-fi, značky budou magnetický, ale Martina vezmem, napíše o tom článek na blog a MOp dodá fotky, aby nám to všichni věřili. :wink:

Edit - Karosák: Ty mi snad čteš myšlenky... :lol:

Karosák
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karosák » 21.11.2010 20:18

A MOp vás u toho vyfotí :lol:
Ten kluk je pekelník...jsi ráno vypadl z vany, ne? Postůj tam 2 zatahující soupravy a uvidíš jak to jde "samo". Možná to myslíš dobře, ale tohle je řešení pro daný účel fakt úletný.

Petr
Provozovatel
Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr » 21.11.2010 20:08

demon píše:
9001 píše:Dobře. Jaký je problém tam vytvořit jednosměrku, tak aby se mohlo jenom z Evropské a pro tram oboustraně? Uprávy SZZ udělat, taky aby se zajelo na první cyklus.
Tak dobře, Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, my tam s Petrem zajedem zejtra přešroubovat značky a při tý příležitosti ho tam natáhnem.
Vždyť stačí jen chtít.
Bože ty to vidíš... #-o
Jo, jdu do toho. Štafle mám třech velikostí. A Martin Šubrt má myslím i krumpáč. Kdyby bylo potřeba něco vykopat :lol:

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 21.11.2010 20:06

9001 píše:Dobře. Jaký je problém tam vytvořit jednosměrku, tak aby se mohlo jenom z Evropské a pro tram oboustraně? Uprávy SZZ udělat, taky aby se zajelo na první cyklus.
Tak dobře, Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, my tam s Petrem zajedem zejtra přešroubovat značky a při tý příležitosti ho tam natáhnem.
Vždyť stačí jen chtít.
Bože ty to vidíš... #-o

Odpovědět