Linkové vedení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Denní linkové vedení - připomínky a návrhy
9001: Myslim, že kecáš a to jenom proto, abys byl důležitej. S těma dementama jsi to přehnal, podle toho, jak se chováš si sám dement...
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
9001: Na jaře mě to napadlo a po pár kontaktech jsem usoudil, že bych to ve zdraví nepřežil...a teď vidím, že jsem měl pravdu. Navíc k životu potřebuju tu práci s dopravou v ulicích, ne kecy v nějakém baráku. A užitečnější jsem zatím v té práci, byť se podaří prosadit málo. Čekají další 4 roky boje, bude potřeba hodně sil a nervů
. Zrovna jsem si přečetl v diskusi na DP-aréně, že zašťiťuju za Šurovského projekt S49, tak vida, mám politickou pověst i v odvětvích, o kterých tady píšu jen proto, že na ně mám nějaký názor a zajímají mě. Jen mám "nevýhodu", že se všude podepisuju. Už i to je evidentně dost vysoká politika. A aby člověk mohl být v politice, musí mít daleko větší praxi a znalosti, nepolezu tam se 6 lety praxe...to je málo.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dal bych ti měsíc na mém pracovišti a myslím, že by si hodně rychle zpátky běžel do tramvaj. To asi tak že o tom vím *****, stříkání a podobných kecech.Fořtík píše:No vidíš, my zase máme rádi takovýhle chytráky, co vymejšlej, coby kdyby, přitom vědí ho-vno, celej den si v klidu onanujou na pracovišti, aby pak večer šli na tram-fórum, kde takhle umělecky vystříknou. Když ti tramvajáci tak ležej v žaludku, tak se angažuj, předlož někomu ty svoje bombastický nápady. Teď jsi fakt mimo a označovat někoho za dementa, to už je i pod tvojí nízkou úroveň...9001 píše:Právě kvůli tomu, že jsem chodím, jsem opravdu moc rád, že nemusím pracovat v DPP. Tolik bulíků snad nemáme ani u nás na těch nejnižších pozicích.
MŠ : Upřímně ty si jeden z mála lidí, kteří něco opravdu chtějí změnit. Zbytek viz Svijany akorát skončí u piva a nebo šotouských vypravení. Co mě u tebe mrzí že nemáš žaludek jít do politiky.
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já třeba k tragickému stavu Francouzské a zdejšímu SSZ sepsal sedmistránkovou zprávu s návrhy zlepšení. Pominu, že jiné návrhy šly ode mě rok před realizací... Tak to jen k tomu bulení. Přechod u zastávky Újezd od Anděla jsem nakreslil ve volném čase a poslal ho na magistrát. Bez reakce. Ale lidi, co si na jeho neexistenci stěžovali na mě z MHMP odkázali, to jó. Nakonec můj výkres musí tlačit do realizace ten občan... Ono opravdu NIC nejde, leda by z toho někdo něco měl. Jediné, co v Praze funguje, je práce vlastně ve volném čase. Viz Mirek Grossmann a Jan Adámek ohledně preferencí a Tomáš Cach ohledně cyklistiky. Musí patnáctkrát někam vlézt oknem a pak se 10% jedné dobré věci podaří.9001 píše:Právě kvůli tomu, že jsem chodím, jsem opravdu moc rád, že nemusím pracovat v DPP. Tolik bulíků snad nemáme ani u nás na těch nejnižších pozicích.
Ono opravdu všechno jde.Když chcete nějaký vůz na šotouškou linku, tak se můžete přetrhnout.
Ano vím na čem všem to závisí, právě proto, je potřeba trochu znát prostředí a vědět kam komu vlézt, ale ono je přece lepší bulet na zlý magistrát a ještě zlejší PČR.
Zeptejte se těch bulíků na radnici, jak jim to hezky teď šlape, co s tím. SSZ na Karláku bylo v lepší verzi hotové v roce 1998. A ono prý všechno jde, když se chce. Ono se CHCE, spousta lidí tráví se snahou o posun o 1% víkendy, to je zhruba to, co mohou dokázat...
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No vidíš, my zase máme rádi takovýhle chytráky, co vymejšlej, coby kdyby, přitom vědí ho-vno, celej den si v klidu onanujou na pracovišti, aby pak večer šli na tram-fórum, kde takhle umělecky vystříknou. Když ti tramvajáci tak ležej v žaludku, tak se angažuj, předlož někomu ty svoje bombastický nápady. Teď jsi fakt mimo a označovat někoho za dementa, to už je i pod tvojí nízkou úroveň...9001 píše:Právě kvůli tomu, že jsem chodím, jsem opravdu moc rád, že nemusím pracovat v DPP. Tolik bulíků snad nemáme ani u nás na těch nejnižších pozicích.
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych nejdřív ganekoalu vykopat z radnice, pak dorazímPetr píše:Jo, jdu do toho. Štafle mám třech velikostí. A Martin Šubrt má myslím i krumpáč. Kdyby bylo potřeba něco vykopat
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Právě kvůli tomu, že jsem chodím, jsem opravdu moc rád, že nemusím pracovat v DPP. Tolik bulíků snad nemáme ani u nás na těch nejnižších pozicích.
Ono opravdu všechno jde.
Když chcete nějaký vůz na šotouškou linku, tak se můžete přetrhnout.
Ano vím na čem všem to závisí, právě proto, je potřeba trochu znát prostředí a vědět kam komu vlézt, ale ono je přece lepší bulet na zlý magistrát a ještě zlejší PČR.
Ono opravdu všechno jde.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Kopat nebude třeba, vždyť na tom přece neni nic složitýho. Jen chtít...Petr píše:Jo, jdu do toho. Štafle mám třech velikostí. A Martin Šubrt má myslím i krumpáč. Kdyby bylo potřeba něco vykopat
Fachat to bude přes wi-fi, značky budou magnetický, ale Martina vezmem, napíše o tom článek na blog a MOp dodá fotky, aby nám to všichni věřili.
Edit - Karosák: Ty mi snad čteš myšlenky...
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A MOp vás u toho vyfotí
Ten kluk je pekelník...jsi ráno vypadl z vany, ne? Postůj tam 2 zatahující soupravy a uvidíš jak to jde "samo". Možná to myslíš dobře, ale tohle je řešení pro daný účel fakt úletný.
Ten kluk je pekelník...jsi ráno vypadl z vany, ne? Postůj tam 2 zatahující soupravy a uvidíš jak to jde "samo". Možná to myslíš dobře, ale tohle je řešení pro daný účel fakt úletný.
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Jo, jdu do toho. Štafle mám třech velikostí. A Martin Šubrt má myslím i krumpáč. Kdyby bylo potřeba něco vykopatdemon píše:Tak dobře, Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, my tam s Petrem zajedem zejtra přešroubovat značky a při tý příležitosti ho tam natáhnem.9001 píše:Dobře. Jaký je problém tam vytvořit jednosměrku, tak aby se mohlo jenom z Evropské a pro tram oboustraně? Uprávy SZZ udělat, taky aby se zajelo na první cyklus.
Vždyť stačí jen chtít.
Bože ty to vidíš...
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak dobře, Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, my tam s Petrem zajedem zejtra přešroubovat značky a při tý příležitosti ho tam natáhnem.9001 píše:Dobře. Jaký je problém tam vytvořit jednosměrku, tak aby se mohlo jenom z Evropské a pro tram oboustraně? Uprávy SZZ udělat, taky aby se zajelo na první cyklus.
Vždyť stačí jen chtít.
Bože ty to vidíš...
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Vidíš a ono je fakt lepší, že ty nemáš s DP nic společného a nikdy mít nebudeš. Já v žádné výpravně nesedím a do desek nic nedávám.9001 píše:Petr: O tom, že jste dementi jsem napsal u pár případů, kde jste se opravdu tak projevili, ale to už nebudeme rozmazávat.
Dobře. Jaký je problém tam vytvořit jednosměrku, tak aby se mohlo jenom z Evropské a pro tram oboustraně? Uprávy SZZ udělat, taky aby se zajelo na první cyklus.
Takže souhrnem, ono je asi opravdu lepší, že ty jenom sedíš ve výpravně a dáváš si jízdní řády do desek. Ono totiž všechno jde když se chce.Ono to taky chce vědět kam zajít, komu vlézt a komu ne.
Ano, ono všechno jde. Jenže chlapče milý, tohle všechno závisí na odboru dopravy a na policii, DP je ten poslední hráč v řadě. Nikdo se ho dost často neptá. A tak když se někdo mimo DP sekne, tak s tím nic neuděláš. Ale to ty nechceš pochopit. Proto je lepší, že jsi zalezlý někde mimo můj dosah. Je mi z tebe dost zle.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dopředu viď...9001 píše:Pokud bude v DPP dost takových lidí jako ty, tak to prostě jde tam kam to jde.
Jenom chtít...
Já vim, vždyť sem mladej dynamickej.
Nepsal sem, že by to nemohlo jít, ale za současnýho uspořádání a programu tý křižovatky, je to určitě neprůchodný.
Laurová byl opravdu trochu jinej případ, a když nad tim trochu popřemejšlíš, určo na to přijdeš sám.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Petr: O tom, že jste dementi jsem napsal u pár případů, kde jste se opravdu tak projevili, ale to už nebudeme rozmazávat.
Dobře. Jaký je problém tam vytvořit jednosměrku, tak aby se mohlo jenom z Evropské a pro tram oboustraně? Uprávy SZZ udělat, taky aby se zajelo na první cyklus.
Takže souhrnem, ono je asi opravdu lepší, že ty jenom sedíš ve výpravně a dáváš si jízdní řády do desek. Ono totiž všechno jde když se chce.Ono to taky chce vědět kam zajít, komu vlézt a komu ne.
- Petr
- Provozovatel
- Kontaktovat uživatele:
Já vím, že ty ty víš, že zcela znáš místní poměry. Proto jistě víš, že:9001 píše:Pokud bude v DPP dost takových lidí jako ty, tak to prostě jde tam kam to jde.
Přece není už dnes problém udělat navolení na samostaný pás. Viz palackého náměstí, Královka atd. Zablokování křižovatky je opravdu k smíchu. Když se to zvládlo na Laurové, tak myslím, že i tady.Počítám, že lidé truchlí na Evropské po 2, takže zavedení sola by bylo adekvátní. Provozní doba by stejně byla nejspíš cca 6-20,takže se vyhne i největším zátahům.
Jenom chtít...
Vlaky zatahují do vozovny Vokovice z obou traťových směrů jedním vjezdem. Řidiči zajedou za sjezdové výhybky kolejového trojúhelníku na Evropské třídě, odtud pokračují zpětným pohybem ulicí Do Vozovny ke vjezdu do vozovny a dále po kolejové harfě do haly depa. Před započetím zpětného pohybu do vozovny, ve směru od Dejvické, si řidič, po zajetí celého vlaku za zajišťovací výhybky, navolí signál v SSZ univerzální kličkou v přepínači na sloupku SSZ. Při zatahování ve směru od Divoké Šárky postupuje obdobně.
NAvolení světel je na zvýšeném pásu. Bohužel, musíš se volit ručně. Po navolení ti volno padá teprve DRUHÝ cyklus. Ve chvíli, ksy odbočuje do ulice Do Vozovny vjíždíš do protisměru. Vsaď se, že tam stojí auto, které čeká na to, až mu SSZ umožní výjezd na Evropskou. A řidiče buď přesvědčíš ať vyjede na červenou, nebo se tě lekne a začně couvat. Nebo se sekne a čeká na své volno. A ty pak stojíš přes dva pruhy Evropské. A jedním z řidičů aut, které blokuješ je 9001. A už si říkáš, to zas bude večer plné fórum jací jsou tramvajáci dementi....Jenže ty to všechno víš a to, že na Laurové nebyla světla, tudíž to bylo o "dohodě" nikoliv o nerespektování SSZ také viš.