Jo taky zlobí Flora od Hřbitovů, alespoň v nočním cyklu (přes den nevím). "Nenavoluje", tedy ve smyslu nesvítí stromeček (+ ani krabička) pro odbočení vlevo do malé Jičínské. Tak se tedy hrnu ven s kličkou, jenže jen co vylezu, čočky padnou. Samozřejmě, než se stihnu vrátit, jsou zas pryč (když už jsem tam byl, tak jsem kličkou "pro jistotu" raději cvaknul, stromeček se rozsvítil a po oběhnutí celého cyklu mě to pustilo). Druhé kolo, se tedy (v domnění, že) poučen, že se nic neděje, nikam nehrnu, jenže ejhle - nepadá a nepadá, takže stejně lezu ven s kličkou. Jen pro doplnění, když padly první kolo, nic proti nejelo, že by mi to třeba navolilo něco v protisměru.
A jenom dotaz - on se zase někdo vrtal v Divoký Šárce? Na odjezdu to podle plotu a neodhadnutelně padalo vždycky, ale na vjezdu to obvykle padalo hned, prakticky do jízdy. Akorát pokud se mezi Šárkou a vozovnou potkala tramvaj v protisměru, tak to nechalo vykysat. Teď to nechává vykysat i když nikde nic není (ani auta).
Jo a komu máme "poděkovat" (

) za ty úžasný noční červený po celý křižovatce ve všech směrech, co se teď začínaj objevovat všude možně? Hlavně tedy za to, jak "úžasňácky a čuprově" je to nastavený....

Nějaká nová móda, či co?
Karosák 
co se divíš, všichni jsou na prázninách, město je vymetený a MHD by mohla i jezdit včas. Tohle ale nejde, přece, ještě by si na to lidi zvykli a pak by to chtěli po celý rok....