Pražské metro
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Jakub
- Uživatel
- Bydliště: Jedno z posledních nádraží, kde jsou komplet mechanická návěstidla.
Re: Pražské metro
Mám na mysli firmu ZPA (Závody průmyslové automatizace), které podle jednoho jejího výrobku říkám zkráceně "pragotron" (respektive tak říkám jejím výrobkům), omlouvám se tedy za nepřesnost a děkuji za odpověď.
Ale jinak je dole napsáno ZPA PRAGOTRON, tedy obojí.
Ale jinak je dole napsáno ZPA PRAGOTRON, tedy obojí.
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
E = ErrorJakub píše:Nevíte někdo, co znamená na pragotronových hodinách v metru (ty co ukazují čas a čas uplynulý od odjezdu vlaku) velké červené E? (k vidění dnes okolo 7:20 na Smíchovském nádraží)
Jseš si jistej, že to je skutečně pragotron?
- Jakub
- Uživatel
- Bydliště: Jedno z posledních nádraží, kde jsou komplet mechanická návěstidla.
Nevíte někdo, co znamená na pragotronových hodinách v metru (ty co ukazují čas a čas uplynulý od odjezdu vlaku) velké červené E? (k vidění dnes okolo 7:20 na Smíchovském nádraží)
Aha, diky za objasneniTonda Ježek píše:Rekonstrukcí (opravou P6) postupně prochází všechny tři vozy. Vůz 1084 byl již dokončen před zatím poslední jízdou s veřejností na podzim roku 2005, vůz 1085 byl dokončen nedávno a nyní prochází rekonstrukcí vůz 1083.
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Rekonstrukcí (opravou P6) postupně prochází všechny tři vozy. Vůz 1084 byl již dokončen před zatím poslední jízdou s veřejností na podzim roku 2005, vůz 1085 byl dokončen nedávno a nyní prochází rekonstrukcí vůz 1083.nitro píše: Muzu se zeptat co s ni bylo? Mel jsem totiz pocit ze nejak okolo r 2000 prosla rekontrukci nebo tak neco...
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pokud chceš něco s peřím tak musíš na DZ kde mimo azbestových zajíců najdeš i koroptve, bažanty.trainzjohny píše:Lítaj tam tedy né pečení holuby přímo do úst, ale pečení zající![]()
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Lítaj tam tedy né pečení holuby přímo do úst, ale pečení zajícíTonda Ježek píše:Na zhlaví v depu Kačerov se stále ještě prohánějí zajíci škrtající ušima o přívodku
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Na zhlaví v depu Kačerov se stále ještě prohánějí zajíci škrtající ušima o přívodkuMarty píše:DP na zvířátka myslí stále, ale postupně je vytlačuje.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
V oběhu 21 bylo velmi pěkně nablitoDamir Holas píše:Kdyby jen zvenku... Dneska jsem si jel do Letňan trošku zašotoušit a v jedný M1 to smrdělo jak v hoodně dlouho nevětraný posilovně...
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Kdyby jen zvenku... Dneska jsem si jel do Letňan trošku zašotoušit a v jedný M1 to smrdělo jak v hoodně dlouho nevětraný posilovně...MF píše:Vlaky z venku špinavé jak prase, kraje schodišť neskutečně zaprášené...
DP na zvířátka myslí stále, ale postupně je vytlačuje. V roce 1988 Dukelská (NB) byla nakraji staveniště sídliště a zvířátek tam bylo také dost, v roce 1994 se Zličín otevřel také do polí a jak to tam vypadá dnes. Západní vestibul Stodůlek je sice ještě stále také do pole, ale to se již brzy změní. Cena pozemků v příslušné lokalitě vždy s postavením Metra rekordně stoupne a stavá se to atraktivní oblastí pro různá města ve městě.majkrosoft918 píše: jak koukam, tak zajici to maj kousek do metra, ty se maj, tohle nemaj nikde (je videt ze dopravni podnik mysli i na zviratka )
To je perfektní práce úklidových firem, které jsou nedotknutelné a nikdo je nesmí kritizovat.MF píše: Vlaky z venku špinavé jak prase, kraje schodišť neskutečně zaprášené,....
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No, snad na ukončení této smradlavé debaty - musíme to ještě chvilku vydržet a máme zase na rok pokoj... 
- syverin
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tu vytíženost musím Damirovi potvrdit, prostál jsem tam tak půl hodiny a ani jsme si nemohli pokecat. A dodám, že jeho názor na řepku nesdílím. Mně jako dítěti z Jižního města smrdí šeříkyDamir Holas píše:To buď rád, já to chvílema dneska cítil dost intenzivně. Pak mě naštěstí zaměstnali cestující, tak nebyl čas ten puch vnímat