Pokud chceš něco s peřím tak musíš na DZ kde mimo azbestových zajíců najdeš i koroptve, bažanty.trainzjohny píše:Lítaj tam tedy né pečení holuby přímo do úst, ale pečení zající![]()
Pražské metro
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Pražské metro
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Lítaj tam tedy né pečení holuby přímo do úst, ale pečení zajícíTonda Ježek píše:Na zhlaví v depu Kačerov se stále ještě prohánějí zajíci škrtající ušima o přívodku
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Na zhlaví v depu Kačerov se stále ještě prohánějí zajíci škrtající ušima o přívodkuMarty píše:DP na zvířátka myslí stále, ale postupně je vytlačuje.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
V oběhu 21 bylo velmi pěkně nablitoDamir Holas píše:Kdyby jen zvenku... Dneska jsem si jel do Letňan trošku zašotoušit a v jedný M1 to smrdělo jak v hoodně dlouho nevětraný posilovně...
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Kdyby jen zvenku... Dneska jsem si jel do Letňan trošku zašotoušit a v jedný M1 to smrdělo jak v hoodně dlouho nevětraný posilovně...MF píše:Vlaky z venku špinavé jak prase, kraje schodišť neskutečně zaprášené...
DP na zvířátka myslí stále, ale postupně je vytlačuje. V roce 1988 Dukelská (NB) byla nakraji staveniště sídliště a zvířátek tam bylo také dost, v roce 1994 se Zličín otevřel také do polí a jak to tam vypadá dnes. Západní vestibul Stodůlek je sice ještě stále také do pole, ale to se již brzy změní. Cena pozemků v příslušné lokalitě vždy s postavením Metra rekordně stoupne a stavá se to atraktivní oblastí pro různá města ve městě.majkrosoft918 píše: jak koukam, tak zajici to maj kousek do metra, ty se maj, tohle nemaj nikde (je videt ze dopravni podnik mysli i na zviratka )
To je perfektní práce úklidových firem, které jsou nedotknutelné a nikdo je nesmí kritizovat.MF píše: Vlaky z venku špinavé jak prase, kraje schodišť neskutečně zaprášené,....
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No, snad na ukončení této smradlavé debaty - musíme to ještě chvilku vydržet a máme zase na rok pokoj... 
- syverin
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tu vytíženost musím Damirovi potvrdit, prostál jsem tam tak půl hodiny a ani jsme si nemohli pokecat. A dodám, že jeho názor na řepku nesdílím. Mně jako dítěti z Jižního města smrdí šeříkyDamir Holas píše:To buď rád, já to chvílema dneska cítil dost intenzivně. Pak mě naštěstí zaměstnali cestující, tak nebyl čas ten puch vnímat
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
IV.C2 se s prachem ještě bude chvíli potýkat než se to všechno provozem vyfouká. Na IV.C1 to také chvíli trvalo.MF píše:Teda lidi, řeknu Vám - byl jsem dneska na tom Střížkově a zase se DP předvedl v plné kráse. Vlaky z venku špinavé jak prase, kraje schodišť neskutečně zaprášené, všechny čtyři výtahy na Střížkově střídavě mimo provoz. Na Proseku nešel eskalátor no hrůza. Informační kampaň na dnešní zábavné odpoledne stanice Střížkov nulová.
Vlaky mohly protáhnout myčkou, ale prý tu špínu ve stanicích nestihly uklidit, protože Bémový gorily uklízeče vyhnaly a tak se to nestihlo. Ale stejně, to se může stát jen u nás.
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
To buď rád, já to chvílema dneska cítil dost intenzivně. Pak mě naštěstí zaměstnali cestující, tak nebyl čas ten puch vnímatJosef píše:Já teda naštěstí nic necítil, nebo jsem si to neuvědomoval nedočkavostí metra
Teda lidi, řeknu Vám - byl jsem dneska na tom Střížkově a zase se DP předvedl v plné kráse. Vlaky z venku špinavé jak prase, kraje schodišť neskutečně zaprášené, všechny čtyři výtahy na Střížkově střídavě mimo provoz. Na Proseku nešel eskalátor no hrůza. Informační kampaň na dnešní zábavné odpoledne stanice Střížkov nulová.
Vlaky mohly protáhnout myčkou, ale prý tu špínu ve stanicích nestihly uklidit, protože Bémový gorily uklízeče vyhnaly a tak se to nestihlo. Ale stejně, to se může stát jen u nás.
- majkrosoft918
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
jak koukam, tak zajici to maj kousek do metra, ty se maj, tohle nemaj nikde (je videt ze dopravni podnik mysli i na zviratka )Tonda Ježek píše:Fořtík píše:Letňany - stanice uprostřed Řepkového pole v květu. Taky to tam podle toho smrdí...
- Absolut
- Moderátor
Vždyť není kam spěchat, tohle tam teď bude léta.
Cha ! A já byl na Střížkově po otevření lidem tam jako první ! Taky sem dostal vynadáno jestli nemužu počkat až otevře i druhý křídlo dveří 
Já teda naštěstí nic necítil, nebo jsem si to neuvědomoval nedočkavostí metra