Grossák píše:1) Na SSZ Sokolovská - Šaldova chybí přihlašovák. Stožár musel pryč kvůli kolizi s nějakými sítěmi. Bude řešeno atypickým sloupkem SSZ, který je třeba nejprve dodat. Musíme to vydržet. Týdny.
...........

proč to dělat složitě, když to jde lehce -
nech připnout cca 3m dlouhou "laťku" k výložníku TV, která jej prodlouží cca o 1m (max 1,5m) směrem k tomu sloupku přihlašováku, aby propojovací kabel vedl bezpečně daleko od PTG i střech vysokých vozidel jedoucích po PK (případně výložník TV vyměnit za, o uvedený kousek, delší) a od sloupku přihlašováku táhni propojovací kabel přihlašováku přímo ke konci toho prodloužení výložníku TV, pod nějž na TV necháč vrátit samotný přihlašovák/"brnakčku"
Karosák píše:............
Ta Šaldova mě nakrkla. Jsem rád, že MM potvrdil. Co Ti na to PDT řekl? Budou řešit? .....
Já to prvně (po 2. průjezdu ZC) hlásil jako nefunkční předzvěst s podezřením na souvislost s nedávnou REKO TT (jestli byla funkční od jejího konce) a bylo slíbeno řešení, ale pak (po 3. posledním) průjezdu jsem nahlásil ještě následný nález té z TV "snesené" brnkačky a její souvislost s kalifem řekl prvně PDT.
EDIT:
Filip píše:.....
Divně se chová SSZ u zastávky Urxova. Ve směru ZC často padá stůj před čumák, děje se tak po té rekonstrukci. ......
hádej, jakou SSZ tu ještě před tebou jsme začali řešit pod názvem Šaldova (já název té příčné ulice také neznal, ale podle popisu souvislostí - Karlín a chování SSZ, jsem si to domyslel (a raději ověřil v mapě).