-Jak to vypadá nyní aktuálně s přípravou preference ve Vršovicích? Je nějaká naděje / příprava?
-Octárna pro l. 25 při jízdě od Hládkova k vozovně Střešovice: často a delší dobu při příjezdu k ssz zhasne výzva a čočky padají na stůj.
-před časem jsi se ptal, jestli Ohrada prodlužuje volno pro jízdu ve směru Biskupcova => Krejcárek. V poslední době mám pocit, že nejspíš neprodlužuje. Přijde mi, že 10, nebo 16 si při jízdě přes výhybku a navolení se trolejovým kontaktem do ssz volno neprodlouží.
Dřív pokud už svítily čočky na stůj, ale ještě svítila zelená pro auta, tak po navolení kontaktem na výhybce padly čočky znova na volno a tramvaje pustily.
-přechod Seifertova x Čajkovského při jízdě od Husinecké také delší dobu často padne do jízdy na stůj.
-Těšnov: ač jsem příznivcem vypnutých ssz, tak tady bych ji opravdu v PD přes den zapnul. Zkusil jste si někdo odbočit se 14 od Labutě na Těšnov? To je prakticky nemožný, pokud vás někdo nepustí. Furt od někud něco jezdí. Zleva, zprava, z protisměru... Není problém si v křižovatce postát i 2 minuty, než konečně...! ( a to ani nikomu nemusím ukazovat kosočtverec, protože tady všichni vědí, že jsou na hlavní
Ke včerejší nehodě na IPP. Nevím jak k ni došlo. Nebyl jsem u toho, ale když se podívám na čas vzniku nehody (23:06) a že KT jela nahoru od Štěpánské, tak si myslím, že je to přesně o tom, o čem jsme si psali posledně. Nestačí přidávat pár vteřinek navíc na druhých světlech. Tady musí bezpodmínečně fungovat a to za všech okolností prodloužení volna za prvními světly jedoucí tramvají a to až do jejího odhlášení za druhými světly. Ze zkušenosti s noční 51 a jízdou s plně obsazenou T6 a jízdě na závěr (ale ještě za stále svítícího volna) na prvních světlech, se ta druhá světla stihnout nedají. Ta volna tam v tento čas trvají strašně krátce. A pak? Výsledek jako včera. Kolik nehod tam ještě bude, než to konečně kompetentní lidi pochopí, že ssz mají být k bezpečnosti provozu a ne podporou k takovým nehodám?
Díky:)