Ulička nic moc, ale v blízkosti zastávky je ÚMČ P8 a Karlín pod toto spadá. Jako P7 má 15, tak P8 má 24.willyjeff píše:Co je za dulezitou uličku Stejskalova
Linkové vedení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Jonáš
Re: To nepůjde
-
KM
Úřady budou stále více elektronické a stále méně lidí tam bude muset fyzicky. Nezaměstnaní a bezďáci nechť si laskavě přestoupí. To je nezabije.Jonáš píše:To mi již seplo. Ale co spojení Karlín a Stejskalova?
Prox: A že to teď měsíc tak dobře funguje...
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Co je za dulezitou uličku StejskalovaJonáš píše:To mi již seplo. Ale co spojení Karlín a Stejskalova?KM píše:Nesepnulo podruhé. Prohodit 8 s 19. 8: přes Vysočanskou a Kolbenovu, 19 přes Harfu.
-
Jonáš
To mi již seplo. Ale co spojení Karlín a Stejskalova?KM píše:Nesepnulo podruhé. Prohodit 8 s 19. 8: přes Vysočanskou a Kolbenovu, 19 přes Harfu.
-
KM
Nesepnulo podruhé. Prohodit 8 s 19. 8: přes Vysočanskou a Kolbenovu, 19 přes Harfu.Jonáš píše:B je sice pod celou Sokolovskou, ale oberlená část Pražanů neuznává metro jako slušný dopravní prostředek a kromě toho z Českomoravské i z Vysočanské je to daleko. Za 24 se omlouvám, nějak mi to nesepnulo
-
Jonáš
B je sice pod celou Sokolovskou, ale oberlená část Pražanů neuznává metro jako slušný dopravní prostředek a kromě toho z Českomoravské i z Vysočanské je to daleko. Za 24 se omlouvám, nějak mi to nesepnuloKM píše:Bulovka-Trž: 24!, Karlín-Poliklinika: B! nebo holt prohodit 8 s 19.
-
KM
Bulovka-Trž: 24!, Karlín-Poliklinika: B! nebo holt prohodit 8 s 19.Jonáš píše:To neprojde, neboť je požadavek od Magistrátu na spojení Karlína a Polikliniky Vysočany a taktéž Karlína a Stejskalovy (ÚMČ P8). A taky chybí tradiční spojení Bulovky a Pražské tržnice!
-
Jonáš
To nepůjde
To neprojde, neboť je požadavek od Magistrátu na spojení Karlína a Polikliniky Vysočany a taktéž Karlína a Stejskalovy (ÚMČ P8). A taky chybí tradiční spojení Bulovky a Pražské tržnice!K_M píše:Co s 3? Takto:
3 - zrušit,21 2xT, celodenně, celotýdenně, 24 int 4/6/10 v úseku B.labuť - Palmovka přes Vlt., Trž., a Maniny, 8 od Balab. přes Harfu na Lehovec, 25 zrušit. 12 ukončit polookružním objezdem Holešovic. 7 standardní int v so-ne.
-
K_M
- Gagarin
- Uživatel
- Bydliště: Jednu tram. smyčku slyším, jednu TT a železnici v dálce vidím a jedna žel. trať mi stojí pod okny.
- Kontaktovat uživatele:
Nene, na pětce je každý všední dne k vidění T3G a o víkendech též kobylysské R.P.9001 píše:Na lince 8 se občas objeví kobyliské R.P. Linky 22 a 23 jezdí prakticky jenom T3,T3SU,T3SUCS. Jenom třeba při výluce pankráce jezdily R.P.fricoolinek2 píše:Na kterých linkách jezdí téměř výlučně klasické T3 ?
2,8,22,23 nebo i na těchto linkách jezdí T6A5,KT8D5, T3R.P či T3R.PV ???
Tímto vozovým parkem jsou obsluhovány i linky 5,26.
-
Štěpán
Já bych to vyřešil tak, že bych 3ku nekončil už na Výstavišti. To je podle mě takový nic moc ukončení. Já bych tu trojku minimálně protáhl na Palmovku a tam jí točil proti 12ce. Jenže to by zase byli problémy s BPčkama, co? 
Ale nejlepší řešení by podle mě bylo navýšení zaplacených vozokilometrů magistrátem. Spolu se zvýšením počtu vozů.Béďa Trávníček píše:Ano na Palmovku je to narvyný, ale pak až na Lehovec to veze vzduch...
-
radek31
- Moderátor
je to jednoduché, linky co obsluhují SA + VO asi těžko budou mít něco jiného než T3, T3M, T3SU, T3SUCS (8200 do toho motat nebudu) - ale nezapomínat na T3M, jezdí jich docela dost a na 22 to budou určitě aspoň 3 nebo 4 pořadí9001 píše:Na lince 8 se občas objeví kobyliské R.P. Linky 22 a 23 jezdí prakticky jenom T3,T3SU,T3SUCS. Jenom třeba při výluce pankráce jezdily R.P.fricoolinek2 píše:Na kterých linkách jezdí téměř výlučně klasické T3 ?
-
Jonáš
No ani náhodou!
Jasně 3 a 17 přiblížit co nejvíc k sobě, abychom měli něco jako 12 a 14pawel píše:včera jsem přemýšlel, co může mít dp/ropid v otázce změn link.ved.na P8 za lubem. indicie: změny alespoň na d-3,25, šetření vozů (4xT). napadlo mě tohle![]()
3 LEVSKÉHO -- Vltavská - Pr.tržnice - Ortenplac - NH - VÝSTAVIŠTĚ
5 OLŠ.HŘ. -- Stross - Vltavská - Maniny - Palmovka - Bulovka - KOBYLISY (v prav. provozu místo 10 až k vozovně)
25 BÍLÁ HORA -- Palmovka - N.Libeň - St.Hloubětín - LEHOVEC
(vešk.parametry zachovány)
Naposledy upravil(a) Jonáš dne 22.4.2005 9:42, celkem upraveno 1 x.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Na lince 8 se občas objeví kobyliské R.P. Linky 22 a 23 jezdí prakticky jenom T3,T3SU,T3SUCS. Jenom třeba při výluce pankráce jezdily R.P.fricoolinek2 píše:Na kterých linkách jezdí téměř výlučně klasické T3 ?