díky za tvé potěšující informace!
Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Výluky a jiná omezení
výborně, moje představy o TT jsi vystih výborně
) a teď ještě bus: tu společnou zastávku tram+bus vypich představuju zhruba jako říčanovu, tj. dc zúžení na jeden pruh pro iad, zc nikoli; rozšířená osovka a v místě zužování pro iad (dc) nájezd z levého pruhu na tram těleso; zc nájezd na tram těleso za přejezdem tomanova.
- Absolut
- Moderátor
Pawel:
Tu som. Takže představ si křižovatku Bělohorská x Tomanova. Odtud směrem k Bílé hoře vyhoď do odpadků všechny BKV a nahraď klasikou typu Olšanská až po bod, kde za zastávkou Malý Břevnov potkáš stávající klasiku,
na kterou se napojíš. V zastávce Vypich živičný kryt a společná zastávka TRAM + BUS. Za křižovatkou Vypich směrem k BH OKS a nová zastávka s pracovním názvem OC Hvězda (Kdo si má furt ty nový Buzinec centra pamatovat).
Zastávka Malý Břevnov zásadně přeřešena a rozšířena v rámci bezpečnostních programů P6. Jo a ve smyčce se snad konečně udělá ten kanál, naprojektovaný v roce 2004.
Tu som. Takže představ si křižovatku Bělohorská x Tomanova. Odtud směrem k Bílé hoře vyhoď do odpadků všechny BKV a nahraď klasikou typu Olšanská až po bod, kde za zastávkou Malý Břevnov potkáš stávající klasiku,
na kterou se napojíš. V zastávce Vypich živičný kryt a společná zastávka TRAM + BUS. Za křižovatkou Vypich směrem k BH OKS a nová zastávka s pracovním názvem OC Hvězda (Kdo si má furt ty nový Buzinec centra pamatovat).
Zastávka Malý Břevnov zásadně přeřešena a rozšířena v rámci bezpečnostních programů P6. Jo a ve smyčce se snad konečně udělá ten kanál, naprojektovaný v roce 2004.
Ano, také hlásím přijetí této třeskutě aktuální informace, ach ta uživatelská trefa...gabuliatko píše:teď mi přišel mail z noreply@dpp.cz...
máte někdo podobnou zkušenost ?
- dušan
- Uživatel
- Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP
toto vypadá na vybírání bezpečnostní přestávky - minulý týden ve čt jsem s linkou 20 stál na smíchském nádraží právě vedle linky 22 a oba jsme měli BP.carnero píše:Asi to tu už je, ale nemohu najít, tak se zeptám (znovu):
Má někdo tušení, proč 22 označenou Bílá Hora -> Nádraží Hostivař pravidelně potkávám na Andělu ve směru Smíchovské nádraží? (zpravidla ji vidím večer, kolem osmé). Dneska na Anděl přivezla lidi, nějaký do ní nastupovali - evidentně jen Ti, kteří vlezou do prvního vozu, který přijede (ať už je to cokoliv).
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ano a to z Práce. Mě jakožto pracovníka, po kterém se chce abych informoval cestujicí pokud si o to řeknou se informace o podobných změnách ani dost často nedostávají. A já si je tím pádem musím bud umět najít a nebo prostě budu špatně informovat. Ale v náplni práce, že si mám vyhledávat novinky v dopravě rozhodně nemám. A místy jsem za to ještě napomínán jako minule mistrem že prý koukám moc do PC. Je to hold smutný ale vůbec mě to nepřekvapuje.
-
gabuliatko
- Uživatel
teď mi přišel mail z noreply@dpp.cz
Dopravní omezení z http://www.dpp.cz
Obnovení trasy linky 14 (Náměstí Republiky, Dlouhá třída, Nábřeží Kapitána Jaroše)
Po odstranění havarijního stavu kolejí v ulici Dukelských hrdinů se od 21. srpna 2008 vrací v úseku Masarykovo nádraží – Strossmayerovo náměstí linka 14 na svou pravidelnou trasu přes Náměstí Republiky, Štefánikův most a Nábřeží Kapitána Jaroše.
Linka 5 zůstává, v souvislosti se změnou dopravy z důvodu výluky na Letné, i nadále odkloněna přes Těšnov a Hlávkův most.
Dopravní omezení z http://www.dpp.cz
Obnovení trasy linky 14 (Náměstí Republiky, Dlouhá třída, Nábřeží Kapitána Jaroše)
Po odstranění havarijního stavu kolejí v ulici Dukelských hrdinů se od 21. srpna 2008 vrací v úseku Masarykovo nádraží – Strossmayerovo náměstí linka 14 na svou pravidelnou trasu přes Náměstí Republiky, Štefánikův most a Nábřeží Kapitána Jaroše.
Linka 5 zůstává, v souvislosti se změnou dopravy z důvodu výluky na Letné, i nadále odkloněna přes Těšnov a Hlávkův most.
Copak to, že se někdo opovážil připravovat rekonstrukci Bělohorské na Vypichu, když se tam asi tak za 10 let bude kopat Břevnovská radiála?
V souladu s dosavadní politikou... Například při rekonstrukci Střelničné se kus vynechal, jelikož se tam za 10 let mělo stavět metro (nakonec se postavilo vedle, takže tam ten kus straší dodnes)
- carnero
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Asi to tu už je, ale nemohu najít, tak se zeptám (znovu):
Má někdo tušení, proč 22 označenou Bílá Hora -> Nádraží Hostivař pravidelně potkávám na Andělu ve směru Smíchovské nádraží? (zpravidla ji vidím večer, kolem osmé). Dneska na Anděl přivezla lidi, nějaký do ní nastupovali - evidentně jen Ti, kteří vlezou do prvního vozu, který přijede (ať už je to cokoliv).
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť se bude opravovat většina úseku Tomanova-Bílá Hora. A navíc ti chybí oblouky do smyčky Vypich.opoclu09 píše:Teoreticky by řešení bylo následovné:
Bílá Hora-Vypich tramvajema z Vokovic který by tam byly uvězněny.
-
opoclu09
Teoreticky by řešení bylo následovné:
MF: taky v to doufám, protože jezdit dlouhé týdny hotlinerem mě celkem děsí ... každopádně s tím kaliforňanem to vidím celkem jako problém, protože nejsou kachny na celou 36. leda mě napadá zavést nějaký kachnový pendl říčanova - královka s přestupem na 22, 36 přímo v obratišti. ale reálně to spíš vidím na X22 BH-malovanka a po spuštění úseku tomanova-smyčka vypich zkrácení X22 na vypich.
Ještě se optám, když se bude začínat od Tomanovy ulice, budou linky ukončeny na přejezdu někde za zastávkou Říčanova???
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
AnoTonda Ježek píše:To jsou ta, která jsou (byla) uložena v Depu Zličín?