Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Výluky a jiná omezení
To je pravda, by klidně mohla jezdit 19 z Želivskýho na Lehovec a převlíkat se na 5.
A 11 s 26? No tam by vlastně klidně mohlo bejt 15 v soupravách na 11.
Že ale nijak nenahrazují 26 v Hostivaři, zřejmě si myslí že to posílená 22 zvládne, kdyby ale i tam protáhli 24 tak by bylo zajímavý osiření obratišť Kubánské nám. i Nádr. Strašnice najednou, což tu asi nikdy nebylo. I tak vlastně že bude jen na Kubáni končit 24 to bude zajímavý. Stejně když má 7 půlený interval mi přijde protažení 6 na Černokosteleckou trochu zbytečný.
A 11 s 26? No tam by vlastně klidně mohlo bejt 15 v soupravách na 11.
Že ale nijak nenahrazují 26 v Hostivaři, zřejmě si myslí že to posílená 22 zvládne, kdyby ale i tam protáhli 24 tak by bylo zajímavý osiření obratišť Kubánské nám. i Nádr. Strašnice najednou, což tu asi nikdy nebylo. I tak vlastně že bude jen na Kubáni končit 24 to bude zajímavý. Stejně když má 7 půlený interval mi přijde protažení 6 na Černokosteleckou trochu zbytečný.
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
od pátku 12. 9. (cca 19 h) do 15. 9. (cca 4 h) bude přerušen provoz mezi Želivského a Vozovnou StrašniceSirka píše:Co se bude dít 13.-14.9. na Vinici? Na webu DPP nic není, zajímá mě jen stručně co a jak (oprava vrcholu křižovatky Vinice od Želivského jsem si přečetl, ale nějaké to linkové vedení?)...
5 prodloužena na Lehovec
6 prodloužena na Černokosteleckou
7 zřízena zastávka Vozovna Strašnice
11 odkloněna na Vápenku
19 zrušena
26 přes Želivského ukončena na Olšanech
X11 polookružně Olšany - Želivského - Vozovna Strašnice - Strašnická - Želivského - Olšany
Otřesná ukázka jak do výluky natahat co nejvíce linek, kterých se netýká - jakobychom zapomněl na převlíkací mánii nedávno na Václaváku
Co se bude dít 13.-14.9. na Vinici? Na webu DPP nic není, zajímá mě jen stručně co a jak (oprava vrcholu křižovatky Vinice od Želivského jsem si přečetl, ale nějaké to linkové vedení?)...
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Tak jsem si dneska vyjel, tedy mimo jiné, na Letnou. Na X1 k vidění: Citaro na garanci, pořadí 52 patřilo B731 evid. č. 009 (dřív Tesco Letňany, ale teď už jen v modrém laku bez reklamních nápisů, přeci jen zrušení "céčka" a prodloužení intervalů na "óčku" udělaly svoje) a na Hradčanský jsem potkal ještě ex - táborskou B732 č. 1173...
8750: Ty lidi tam čekali už když tam byly připravený základy sloupku a obrubníky naznačující, kde bude zastávka. Dost tam překáželi stavařům... 
V úterý, kdy ještě nebyla v provozu, ale vypadala téměř dokončená, tam čekalo asi 10 lidí.kasme píše:Rekonstruovaná zastávka Husinecká d.c. již v provozu, auta zatím ještě jednosměrně v protisměru...
- zastavaman
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
jak jsem po ránu koukal, ve směru DC zbývá dosadit ještě pár bumlíků nebo jak se řiká tem obrubníkum proti autumkasme píše:Rekonstruovaná zastávka Husinecká d.c. již v provozu, auta zatím ještě jednosměrně v protisměru...
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Rekonstruovaná zastávka Husinecká d.c. již v provozu, auta zatím ještě jednosměrně v protisměru...
-
gabuliatko
- Uživatel
to to museli predelat, na puvodni OCL z Ladvi se 2 a 3 dvere otevirali poptavkove a zavirali na fotobunku
- Damir Holas
- Uživatel
Z Letný neni zas tak daleko do jeho areálu ve Vysočanech... A k těm dveřím na Citaru: jaká automatika? Ten vůz už teď jezdil na X11 a normálně otevíral řidič. Jinak co se týče garance, tipl bych si, že v případě zdechnutí bílýho Citara tam vyjede to druhý s reklamou OCL a k onomu obchoďáku vyrazí nějaká Karosa, nebylo by to poprvé.gabuliatko píše:zajimalo by mne, kam tu technickou zakladnu slozi, do soucasne manipulace se vejde tak max. 6 vozu. Alespon bude pri cekani na SID na co koukat. Tez se tesim, jak se kastanstvo bude ucit ovladat automaticke dvere na Citarech. Bude Horky neco platit, kdyz nejaky den Citaro nevyjede, nebo tise zrusime garanci ?
Jen tak mimochodem, kolik má X1 vlastně pořadí?
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mohl bys mi to přeložit?Josef píše: než celpu tra't v uvozovkách![]()
Hotliner? Tak to bude postrach výluky. Nákladnější bude snad dát busy do provozu než celpu tra't v uvozovkáchDamir Holas píše:Tak jsem se právě na webu PIDservis dočet, že od 30. 8. bude na X1 k vidění Hotliner...
- Damir Holas
- Uživatel
Valenta v Letňanech?? No to je něco...4021 píše:A taky na Tescu v Letňanech Horkej končí k 31.8. (bude tam Valenta pak nejspíš), takže své busy jen přesune na Letnou z Tesca.
-
gabuliatko
- Uživatel
zajimalo by mne, kam tu technickou zakladnu slozi, do soucasne manipulace se vejde tak max. 6 vozu. Alespon bude pri cekani na SID na co koukat. Tez se tesim, jak se kastanstvo bude ucit ovladat automaticke dvere na Citarech. Bude Horky neco platit, kdyz nejaky den Citaro nevyjede, nebo tise zrusime garanci ?