Odbor JŘ kreslí grafy podle zadání časových poloh od ROPIDu, takže případnou kritiku směřovat na něj ...syverin píše: Oddělení tvorby JŘ poslední dobou vůbec nějak nestíhá... viz večerní proklady z Palmovky na Prosek nebo úchvatnou návaznost mezi poslední 3 a první 512 na Lehovci (3 -> 0,54 příj.; 512 -> 0,53 odj. a nečekají na sebe.)
Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výluky a jiná omezení
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Kdo bude investovat je zatím otázka, ale JDCT to nebude ani korunou. Takže by mohla zbýt větší sumička pro další opravy.MF píše:Vyš. tunel letos prý nebude, bude jen výluka Dvorce - Modřany. Tunel bude příští rok, kdy tam zainvestují i plynárny.
Jinak vzhledem k nedostatku kloubových vozů bude NAD X-3 zajišťovat buď celou Hotliner, maximálně kombinovaně s DP v Sd vozech.
- syverin
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Oddělení tvorby JŘ poslední dobou vůbec nějak nestíhá... viz večerní proklady z Palmovky na Prosek nebo úchvatnou návaznost mezi poslední 3 a první 512 na Lehovci (3 -> 0,54 příj.; 512 -> 0,53 odj. a nečekají na sebe.)Proxy píše:Z pohledu cestujicího považuji za nejhorší právě toto opatření. Opravdu by bylo tak těžké zajistit prodloužení linky 506 k vozovně Strašnice, kde končí linka 55, na níž jsou noční dojíždějící z Uhřiněvsi zvyklí? Ono to vypadá jako detail, ale pro lidi, jež toto spojení využívají, to také může díky intervalům 506 znamenat ranní vstávání o hodinu dříve
- syverin
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Vlk taky sliboval...MF píše:Vyš. tunel letos prý nebude, bude jen výluka Dvorce - Modřany. Tunel bude příští rok, kdy tam zainvestují i plynárny.
Plynárny investovat nepotřebují, jen by se rády svezly, když už tam bude jiná, téměř generální, oprava inž. sítí. Odbor dopravy MHMP má podle mě představu, že tunel vydrží do dostavby J části Pražského okruhu...
Vyš. tunel letos prý nebude, bude jen výluka Dvorce - Modřany. Tunel bude příští rok, kdy tam zainvestují i plynárny.
Pochybuju, spíš Dvorce - S. Modřany/Levského... U tunelu bych docela rád viděl přívoz...KGX 63 píše:Že by konečně vyšehradský tunel?![]()
Copak se to bude dít v Modřanech? Že by konečně vyšehradský tunel?
posílení linky 253 vždy při tramvajové výluce:
http://194.213.60.4/jrportal/LineList.a ... 2008-09-23
posílení linky 253 vždy při tramvajové výluce:
http://194.213.60.4/jrportal/LineList.a ... 2008-09-23
- Karotka
- Uživatel
Kdepak zviřátka...
tak proto se lázně jmenují Žluté!
- Radek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ve čtvrtek 18.9. bude výluka na přívozu P3, a to z důvodu sanitárního dne ve Žlutých lázních. Že by se přemnožila nějaká přítulná zviřátka?:-)
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tam to právě nejspíš nejde kvůli střídání s přechodem na jiný vůz, protože vokovičtí nejspíš na T6 nevlastní papíry...Absolut píše:Je nějaký rozumný důvod, proč nevypravit T6 někam jinam? Třeba na d-22?
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
vencavasek píše:Výluka Vinice:
Zdá se mi to, nebo se ta výluka opravdu nepovedla? (uznávám, jedná se ode mě o vcelku drzé prohlášení, na to, že sedím celý den doma)
Tím myslím vypravení....
http://www.dpp.cz/omezeni-dopravy/krizo ... -tramvaji/
citace: linka 51 ve směru od Divoké Šárky bude ze zastávky Vozovna Strašnice odkloněna přes zastávky Nové Strašnice, Černokostelecká a Depo Hostivař do obratiště Ústřední dílny DP, kde bude ukončena (po dobu výluky nelze zajistit přestupy mezi linkami 51 a 506 v zastávce Černokostelecká)
Z pohledu cestujicího považuji za nejhorší právě toto opatření. Opravdu by bylo tak těžké zajistit prodloužení linky 506 k vozovně Strašnice, kde končí linka 55 na níž jsou noční dojíždějící z Uhřiněvsi zvyklí? Ono to vypadá jako detail, ale pro lidi jenž toto spojení využívají, to také může díky intervalům 506 znamenat ranní vstávání o hodinu dříve
- Absolut
- Moderátor
Je nějaký rozumný důvod, proč nevypravit T6 někam jinam? Třeba na d-22? Mimochodem dnes ráno na d-21 vozy 7047 a 7057, takže ani tam to s těmi T6 není nijak žhavé.
Něco na 21 a zbytek spinká v depu...vencavasek píše:PS Kde tedy jezdí T6ky mimo noc (i když je jich méně)?
-
vencavasek
- Uživatel
Výluka Vinice:
Zdá se mi to, nebo se ta výluka opravdu nepovedla? (uznávám, jedná se ode mě o vcelku drzé prohlášení, na to, že sedím celý den doma
)
Tím myslím vypravení. Opravdu nepochopím, že linka ukončená přímo ve vozovně není touto vypravována. Co mě ale fascinuje ještě víc, to je i nadále Strašnicemi vypravovaná 11. Jako zatahování Černokostelecká - Flora - Slavia - Strašnická...No, asi mi to nedá a dám si vyhlídkovou jízdu "okolo vyloučeného úseku"
PS Kde tedy jezdí T6ky mimo noc (i když je jich méně)?
Zdá se mi to, nebo se ta výluka opravdu nepovedla? (uznávám, jedná se ode mě o vcelku drzé prohlášení, na to, že sedím celý den doma
Tím myslím vypravení. Opravdu nepochopím, že linka ukončená přímo ve vozovně není touto vypravována. Co mě ale fascinuje ještě víc, to je i nadále Strašnicemi vypravovaná 11. Jako zatahování Černokostelecká - Flora - Slavia - Strašnická...No, asi mi to nedá a dám si vyhlídkovou jízdu "okolo vyloučeného úseku"
PS Kde tedy jezdí T6ky mimo noc (i když je jich méně)?
Proxy píše:Pro méně chápavé, ve směru z Divoké Šárky za Dejvickou odbočí vlevo směr Podbaba, posléze pojede zpětným pohybem celou Svatovítskou nahoru po koleji běžné pojížděné ZC, nakonec odbočí vpravo, a dále pojede rovně po své trase.
Vyjede to vůbec ten kopec na druhý stupeň?