martyn píše:S vypětím všech sil ano. Prodloužením intervalů na X-1 se ušetřilo několik vozů.Damir Holas píše:Náhradky při výluce na Žižkově asi odjezdí DPP, co?
Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výluky a jiná omezení
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
S vypětím všech sil ano. Prodloužením intervalů na X-1 se ušetřilo několik vozů.Damir Holas píše:Náhradky při výluce na Žižkově asi odjezdí DPP, co?
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Náhradky při výluce na Žižkově asi odjezdí DPP, co?
Jaktože ne?zastavaman píše:no to bohužel nevyjde, časově to vychází podstatně lépe při využití tramvaje spojovací-muzeum přes vinohradskou...8750 píše:No ale tehdy nahrazovala linky jezdící normálně po Korunní, teď by jezdila nevyužitá. Navíc z metra můžeš vystoupit i ve středu Václaváku nebo dole a časově to vyjde nastejno.
Jízdní doba Ohrada - Muzeum tramvají je 18 min. + průměrná čekací doba 4 min., celkem 22 min.
Jízdní doba Ohrada - Flora tramvají 9 min. + prům. čekání na tram asi 3,5 min (protože je možno jet i 9 na 10, tím pádem nějaký čas ušetříš, přesně to spočítat nedovedu), přesun Flora tram - Flora metro 2 min. + prům. čekání na metro 1,75 min., metro Flora - Muzeum 5 min., celkem 21,25 min. No a čas přesunu ze Škrétovy na horní Václavák je srovnatelný s časem přesunu z MU-A na povrch.
Časy jsem počítal pro špičku pracovního dne.
Já to tušil, ale jestli to bylo to, co jsem viděl, tak takové delegace jezdí každou chvíli a nikdo kvůli nim neposílá poldy na kolejeMOp píše:Nějaký summit se zahraniční účastí, delegace jela sem, delegace jela tam..
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nějaký summit se zahraniční účastí, delegace jela sem, delegace jela tam..
Jak bude vypadat interval linky 9 při výluce? Předpokládám, že kvůli tomu ta 5 a 7...
Jinak pane Mope, co že 22.5. vpodvečer bylo kolem Chotkovy tolik dispečerů a policajtů dopravuřídících? Že už jsem je tam potom nějak neviděl...
Jinak pane Mope, co že 22.5. vpodvečer bylo kolem Chotkovy tolik dispečerů a policajtů dopravuřídících? Že už jsem je tam potom nějak neviděl...
- zastavaman
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
no to bohužel nevyjde, časově to vychází podstatně lépe při využití tramvaje spojovací-muzeum přes vinohradskou...8750 píše:No ale tehdy nahrazovala linky jezdící normálně po Korunní, teď by jezdila nevyužitá. Navíc z metra můžeš vystoupit i ve středu Václaváku nebo dole a časově to vyjde nastejno.zastavaman píše:linka na zvonařku přes vinohradskou je náhodou super, když takhle jezdila 30, bylo to výborný spojení na horní václavák...
jinak já osobně budu jezdit 133 a pak pěšky, případně tramvaj od labutě, bo to je aspoň pěkná procházka nebo to je jenom jeden přestup proti užití NAD
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
prave ze nemel. devitku na standardni interval jsem si tak predstavoval v duchu, ale nenapadlo mne, ze ji budou davat tocit take na kalifornana. precijen tolik provoznich obousmerek nemame.. pravda na 26 bude stacit nejakych +-5 pořadí, takze na 9 se toho muze dat ponekud vice..zastavaman píše:tak pan mop měl bohužel pravdu ...
zastavaman: já myslím, že bude jednou takto přetrasována d-11, tj. místo na černokosteleckou na spojovací.
jinak ta 5 na smíchově bude celkem retro. jako plus hodnotím dvojice v úseku nám.rep.-stross.
jinak ta 5 na smíchově bude celkem retro. jako plus hodnotím dvojice v úseku nám.rep.-stross.
No ale tehdy nahrazovala linky jezdící normálně po Korunní, teď by jezdila nevyužitá. Navíc z metra můžeš vystoupit i ve středu Václaváku nebo dole a časově to vyjde nastejno.zastavaman píše:linka na zvonařku přes vinohradskou je náhodou super, když takhle jezdila 30, bylo to výborný spojení na horní václavák...
- zastavaman
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
linka na zvonařku přes vinohradskou je náhodou supoer, když takhle jezdila 30, bylo to výborný spojení na horní václavák...8750 píše:Nám kolemohradovským stačí 9+10/19 nebo 16 a A. Ta linka na Zvonařku by byla zbytečná.zastavaman píše:opravdu nechápu, proč nemohlo být zavedeno něco jako 39 na tu zvonařku, nám kolemohradovským by se tak velmi zlepšilo a zjednodušilo spojení na václavák - dva přestupy nejsou nic moc...
Já jsem doufal, že bude opravena i trať v podjezdu pod magistrálou a zmizí OR na 20. Ale když bude kaliforňan na Husinecké, tak zůstane.
No nevím, 9 bude končit na Husinecké. Navíc nacpat do Ječný další linku se 4 minutovým intervalem by byl docela mazec.zastavaman píše:tak pan mop měl bohužel pravduMOp píše:Až bude Seifertka v odklonu, počítám zrušení 5, 9 přes Ječnou a 26 v trase Výstaviště - Husitská na kalifornan.. ale nechme se překvapit.
Nám kolemohradovským stačí 9+10/19 nebo 16 a A. Ta linka na Zvonařku by byla zbytečná.zastavaman píše:opravdu nechápu, proč nemohlo být zavedeno něco jako 39 na tu zvonařku, nám kolemohradovským by se tak velmi zlepšilo a zjednodušilo spojení na václavák - dva přestupy nejsou nic moc...
Já jsem doufal, že bude opravena i trať v podjezdu pod magistrálou a zmizí OR na 20. Ale když bude kaliforňan na Husinecké, tak zůstane.
- zastavaman
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
tak pan mop měl bohužel pravdu http://www.dpp.cz/omezeni-dopravy/ulice ... -tramvaji/MOp píše:Až bude Seifertka v odklonu, počítám zrušení 5, 9 přes Ječnou a 26 v trase Výstaviště - Husitská na kalifornan.. ale nechme se překvapit.
opravdu nechápu, proč nemohlo být zavedeno něco jako 39 na tu zvonařku, nám kolemohradovským by se tak velmi zlepšilo a zjednodušilo spojení na václavák - dva přestupy nejsou nic moc...