Výluky a jiná omezení

Vše co souvisí s provozem tramvají. Chcete se stát řidičem tramvaje? Podívejte se sem. Debata ohledně linkového vedení a výluk.

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
radek31
Moderátor

Re: Výluky a jiná omezení

Příspěvek od radek31 » 05.6.2008 15:25

jo a dnes proběhla velká změna omezených rychlostí na Libeňáku, ale nejel jsem tam, tak nevím jak to dopadlo (ale zlepšení to nebude :-( )

radek31
Moderátor

Příspěvek od radek31 » 05.6.2008 15:25

Fořtík píše:Jestli se jim to vážně povedlo, tak určitě to za pochvalu stojí - bylo to přinejmenším stejně obludné jako tam na trati do řep. Tramvaj si tam vydobyla přednost před auty odbočujícími vlevo a pak se šourala hlemýždím tempem křižovatkou. A když už tam byli - zmizela i ta 30 co byla o křižovatku blíž k Otakarce? Já tam budu řádit v so a ne, tak jsem na to zvědav... :lol:
oprava přejezdu před Obloukovou se povedla
30 tam je stále
ale zmizela (hurá, konečně) 10 na sjezdové výhybce Koh-i-noor směr Oblouková

Venca
Uživatel
Bydliště: Poblíže několika tramvajových a jedné lodní zastávy.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca » 05.6.2008 14:38

Nevim, jak je to tam dlouho, ale minulej tejden už to tam určitě bylo.
Je tam prasklá kolejnice.

Radek
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radek » 05.6.2008 12:47

Zdá se mi to, nebo nově přibylo omezení u Botanické zahrady v křižovatce?

MOp
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MOp » 05.6.2008 10:31

dušan píše: co takhle pochválit opravu přejezdu na obloukové?
Už je opraveno? V tom případě se tam musím odpoledne vypravit, udělat snímeček a Mirkův tým velice pochválit za bleskový zásah. Díky M.P. (i za ty dilatace v Chotkacich)!

Fořtík
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fořtík » 05.6.2008 10:23

dušan píše:
Fořtík píše:Já z jiného soudku - nechci bét répal, ale už by se vážně mohlo udělat něco s tou libovkou na křižovatce Plzeňská x Jinonická.
i ty jeden répale - ve směru od kotle ta pomalá rychlost je od odby, co se kdosi snažil opravit kus koleje kousek výše a teplotou zničil tento kousek
snad se shodneme na tom, že je to tam již obludně dlouho a že to opravu opravdu zaslouží :lol:
dušan píše:a co takhle pochválit opravu přejezdu na obloukové? docela mne to předevčírem večer dostalo, že tam naběhli a makali. jen nevím, jak to tam nyní vypadá, nedostal jsem se tam
Jestli se jim to vážně povedlo, tak určitě to za pochvalu stojí - bylo to přinejmenším stejně obludné jako tam na trati do řep. Tramvaj si tam vydobyla přednost před auty odbočujícími vlevo a pak se šourala hlemýždím tempem křižovatkou. A když už tam byli - zmizela i ta 30 co byla o křižovatku blíž k Otakarce? Já tam budu řádit v so a ne, tak jsem na to zvědav... :lol:

dušan
Uživatel
Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP

Příspěvek od dušan » 05.6.2008 10:01

Fořtík píše:Já z jiného soudku - nechci bét répal, ale už by se vážně mohlo udělat něco s tou libovkou na křižovatce Plzeňská x Jinonická.
i ty jeden répale - ve směru od kotle ta pomalá rychlost je od odby, co se kdosi snažil opravit kus koleje kousek výše a teplotou zničil tento kousek. moc jsem se tenkrát pobavil, bylo to při víkendových výlukách anděl-řepy a já tenkrát vyjížděl z vozovny na odpolední 16. zastavili mne dispečeři a měli nehezká slova na práci dělníků a já tenkrát tu křižovatku projížděl rychlostí 1 km/hod pod dozorem dispečera na kolenou. ale je fakt, že opravu si to zaslouží.
a co takhle pochválit opravu přejezdu na obloukové? docela mne to předevčírem večer dostalo, že tam naběhli a makali. jen nevím, jak to tamnyní vypadá, nedostal jsem se tam

Fořtík
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fořtík » 05.6.2008 9:43

Já z jiného soudku - nechci bét répal, ale už by se vážně mohlo udělat něco s tou libovkou na křižovatce Plzeňská x Jinonická. Od dob, co se i v protisměru zjevila dvacítka je toto úplně marná křižovatka. V ideálním čase v době špičky stihnou křižovatkou projet pouze dvě auta - ty, co se stihnou dostat za stopčáru. Na auta kašlu, ty ať si klidně stojí, žel bohu to zdržuje i nějaký autobus, který tam tudy projíždí. Zajímavé, že si na to ještě nikdo nestěžoval a nikomu to nevadí. Já radši koukám jinam, než směrem k těm auťákum, ale to, že jsem "jednička" se tam dozvídám poměrně často. :roll: Já vim, že Plzeňská je v řiti celá, ale na těch ostatních místech to aspoň není takové úděsné a hlavně to tam nikoho dalšího kromě tramvají neblokuje - i když vlastně další libovkou je Plzeňská x Makovského.

Zkrátka, ať mi nikdo neříká - když šlo havarijní stav opravit během krátké chvilky na Smíchově, proč by to nešlo tady? Nebo se zase čeká na zákaz provozu 14T?

XSC
Uživatel

Příspěvek od XSC » 05.6.2008 9:10

dušan píše:není np jako np, kachna je prostě v tuto chvíli (dle jízdních vlastností) ta nejlepší tram v praze - dle mého skromného názoru.
A kdyby některé kusy tak nevrzaly v kloubech, tak mi přijde i nejpříjemnější pro cestujícího.

dušan
Uživatel

Příspěvek od dušan » 05.6.2008 8:39

Damir Holas píše:Dyť tam máte Poršetry :) Jeden typ nízkopodlažky stačí :wink:
není np jako np, kachna je prostě v tuto chvíli (dle jízdních vlastností) ta nejlepší tram v praze - dle mého skromného názoru.

Damir Holas
Uživatel
Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita

Příspěvek od Damir Holas » 05.6.2008 8:19

dušan píše:však už se těší @3646 , ale je škoda :smt022 , že zase není KTN
Dyť tam máte Poršetry :) Jeden typ nízkopodlažky stačí :wink:

dušan
Uživatel

Příspěvek od dušan » 05.6.2008 7:12

martyn píše:V Motole se opět můžou těšit na vozy KT8D5. Na výlukovou devítku vypraví celotýdenně 3 pořadí
však už se těší @3646 , ale je škoda :smt022 , že zase není KTN

KGX 63
Uživatel

Příspěvek od KGX 63 » 04.6.2008 22:05

martyn píše:...a z dalších zajímavostí vybírám Kobylisy na d-2, Hloubětín na d-6 nebo Žižkov na d-24.
Kobylisy na dvojce? :shock: Tak to tu dlouho nebylo. A co Vokovice? Zas nic co? :? Aspoň třeba ta pětka by nebyla? V nejhorším bysme mohli spojit nějakou tu wanu PX :lol: ať je nějaká sranda.

martyn
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martyn » 04.6.2008 13:02

...a z dalších zajímavostí vybírám Kobylisy na d-2, Hloubětín na d-6 nebo Žižkov na d-24.

martyn
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martyn » 04.6.2008 12:43

V Motole se opět můžou těšit na vozy KT8D5. Na výlukovou devítku vypraví celotýdenně 3 pořadí (Hloubětín v pracovní den 11, o víkendu čtyři), na 26 je potřeba v PD 7 hloubětínských KT8, o víkendu čtyři (celotýdenně jedna nízkopodlažka, stejně jako na 39).

Odpovědět