Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výluky a jiná omezení
no minimálně lze zlepsit zpusob uchycení - treba misto provázku pouzit stahovacku kabelu, ci jak se takovy ten plastovy bazmek nazyva. co vsak velmi hodnotim jsou improvizovane stojany s jr pouzite na karlaku a okoli pri minule etape.
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Což ovšem není problém DP, nýbrž toho, s jakým dobytkem sdílíš (sdílíme) město a zemi. Dokud se obyvatelstvo nezačne chovat civilisovaně, nemůžeš očekávat civilisovanou úroveň služeb prostě proto, že dobrý a užitečný nápad vzápětí někdo zničí. Ovšem neustále něco někam přišroubovávat, schovávat pod plexisklo apod., to není cesta. Ber to tak, že služba byla nabídnuta velmi přijatelným způsobem, a co jsme si sami zničili, to nemáme. Víc se k tomu říci podle mě nedá.pawel píše:"KMův" systém s JŘ na provázku teda silně zklamal. včera večer i dnes jsem jel víckrát 22kou a všude strháno.
"KMův" systém s JŘ na provázku teda silně zklamal. včera večer i dnes jsem jel víckrát 22kou a všude strháno. hlavně to čekání s naprostou nejistotou, zda něco přijede (noční i ranní i nedělně dopolední hodiny), nebylo nic moc...
a hlavně mě dostala 23 v neděli půl 5 ráno na malý straně směr malovanka. skoro jak nějakej přelud. a pak jsem viděl další s orientací sídl. řepy a vše mi bylo jasné.
a hlavně mě dostala 23 v neděli půl 5 ráno na malý straně směr malovanka. skoro jak nějakej přelud. a pak jsem viděl další s orientací sídl. řepy a vše mi bylo jasné.
-
vencavasek
- Uživatel
Kéž by bylo...tam to bohužel nikdo nezvedá (ne že by mě to v pátek vpodvečer překvapilo...)demon píše:Je to prosté...
296 123 107, 296 123 105
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Je to prosté...
Pro závady v umístění jízdních řádů a informací na zastávkách tramvají a autobusů je
e-mail: zastavky@dpp.cz
nebo
tel.: 296 123 107, 296 123 105
nebo
fax: 296 131 125
Pro závady v umístění jízdních řádů a informací na zastávkách tramvají a autobusů je
e-mail: zastavky@dpp.cz
nebo
tel.: 296 123 107, 296 123 105
nebo
fax: 296 131 125
-
vencavasek
- Uživatel
Ono to sem moc nepatří, ale když jsem byl v jednu na Karlově nám., na zastávce ve směru od Palackého náměstí byly úplně špatné oranžové JŘ(ty směr Moráň). Rád bych dal nějak vědět DP, ať to dá do pořádku, ale nevím jak. Poradíte někdo?
- 2217
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
hele, prej maj v pátek dělat něco s devítkou! Co jako??
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No, to by mě zajímalo taky. Dnes jsme na Karláku byli - zajímalo by mne, proč po rekonstrukci křižovatky visí stále na drátech žlutý obdélník. Sice zmizela omezenka u odborů, ale hned se vyloupla jiná - na Lazarské.DavidD píše:Budou na Karlově náměstí radiově ovládané vyhybky
- Absolut
- Moderátor
Opakuji, že Proxova varianta 2) je NEPRŮSTŘELNÁ. To nemá nic společného s její technickou proveditelností.
Budou na Karlově náměstí radiově ovládané vyhybky 
S osobou ve vestě s plácačkou by to mohlo jít.Absolut píše:2) sorry, neprůstřelné
- Absolut
- Moderátor
1) souhlas
2) sorry, neprůstřelné
3) ne, to raději 1)
2) sorry, neprůstřelné
3) ne, to raději 1)
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dnes ráno (resp. v noci) jsem opět zjistil jak jednotlivé jednotky DP mezi sebou neumí komunikovat. Od čtvrtečního večera probíhá 2. etapa reko Karláku a některé tramvajové linky jezdí odklonem a díky tomu se rozpadly některé návaznosti na ostatní noční dopravu. V bezvýlukovém stavu na IPP navazují noční autobusy 509/513 a 511 na tramvaje 51 a 59 ve směru z centra. Díky výluce však tramvaje na IP přijíždějí ve stejnou chvíli (nebo o minutu později) jako autobusy a přestup tak není možný.
Přitom by stačilo jen
1/ dispečersky podržet odjezd autobusů o 2 minuty - v tomto případě pak předpokládám stejné přidržení v navazujících přestupních bodech
2/ Zřízení noční tramvajové zastávky Palackého náměstí na předpolí Palackého mostu - bylo smutné vidět linky, které se zde křižují bez možnosti přestupu
3/ Když už nic, tak aspoň na to cestující upozornit, aby si mohli na IPP dojít z Lazarské pěšky
Přitom by stačilo jen
1/ dispečersky podržet odjezd autobusů o 2 minuty - v tomto případě pak předpokládám stejné přidržení v navazujících přestupních bodech
2/ Zřízení noční tramvajové zastávky Palackého náměstí na předpolí Palackého mostu - bylo smutné vidět linky, které se zde křižují bez možnosti přestupu
3/ Když už nic, tak aspoň na to cestující upozornit, aby si mohli na IPP dojít z Lazarské pěšky
- Absolut
- Moderátor
Z důvodu osobních starostí hlavního admina je provoz páteřních stránek do odvolání omezen, je to tam někde napsané.
-
Zakutaleny.banan
- Uživatel
Kam se z webu ztratily mapky aktualniho linkoveho vedeni? Posledni kterou jsem nasel byla vyluka na Palackeho namesti, ale soucasnou vyluku na Karlaku ne a ne najit...